SAMMENLÆGNING AF 1- OG 2-BOLDE

 In Kontor, Nyheder

Giver bedre flow og mere plads til alle.

Aldrig har der været flere golfspillere i Danmark, og alle golfspillerne spiller endda flere golfrunder end nogensinde før. Der er således stor efterspørgsel på golftider i golfklubberne, herunder også hos os, hvor der sidste år blev spillet ca. 150.000 golfrunder i SRG (40% mere golf end normalt).

Vi kan glæde os over at have 54 golfhuller at fordele den megen aktivitet over. Særligt er der en stigende efterspørgsel på Pay & Play banen i Ry, samt som altid god efterspørgsel på 18-hullers banen i Silkeborg. Heldigvis ser vi også, at efterspørgslen har bredt sig ud over en større del af døgnet, og flere og flere benytter sig af 18-hullers banen i Ry, så aktiviteten spredes ud over større tid og sted.

Så flest muligt får glæde af golfbanerne og de mest attraktive tidspunkter, sammenlægger vi desuden flights med 1- og 2-bolde til 3- og 4 bolde primært på lørdage og søndage i Silkeborg, men kan også sagtens ske på andre tidspunkter og baner. Denne praksis både øger banekapaciteten og giver et bedre og mere jævnt flow på golfbanen, til alles glæde. Ofte ser vi enkelte personer eller 2-bolde i weekenden, som snildt kunne have koblet sig på en anden flight, men nu i stedet måske blokerer for en anden 4-bold. Måske af høflighed eller for ikke at være til ulejlighed. Men langt de fleste – både medlemmer og gæster – har faktisk stor glæde af at spille med nye bekendtskaber og andre medlemmer i klubben, og er gode til at tage godt imod andre. For gæster, er det i reglen en fornøjelse at gå med medlemmer som kender banen og kan fortælle om golfklubben. Så vær en god ambassadør, og tag altid godt imod nye spillere i ”din” flight – uanset om de selv booker sig på eller klubben gør det.

Det er dog et ganske stort manuelt arbejde når klubben sammenlægger flights, som foretages flere gange om ugen, hvor administrationen også forsøger at tage hensyn til flow, køn og golfhandicap, og i det hele taget forsøger at skabe så gode oplevelser som muligt for flest muligt. Men det er ikke altid, at alle hensyn kan gå op. Det samme gælder de frivillige i baneservice, som både på første tee og ude på banen kan sammenlægge flights for at skabe bedre flow og mindre ventetid. Er man derfor særligt kræsen ift. gerne at ville gå for sig selv, eller bestemte andre, kan man med fordel selv booke sig på en flight på et andet tidspunkt, eller med andre, som passer ens eget temperament bedst.

Booker du dig på en flight hvor der i forvejen er andre, kan du godt opleve at disse senere flytter sig eller melder fra. Det kan der være mange gode årsager til, og meget meget sjældent vil det skyldes dig, din person eller dit golfhandicap. Så bliv ikke fornærmet, og føl dig heller ikke til besvær, hvis det sker – du er i din gode ret. Men måske passede tidspunktet alligevel ikke vedkommende, måske er vedkommende forfængelige omkring sit eget golfspil eller handicap, måske er vedkommende del af en intern turnering, eller måske havde vedkommende netop denne dag et ønske om at gå for sig selv, eller en anden årsag.

Du kan læse mere her FAQs OG FACTS – under punktet Må man booke sig på ”andres” bold?

Mvh. Administrationen