BUSINESS

Skab mere værdi for din virksomhed

Velkommen til et godt samarbejde med Silkeborg Ry Golfklub. Her tilbyder vi de perfekte rammer for netværk og profilering af din virksomhed overfor:

2.000 medlemmer og 10.000 gæster med 150.000 golfrunder årligt

140 Erhvervs- og businesspartnere i vores sponsor netværk

Dine kunder og forretnings-forbindelser til Company Days

Dit personale, kundemøder og festlige events for din virksomhed

Et værdiskabende partnerskab

Bliv en del af et stærkt erhvervsnetværk der skaber værdi for hinanden

Mere end 140 virksomheder kan ikke tage fejl. Som partner i Silkeborg Ry Golfklub bliver du en del af et hold, der arbejder på at skabe mere værdi og udbytte for hinanden med den fælles passion for golf som omdrejningspunkt.

Din virksomhed kan blive en del af netværket som enten ErhvervsPartner og/eller SRG Business Partner.

Erhvervspartner

SRG Business

Minder om et klassisk sponsorat. Vi tror dog på værdien af et gensidigt partnerskab. Derfor får du som ErhvervsPartner masser af indhold og fordele med unikke eksponeringsmuligheder, netværk via golfoplevelser og mulighed for at tilknytte spilleretter. Læs mere nedenfor.

SRG Business er for dig der ønsker at styrke dine forretningsrelationer via netværk, oplevelser, sparring, virksomhedsbesøg og inspiration. SRG Business er for mange et tilvalg til ErhvervsPartnerskabet, men du behøver hverken at være ErhvervsPartner eller golfspiller for at deltage. Læs mere nedenfor.

Erhvervspartnerskab

Minder om et klassisk sponsorat. Vi tror dog på værdien af et gensidigt partnerskab. Derfor får du som ErhvervsPartner masser af indhold og fordele med unikke eksponeringsmuligheder, netværk via golfoplevelser og mulighed for at tilknytte spilleretter.

SRG Business

SRG Business er skabt til dig der har særlig interesse for at styrke dit erhvervsnetværk og etablere nye relationer og samarbejde via oplevelser, sparring, virksomhedsbesøg og inspiration på tværs af brancher.

Få alle fordelene

Vi finder de fordele som giver din virksomhed størst udbytte af samarbejdet. Læs mere nedenfor eller kontakt os og hør nærmere om vores værdiskabende muligheder. Vi byder altid gerne på en kop kaffe og et uforpligtende møde.

ERHVERVSPARTNER

SRG BUSINESS

COMPANY DAYS OG EVENTS