Skab mere værdi for din virksomhed

Velkommen til et godt samarbejde med Silkeborg Ry Golfklub. Her tilbyder vi de perfekte rammer for netværk og profilering af din virksomhed overfor:

1.700 medlemmer og 9.000 gæster med 65.000 golfrunder årligt

130 Erhvervs- og businesspartnere i vores sponsor netværk

Dine kunder og forretnings-forbindelser til Company Days

Dit personale, kundemøder og festlige events for din virksomhed

Et værdiskabende partnerskab

Bliv en del af et stærkt erhvervsnetværk der skaber værdi for hinanden

Mere end 130 virksomheder kan ikke tage fejl. Som partner i Silkeborg Ry Golfklub bliver du en del af et hold, der arbejder på at skabe mere værdi og udbytte for hinanden med den fælles passion for golf som omdrejningspunkt.

Din virksomhed kan blive en del af netværket som enten ErhvervsPartner og/eller SRG Business Partner.

Erhvervspartnerskab

Minder om et klassisk sponsorat. Vi tror dog på værdien af et gensidigt partnerskab. Derfor får du som sponsor og erhvervspartner masser af indhold og fordele med unikke eksponeringsmuligheder, netværk via golfoplevelser og mulighed for at tilknytte spilleretter.

SRG Business

Dette sponsorat er skabt til dig der har særlig interesse for at styrke dit erhvervsnetværk og etablere nye relationer via oplevelser, sparring, virksomhedsbesøg og inspiration. Netværket arbejder for at skabe relationer på tværs af brancher som danner grobund for tværfaglige samarbejder.

Få alle fordelene

Vi finder de fordele som giver din virksomhed størst udbytte af samarbejdet. Læs mere nedenfor eller kontakt os og hør nærmere om vores værdiskabende muligheder. Vi byder altid gerne på en kop kaffe og et uforpligtende møde.