COMPANY DAYS & EVENTS

Company days

Der matcher din virksomhed

En perfekt tilrettelagt Company Day giver dine gæster en mindeværdig golfoplevelse med din virksomhed som dagens vært. Derfor skal dagen spille i mere end en forstand.

54 anerkendte huller

I Silkeborg Ry Golfklub kan du kræse om dine gæster på en af Danmarks allerbedste golfbaner. I alt 54 anerkendte golfhuller der bl.a. har lagt græs til European Touren Made in Denmark, EM for hold, Ecco Touren, DIAC og Long Drivers European Tour.

Vi har således en vis erfaring i at have gæster på besøg til både større og mindre events. Faktisk tilbyder vi company days helt ned til 12 personer. Større company days er typisk 60-112 personer. På Ry-banen er der herudover mulighed for, at ikke-golfspillere kan få en rigtig golf-oplevelse på det anerkendte Pay & Play anlæg. Forplejningen leveres i samarbejde med vores dygtige restauratører Restaurant Ferdinand og Café Greenhouse, og kan tilpasse individuelt efter ønsker og prisniveau.

Centralt i Jylland

Beliggenheden centralt i Jylland og med motorvejsadgang fra E45 og den nye motorvej mellem Aarhus og Herning giver såvel Silkeborg- som Ry-banen ideelle tilkørselsforhold fra hele Jylland.

Med din virksomhed i centrum kan vi således tilbyde et professionelt tilrettelagt full service arrangement, hvor planlægning, forplejning og praktisk håndtering er på niveau med golfbanerne.

Vi glæder os meget til at byde din virksomhed og jeres gæster velkommen til en uforglemmelig dag.

Kontakt Company Day Manager Finn Kristensen for tilbud på 8685 3399 eller på welcome@srgolf.dk

Events

Events, personale og virksomheds arrangementer

Uanset om man kan spille golf eller ej, er golf altid en god og udfordrende oplevelse. Særligt for ikke-golfspillere er golf en helt anderledes og ny verden, og hverken så konservativ eller firkantet som mange tror. Her er der højt til loftet og plads til at slå huller i både jorden og luften.

I Silkeborg Ry Golfklub råder vi over en fantastisk natur, mødefaciliteter, restauranter, indendørs og udendørs træningsfaciliter, kompetente undervisere og en Pay & Play bane som alle må spille på. Et arrangement kan eksempelvis indeholde:

Arrangements eksempler
Golf 1
· 1 times time golf introduktion
· Spisning
· Konference
Golf 2
· 1 times golf introduktion
· 2 timers Pay & Play golf
· Fadøl
Golf 3
· 1 times golf introduktion
· Puttekonkurrence
· 3-retters menu
Golf 4
· Golf fitness
· Spisning
· Møde
Julefrokost
Vores restauranter leverer også ud af huset

Er din virksomhed eller personaleforening på jagt efter en sjov og anderledes oplevelse, er vi altid friske på at give jer et tilbud på virksomhedens næste event.