Frivillig i Silkeborg Ry Golfklub

Deltag i frivilligt arbejde og støt Silkeborg Ry Golfklub!

Vi har alle et ønske om at skabe de bedst mulige klubhuse, træningsfaciliteter og golfbaner, og vores dedikerede medarbejdere gør alt, hvad de kan, for at opfylde dette. Desværre er vores klub ikke udstyret med uendelige ressourcer, og derfor har vi brug for al den hjælp, vi kan få fra frivillige ildsjæle! Der er forskellige opgaver i klubben, både når det kommer til praktisk arbejde og deltagelse i frivillige udvalg. Nedenfor finder du en liste over vores aktuelle frivillige arbejdsopgaver, som løbende bliver opdateret med nye opgaver.

Praktisk information
Som frivillig i SRG vil du blive inviteret til klubbens årlige frivillighedsturnering i efteråret som en TAK for din store hjælp. Derudover vil man også løbende blive inviteret il fodboldkamp med SIF og Håndbold med BSH. Vi sætter stor pris på din indsats, og det er vores måde at vise vores taknemmelighed på.

SILKEBORG – aktuelle frivillige opgaver

Opgaver bliver meldt ud af greenkeeperne, når dagen nærmer sig.

Opgaver bliver meldt ud af greenkeeperne, når dagen nærmer sig.

RY – aktuelle frivillige opgaver

Tidspunkt: Når du kan!

Med mere end 100 bunkers i Ry og kun 3 faste greenkeepers tilknyttet banen, har vi brug for frivillige hænder til at fjerne ukrudt og rive i bunkerne løbende. Opgaven kan udføres løbende og når det passer i dit program.

Kontakt vores afdelingsleder greenkeeper Jarl Jørgensen hvis du kunne tænke dig at hjælpe på banen med pasning af bunkers.