KLUBAKTIVITETER

KLUB-
AKTIVITETER

Bliv en del af et aktivt klubliv

Uanset om du er ny i klubben, eller gammel i gårde, er der altid gode muligheder for at møde andre der deler din passion for golf til de mange aktiviteter og events i klubben. Er du nyt medlem, kan en klubturnering eller deltagelse i ‘klub-i-klubben’ være et godt sted at møde nye mennesker og skabe nye golf relationer.

Klubber i klubben

samlet

Herreklubben

Herreklubben er en fælles herreturnering, der spilles på Silkeborg-banen om onsdagen og på AVK-banen i Ry om torsdagen. Det er således muligt fra uge til uge at vælge, om man vil deltage i Silkeborg, Ry eller på begge baner.

OBS: Nyt format på onsdage

På baggrund af erfaringerne fra to Corona-år indvarsler 2022 en række ændringer omkring onsdagsturneringerne i Silkeborg – læs herunder.

Sæsonkort til Onsdagsturneringer i Silkeborg
Ved at købe et Sæsonkort til onsdagsturneringerne behøver du i 2022 ikke længere både at bestille tid på Golfbox og tilmelde dig turneringerne.
Du kan vælge mellem et Sæsonkort gældende 27 onsdage til kr. 800, hvilket betyder 41% rabat.

Eller du kan vælge et ½-Sæsonkort til hhv. 13 og 14 onsdage i perioderne 06.04.22. – 29.06.22 og 06.07.22. – 05.10.22. til kr. 450, hvilket betyder 31% rabat.

Du kan købe Sæsonkort i Golfbox.

OBS: Der er følgende fordele og betingelser ved at være købe Sæsonkort:

 • Du er automatisk tilmeldt de ugentlige turneringer – 9-huller eller 18-huller efter eget valg – og du får automatisk tilsendt et link til indtastning af dit scorekort onsdag morgen. Hvis du ikke deltager i den pågældende turnering, vil du blot blive registreret som N.A.
 • Samlet rabat på op til 41% på deltagergebyret
 • Større præmier til nr. 1-6 i både A-, B- og C-rækken
 • Vores sponsorer tilbyder en række specielle events til Sæsonkort-spillere.

Onsdagsturneringer i Silkeborg UDEN Sæsonkort

Du kan fortsat deltage i Onsdagsturneringerne ved at tilmelde dig fra gang til gang:

Du bestiller tid på Golfbox som sædvanligt – enten dagens 9-hullers-turnering eller 18-hullers-turnering. Dette skal ske senest kl. 23.59 tirsdag aften, hvor du også betaler deltagergebyret kr. 50 online. Du modtager et link til indtastning af dit scorekort onsdag morgen.

OBS: 9-hullers-turneringerne spilles i 2022 over hele dagen – fuldstændig som 18-hullers-turneringerne – men afvikles på dagens 9-hullers-sløjfe.

Fælles regler for spillere med og uden Sæsonkort

Du udskriver scorekort i klubhuset. Scorekortet skal underskrives af din markør og opbevares i minimum 2 uger i tilfælde af, at scoren skal dokumenteres. Onsdag morgen modtager du en kode til Golfbox, og du er selv ansvarlig for at indtaste din score.  Scoren skal være indtastet senest torsdag aften kl. 24.00 efter turneringen.

Herreklubben afvikles med løbende start. Første turnering afholdes onsdag den 6. april og sidste ordinære turnering onsdag den 5. oktober.

Betaling
OBS: Sæsonkort kan købes frem til den 17. april.

½-Sæsonkort for perioden 06.04.22. – 29.06.22. kan købes frem til den 17. april.

½-Sæsonkort for perioden 06.07.22. – 05.10.22. kan købes frem til den 10. juli.

Betaling af deltagergebyret kr. 50 for spillere uden Sæsonkort sker online i forbindelse med den ugentlige tilmelding til turneringen på Golfbox.

Regler for herreklubben Onsdagsturneringer
Stableford:

 • Der spilles stableford i 3 lige store rækker inddelt efter handicap på dagen.
 • Inddelingen sker automatisk i Golfbox systemet. Dette betyder, at man eksempelvis kan komme ud for at spille i B-rækken den ene spilledag og A-rækken den næste, uden at der er sket handicap-regulering i mellemtiden.
 • Man skifter endvidere række i takt med at handicappet reguleres fra spilledag til spilledag og i forhold til, hvordan de 3 lige store rækker fordeles.

Præmiesponsorer
Golfshoppen i Silkeborg, TOFT Suits Men og NORTON VINE er præmiesponsorer for Herreturneringen.
I årets første halvdel af sæsonen er det Golfshoppen i Silkeborg, der leverer præmier. Alle præmiebeløb tillægges i 2022 30%.
I årets andet halvår er det TOFT Suits Men på Vestergade i Silkeborg, der leverer præmier. Alle præmiebeløb tillægges i 2022 50%.
I forbindelse med vingaver til Nærmest Flaget, er det NORTON VINE, der leverer gavekortene, der kan afhentes i Golfshoppen i Silkeborg

Vi spiller nærmest flaget på alle par 3 huller. Præmien er et gavekort fra Norton Vine Vine på 150,- kr. I 2022 kan gavekort til Norton Vine afhentes i Golfshoppen i Silkeborg.

Alle præmier og gavekort skal være afhentet senest den 1. maj 2023.

Ikke afhentede præmier og gavekort tilbageføres til Herreklubbens kasse, hvor de vil blive brugt som ekstra præmier og som hjælp i juniorafdelingen.

Herreklubben på torsdage i Ry
Herreklubben i Ry afvikles på torsdag eftermiddage som gunstart. Turneringerne spilles fra torsdag den 17. marts frem til den 7. april som 9-hullersturneringer, fra torsdag den 14. april til den 8. september som 18-hullersturneringer, og fra torsdag den 15. september til den 13. oktober som 9-hullersturneringer. Tilmelding foretages på Golfbox frem til kl. 12.00 på spilledagen. Ønskes deltagelse i den fælles spisning, er tilmeldingsfristen tirsdag ved midnat.

Præmier i Ry
Der forventes færre spillere ved torsdagsturneringerne i Ry, men præmiefordelingen sker efter identiske regler bortset fra, at der kun er 3 præmier i hver række.

Spillehastighed og etikette

§   Husk, vi spiller stableford. Saml derfor op, når du har brugt alle dine slag.

§   Luk igennem. Vi gentager. LUK IGENNEM!

§   Ret dine egne og andres nedslagsmærker op.

§   Riv efter dig i bunkers. (Her må du gerne tage dig god tid.)

§   Hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra i god tid, så andre kan komme ud at spille.

§   Sørg for så vidt muligt at gå i 4-bolde. Fyld op om nødvendigt. 4-bolde giver flere deltagere og større præmier. Husk også at bekræfte jeres tid!

§   Tænk på nye spillere, der gerne vil deltage i Herreklubben, men som ikke har nogen spilleaftaler. Er I en 2- eller 3-bold, så tilbyd andre spillere at gå med i jeres bold!

Midtvejsturnering
Afholdes på Silkeborg-banen fredag den 24. juni som 18-hullers Stableford. Gunstart kl. 13.00 med efterfølgende spisning. Sponsor: Golfshoppen i Silkeborg
Detailoplysninger kommer senere.

Afslutningsturnering
Afholdes fredag den 7. oktober på Silkeborg-banen som 18 hullers Stableford. Gunstart kl. 13.00 med efterfølgende spisning. Sponsor: TOFT Suits Men på Vestergade i Silkeborg.
Detailoplysninger kommer senere.

Husk at vi naturligvis også spiller onsdag den 5. oktober.

I tilfælde af, at man ikke er til stede ved præmieoverrækkelserne ved Midtvejs- og Afslutningsturneringerne, vil præmierne blive placeret på sekretariatet i Silkeborg.

Placering Fordeling Præmie Inkl. tillæg
1 30% 405 kr. 486 kr.
2 20% 270 kr. 324 kr.
3 16% 216 kr. 259 kr.
4 13% 176 kr. 211 kr.
5 11% 149 kr. 178 kr.
6 10% 135 kr. 162 kr.

*Ovenstående er et eksempel baseret på gennemsnitstal, og beløbene vil variere fra onsdag til onsdag.

Herre-Teamet består af:

Silkeborg
President, Søren Fogsgaard sfo@geopartner.dk 2233 2006
Mads Rugholm rugholm@srgolf.dk 4016 6700
Claus Draxbek clausdrax@gmail.com 2521 0222
Mikael Mørck moerck@mil.dk 2149 6191
Alan Nørgaard an@gfuhl.dk 2633 6047
Ry
Kenneth Gadeberg k.gadeberg@gmail.com 2121 0176

2023 Resultater

Uge Silkeborg 18 huller Silkeborg 9 huller Herreklubben Ry
dsc07678

Dameklubben

Tirsdagsklubben 2022-23 – golf for friske kvinder

Vi starter sæsonen den første tirsdag i april:

Konceptet er online tilmelding via golfbox, og tilmelding kan ske frem til klokken 17 på spilledagen, hvor turneringen lukkes. Tilmeldingen inden du  slår ud på 1.tee. Scores indtastes online, og link til scoreindtastning modtages efter klokken 17 om tirsdagen. Scores kan indtastes frem til klokken 20 om onsdagen.  Ved indtastning af scores er det vigtigt, at sikre scoren for alle 18 huller er tastet korrekt ind, og noterer ”saml op”, når hullet er streget.  Ellers kan matchledelsen ikke lukke turneringen.

Frost på banen, forfald og tordenvejr:
Turneringerne afvikles på sommerbanen. Skal der, om morgenen i det tidlige forår, spilles på vinterbane, kan du  ikke deltage i turneringen.
Når matchledelsen må aflyse turneringer, får du dit spillegebyr ført tilbage.
Er du tilmeldt turneringen, og ikke kan spille alligevel er dit spillegebyr desværre tabt. Pengene går til gengæld til præmier til Afslutningsturneringen.
Ved lyn og torden – og spil på banen, er det på eget ansvar at afbryde spillet. Men det kan være livsfarligt at spille golf i tordenvejr.  Søg derfor ly i klubhuset eller toiletterne. For flere informationer se: Hvad gør jeg når det tordner

Hvad spiller vi om?
Hver tirsdag er der præmier til de tre bedste stableford scores i A, B og C-rækken. Hele sæsonen er det shoppen Mitgolfudstyr der er sponsorer.

Vi spiller om ”Nærmest flaget” på alle par-3 huller. Du kan vinde et gavekort fra Norton Vine.

Birdiebolde er atter igen sponsoreret af JYSK . Laver du en birdie, må du skrive dig på listen med dato, navn og hul og tage en bold fra glasset i omklædningsrummet.

Flidspræmie – vind et smykke fra Christoffersen Guld Sølv og Ure:
I år har vi lavet reglerne om, for at vinde et smukt hjemmelavet smykke fra Christoffersen Guld og Sølv. Du skal blot spille 15 tirsdage (vi kan spille 2 tirsdage) og deltage i afslutningsturneringen den 4. oktober. Her vil Brian Christoffersen trække lod blandt spillere som har opfyldt de 2 kriterier.  Smykke eksemplet på billedet var præmien i 2021. Det er 14 karats guld med brillant vedhæng. Smykket kan ikke vindes 2 år i træk.

”Den gennemgående turnering”- Order of merit:
I ”Den Gennemgående” turnering deltager alle, der tilmelder sig Tirsdagsdamerne. Turneringen er finansieret af spillergebyret på 35 kr. De 10 bedste resultater i løbet af sæsonen er tællende. Der spilles i A, B og C rækken og du er med i den række, hvor du har spillet flest gange i sæsonen.  Resultatet opgøres efter decimaler f.eks. 36,3. Står to spillere lige, vinder den med det laveste handicap og er der ens handicap trækkes der lod. Åbningsturneringen, ”Rystesammenturneringen” og Afslutningsturneringen er ikke med i ”Den gennemgående turnering”.

Ansvaret som markør:
Hvordan forvaltes ansvaret som markør, nu hvor vi ikke længere skal skrive under på et fysisk scorekort? Vi ved, at golf er en gentlemans sport, hvilket vil sige, at vi hver især tæller vores slag, og tildeler os selv strafslag, hvis vi begår fejl eller kommer i uføre. Desuden har vi alle en markør, som tæller vores slag, og vi kan tale med og afgøre tvivlsspørgsmål. Som markør tjekker vi, om der er enighed om scoren med spilleren, inden hullet forlades, og når turneringen er færdigspillet. Dette er ikke nyt for os. Det skal vi stadig gøre. Nu, hvor vi selv har ansvaret for at indtaste vores scores, ved vi selv og vores markør, hvor mange point vi hver især har fået.  Vores scores fremgår af leaderboardet, og her må man som markør sikre sig, at der fremgår den korrekte score hos den person, som man har været markør for.

Luk igennem
HUSK altid at lukke igennem, hvis bolden bagved er hurtigere.

Find en spillemakker:
Vil du gerne spille med om tirsdagen, men synes at det er svært at finde et hold, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte en af os, som sidder i Damekomiteen.
Birgit Pedersen, Gitte Nedergaard, Jette Ginderskov Hansen
Se mail og telefonnumre nedenfor.

Dameklubbens sponsorer:

 • Mit golfudstyr
 • Silkeborg Ry Pro – Center
 • Cafe´greenhouse
 • Norton Vine
 • Rema 1000, Resenbro
 • Backtee
 • Salon Glennie
 • Christoffersen Guld Sølv og Ure
 • Jysk
 • Korsbakke Planteskole
 • Massør Ove Pedersen
 • Mette Ditmer
 • Golf Experten Tilst
 • Madsens FrisørSalon
 • Kun det Bedste
 • Primestar golf, primestargolf.com
 • NEEO, NEOCenter Silkeborg

Tilmeld dig de kommende tirsdagsturneringer her:


RYperne 9 huller 2022/2023

Ryperne er en klub i klubben, som spiller 9 huller i Ry hver tirsdag kl. 17.00. Alle kan deltage uanset handicap.

Man vælger selv om man vil spille 9 huller på den store bane eller på Pay & Play banen.

Deltagergebyr er 25 kr. som går til præmier.

Tilmelding til Marianne Laursen på SMS 21 70 51 48 senest om mandagen kl. 11.00.

På gensyn på golfbanen.

Damekomiteen Silkeborg
Jette Ginderskov Hansen – Forkvinde jette7hansen@gmail.com 22 38 26 07
Lene Birk lenebirk13@gmail.com
23 88 13 04
Anette Mortensen anettehomo@me.com 20 16 39 35
Tine Hellum tine@svejbaekgaard.dk 21 69 66 40
Pia Haugaard Udengaard pia.udengaard@gmail.com 28 90 75 37
 Damekomiteen Ry
Marianne Laursen janne-laursen@hotmail.com 21 70 51 48
Grethe Bech grethe.b.bech@gmail.com 50 52 83 06
Jonna Pedersen jonnaelgaard@gmail.com 20 72 59 36
Vibeke Stenbroen vibekewinter@gmail.com 24 80 25 89

Arrangementer

Resultater 2023

Uge Tirsdagsklubben Resultater
Description
Description

Seniorklubben

vindere2

Herover vinderbillede fra 2022 sommerturnering. Klik på link herunder for st komme til referat.

Aktuelle links

Sommerafslutning 2022 – referat

Vinterafslutning 2021/2022 link

Sommerafslutning 2021 (link)

Vinterafslutning sæson 2020/21 (link)


Medlemskab af Seniorklubben

Hvis du er fyldt 60 år har du mulighed for at blive medlem i Seniorklubben, som spiller turneringer hver torsdag kl. 9 året rundt.

Seniorudvalget har besluttet, at der maksimalt kan optages 200 medlemmer i seniorklubben og at der maksimalt kan være 100 deltagere i vore torsdagsturneringer. Derfor kan vi desværre ikke garantere at der fremover er plads til alle interesserede.

Send en mail til Seniorklubbens formand Mogens Jespersen (mogjes@gmail.com), så får du en tilbagemelding på om det er muligt at komme med.

Praktiske informationer

 • Vi betaler et årligt kontingent (dækker perioden 1. april – 31. marts) på 200 kr., og vi udsender en mail til alle i marts måned, når det er tid til betaling af kontingentet.
 • Hvis du indmelder dig i perioden 1. januar – 31. marts, koster det 100 kr. for resten af vintersæsonen.
 • Beløbet skal indbetales via netbank til seniorklubbens konto: 7170  1835481
 • Betalingsfrist 1. april.
 • Hele beløbet går til præmier og som tilskud ifm. ture til andre baner, til julefrokosten og til diverse afslutningsarrangementer.

Tilmelding til turnering

Du tilmelder dig direkte i Golfbox (under Klubturneringer) senest tirsdag kl. 18 forud for torsdagens turnering. Tilmelding sker efter ’Først-til-mølle-princippet’, og det koster 25 kr. i turneringsfee – som bruges til indkøb af dagens præmier.

Såfremt du har tilmeldt dig en turnering og betalt de 25 kr. og efterfølgende sletter din tilmelding, tilbagebetaler vi ikke turneringsfeen, som indgår i præmiepuljen.

Tirsdag aften laver turneringslederne startlisten, og du får en mail med besked om hvem du skal spille sammen med, hvilken bane vi spiller på og hvilket hul, du skal starte på.

Torsdag morgen skal du møde i klubhuset senest kl. 8.30, hvor du får udleveret dit scorekort. Vi spiller med gunstart på mange huller og med de første starttider kl. 9.00. Der er derfor spillere der skal ud på en frisk morgen-gåtur til de huller, der ligger et stykke væk fra klubhuset.

Da det er svært at beregne sit handicap efter de nye handicapregler har vi besluttet, at vi i sommersæsonen altid spiller med det handicap/spillehandicap, som fremgår af det scorekort du får udleveret torsdag morgen.

Både sommer og vinter er der præmier til de spillere, der kommer ’Nærmest flaget’ på par-3-huller. Vær specielt opmærksom på, at i sommersæsonen er det dit 2. slag på Syd 1, der gælder i konkurrencen om ’Nærmest flaget’. Husk at du skal skrive dig på skemaet inden du forlader par-3-hullet, hvis du er tættest på flaget.

I sommersæsonen spiller vi også om ’birdie-bolde’, hvor du får en golfbold som præmie, hvis du laver en birdie på et hul. Husk at din markør så skal skrive ’Birdie’ øverst på dit scorekort, så turneringslederen ser det ved indtastningen af scorekortet.

Efter runden underskriver du og din markør Jeres scorekort og afleverer dem til turneringslederen, som indtaster samtlige scores i Golfbox og laver præmielister.

Efter en hyggelig golfrunde er der præmieoverrækkelse, tid til en hyggesnak og mad til de som ønsker det, inden vi går hjem.

Du skal være tilstede ved præmieoverrækkelsen for at kunne modtage eventuelle præmier. Er du forhindret i at deltage i præmieoverrækkelsen, må du ikke skrive dig på ‘Nærmest flaget’-skemaerne.

Turneringsbetingelser
Vi spiller i løbet af sæsonen mange forskellige turneringsformer og derfor også forskellige turneringsbetingelser, men man skal altid spille med handicap max. 36, selv om man har et handicap der er højere end 36. Som udgangspunkt er vore turneringer på sommerbanen tællende – og dermed regulerer vi deltagernes handicap efter runden – men da vi som nævnt oven for spiller forskellige former for turneringer i årets løb, vil der være nogle afvigelser. Eksempelvis er par-turneringer og rene holdturneringer aldrig tællende.

Afbud til turneringerne
Hvis du efter startlistens offentliggørelse bliver forhindret i at deltage i turneringen, bedes du straks meddele dette til turneringslederen via telefon, sms eller mail. Det letter vores arbejde torsdag morgen, og der står måske andre spillere på venteliste.

Spil på andre baner
Tilmelding og betaling for spil på fremmede baner (fx ture til Trehøje, Brande og Hammel) sker samtidig med tilmeldingen i Golfbox. Også her gælder ‘Først-til-mølle-princippet’, da vi kun har et begrænset antal starttider på disse baner.

Gennemgående turnering
Både i sommer- og vintersæsonen spiller vi en gennemgående turnering, hvor vi spiller om en vandrepokal og en række vinpræmier.

For at vinde præmier i den gennemgående turnering, skal du have deltaget minimum 2/3 af de gange, vi har spillet handicapregulerende turneringer i Silkeborg eller Ry.

Eksempel: Spiller vi fx 15 handicapregulerende turneringer i løbet af sommersæsonen, skal du have deltaget minimum 10 gange for at komme i betragtning til præmiefordelingen. De 10 bedste af dine scores er tællende ved beregningen af din gennemsnitsscore.

Du kan godt vinde præmier i den gennemgående turnering, selv om du er forhindret i at deltage i afslutningsturneringen.

Særlige vinterbaneregler
Når vi overgår til at spille på vinterbanen, spiller vi efter lokale vinterbaneregler, som bl.a. kan betyde, at der ikke sker handicapregulering i Golfbox.

Vi fortsætter dog – indtil videre – med at regulere handicaps for de spillere, der scorer mere end 36 points på en runde, og det sker i et specielt regneark, som turneringslederne vedligeholder.

Vi håber du nyder dit medlemskab i Seniorklubben.

Seniorudvalget består af Mogens Jespersen, Meretha Thorsager, Benny Riis og Aase Andersen.

9-hullers turnering

 • Er du færdig med mandags eller onsdagsklubben, og vil gerne videre?
 • Vil du lære nye at kende, som du kan spille med?
 • Har du kun tid til 9 huller, men vil stadig gerne spille turnering?
 • Er du 9-hullers medlem, eller er 18 huller bare for meget?

Så er 9-hullers turneringen lige noget for dig!

Målet er at skabe en hyggelig og social ramme om en turnering på 9-hullers sløjfen i Silkeborg, hvor du også har gode muligheder for at lære andre medlemmer at kende.

DAMERNE

Silkeborg
Damerne spiller på tirsdage fra kl. 16.30. Der vil være fælles spisning den første tirsdag i hver måned.
Tilmelding i GolfBox. Pris kr. 20 pr. gang (mad ej inkl.)

Kildebjerg Ry:
Damerne tirsdag – se Damerne

For yderligere oplysninger kontakt Telefon
Bente Mortensen 29 82 75 79
Jytte Schou 40 34 81 68

HERRERNE

Silkeborg

Hver onsdag med løbende start fra kl. 17:00. Tilmelding i golfbox, senest mandagen før.
Pris: 40 kr. pr. gang, som betales med “onsdags-mærke” (købes i Proshoppen).
Scorekort med onsdagsmærke placeres i samme kasse som 18-hullers turneringen.

Resultater

Vinterpokalen

topbillede -3165

VinterPokalen er en intern kappestrid hvor vi via hyggeligt samvær og golfspillet kan vedligeholde golfsvinget vinteren igennem. Vi spiller hver onsdag morgen med mindre vejret er helt umuligt.

 • Vi spiller også om “Julepokalen”, som afholdes sidste spilledag inden jul. Vi har efterhånden tradition for at lave en julefrokost efter runden denne dag.
 • Kulminationen er Skins Game ved sæsonafslutning (sidst i marts) – en slags hulspil hvor hver 4-bold spiller om 1 flaske vin på hvert af de 18 huller.
 • Ved hver runde betaler man i f.t. det antal points, man scorer. En del af betalingen udloddes som præmier hver onsdag og resten sparer vi op til Skins Game.
 • Deltagelse i VinterPokalen kræver at man er medlem. Kontakt bestyrelsen, hvis du ønsker at blive medlem – der er begrænset antal pladser på spillerunderne..

Vigtige datoer i sæsonen 2022/2023:

19. oktober 2022 Første spilledag, mødetid kl. 8.00 til gratis kaffe og rundstykke

14. december 2022 Julepokal og julefrokost

4. januar 2023 Første spilledag i 2023

29. marts 2023 Skins Game og afslutning

Bestyrelsen for VinterPokalen er:

Villy Steinicke 2331 5185 steinicke@live.dk
Peter Anker Christensen 2146 6742 pac@fibermail.dk
Finn Kristensen 4087 1894 finn@srgolf.dk