Medlemsfordele

Medlems-
fordele

Medlemsfordele

i Silkeborg Ry Golfklub

Silkeborg Ry Golfklub er blandt landets største golfklubber målt både på faciliteter, antal golfhuller, antal medlemmer og antallet af erhvervs- og samarbejdspartnere. Det giver unikke muligheder for at tilbyde klubbens medlemmer nogle helt særlige fordele – ikke bare i sommerhalvåret, men hele året rundt.

Her kan du læse om de mange fordele som giver ekstra værdi til dit medlemskab:

Læs mere om medlemsfordele hos

Medlemsfordele hos samarbejdsklubber
Spil GRATIS på nordens bedste golfbaner
SRG er med i det eksklusive TopNordic samarbejde, som betyder at du som medlem kan spille helt gratis på mange af nordens absolut bedste golfbaner, bl.a. Kokkedal (DK), Ledreborg (DK),  Bokskogen (SE), Stavanger (NO) og Estonian (EST) m.fl. Se hvilke og særlige vilkår for booking.
50% rabat på buggy
Som medlem kan du købe 10-turs kort til buggy for kun 1.800 kr., hvilket svarer til halv pris af normal buggyleje i Silkeborg. Kortet kan også anvendes i Ry, og skal blot bruges indenfor 2 år. Dit 10-turs kort kan uploades til din Golfmore app, så du altid har kortet med på mobilen.
33-50% greenfee RABAT på Danmarks bedste golfbaner
SRG samarbejder med flere af Danmarks allerbedste golfbaner i bl.a. Midt- og Østjylland, hvor SRG’s medlemmer opnår en betydelig rabat. Bl.a. Lübker, Lyngbygaard, Stensballegaard, Holstebro, Esbjerg, Aalborg, Trehøje, Vejle, Himmerland og Breinholtgaard. Se hvilke baner samt vilkår.
Greenfee RABAT
Som medlem i SRG kan du hos flere af vores øvrige samarbejdsklubber nøjes med at betale en væsentligt reduceret fast greenfee pris, bl.a. hos Hornbæk. Se hvilke samt vilkår her.
GRATIS greenfee for juniorer
Juniorer i SRG kan via DGU-aftale spille gratis i en lang række danske golfklubber, blot de spiller sammen med en betalende voksen. Se hvilke baner her.

Bemærk: Rabatsatser kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Det er ikke alle samarbejdsklubber der giver rabat til flex-medlemmer. Har dit medlemskab status af Flex (F), så kontakt den aktuelle klub og forhør om dine muligheder.

Medlemsfordele hos Sponsorer og samarbejdspartnere
10% rabat på algebehandling af tag og rens af fliser
Alle medlemmer i Silkeborg Ry Golfklub modtager 10% rabat på professionel algebehandling af tag og rens af havefliser. Oplys blot dit DGU-nr. ved bestilling på jsk@egelundrens.dk eller tlf. 93865825. Vi giver også særligt gode tilbud til medlemmer og erhvervspartnere på rens af vådrum og facader. Læs mere på Egelundrens.dk

Støt klubbens sponsorer – de støtter os. Du kan se dem alle her.

Har din virksomhed også et godt tilbud til klubbens mange købestærke medlemmer, så kontakt os på welcome@srgolf.dk. Virksomheden skal være SRG Erhvervspartner (sponsor). Tilbuddet skal være bestemt for golfklubbens medlemmer og indeholde en generel rabat som ikke er tidsbestemt.

Medlemsfordele i klubben
2.000 potentielle golfvenskaber
Med mere end 1.900 aktive medlemmer, er SRG blandt Danmarks 3 største golfklubber målt på antal medlemmer. Her er særligt gode muligheder for at skabe nye relationer, bl.a. i SRGs klubber i klubben, til events og klubturneringer eller som frivillig i en af de mange udvalg.
Invitér gæster med 33% rabat
Som medlem er du meget velkommen til at invitere gæster på en god oplevelse i din hjemmeklub. Som vært kan du tilbyde dine gæster 33% rabat på deres greenfee, når blot de er inviteret af dig og spiller i samme flight som dig. Du kan således have op til tre gæster med der alle modtager 33% rabat. Rabatten fremgår ikke i Golfbox ved booking, men fratrækkes automatisk ved indtjekning. Bemærk dog, at vi ikke kan tilbyde greenfee rabat til Flexmedlemmer (F) fra andre golfklubber.
365 golfdage om året
Mange golfklubber lukker deres baner eller greens i vintersæsonen, men i SRG er klubben og banerne åbne året rundt (ved sne trækkes der spor til langrend). Faktisk er SRG blandt de klubber i landet hvor der spilles mest golf om vinteren. På Ry-banen endda til sommer-greens året rundt, bare der ikke er frost. Vores baner dræner rigtigt godt, så når andre klubber lukker pga. skader fra regn kan vi ofte holde åbent – til glæde for klubbens medlemmer.
54 golfhuller med stor fleksibilitet
Silkeborg Ry Golfklub er Danmarks største målt på antal ratede golfhuller. Det betyder, at klubbens medlemmer altid har mulighed for at spille golf, selv når der på en af banerne afholdes turneringer eller company days. De mange golfhuller gør også, at vi kan tilbyde fleksible medlemsformer til fx 9 huller, Ry-banen eller Pay & Play banen, så dit medlemskab kan tilpasses din økonomi, tid og mulighed for at spille golf. Læs mere her.
Store variation
Med to vidt forskellige golfanlæg – den klassiske skovbane i Silkeborg og den moderne og åbne mesterskabsbane i Ry – har klubbens medlemmer adgang til Danmarks mest varierede hjemmebane, som vil udfordre alle aspekter af dit golfspil. Samtidigt roterer 18-hullers banen i Silkeborg på de tre 9-hullers sløjfer, så du får en ny spiloplevelse hver gang. Banerne holder international standard og er blandt Nordens bedste.
To træningsanlæg
Vi råder over et af Danmarks største og bedste træningsanlæg med hele 2 driving ranges, 4 practice greens, indspilsgreen, pay & play bane, overdækket udslagsområde og indendørs fitness- og træningscenter med 4 udslagssteder og 2 Trackman simulatorer.
Trackman Simulator Studio
I SRG kan du året rundt spille mere end 100 af verdens bedste golfbaner indendørs på vores to TM Simulatorer, som er eksklusivt til brug for klubbens egne medlemmer. Du kan også bruge TM simulator til træning på den virtuelle driving range eller udfordre dine venner i sjove konkurrencer.Læs mere her.
Indendørs træning og fitness
Spar bare dit fitness kontingent væk. I SRG har klubbens medlemmer (bortset fra RyPlus-medlemmer) hele året fri adgang til indendørs træningscenter i Silkeborg, samt et fuldt udstyret fitnesscenter indrettet i samarbejde med DGU’s landshold og Golfklinikken. Her kan du gratis forebygge skader, genoptræne eller holde formen og golfevnerne ved lige – året rundt.
Proshop – ved 1. tee
Hvor mange golfklubber desværre lukker deres golfshopper, går vi i SRG den modsatte vej. Vi ser proshoppen som en del af den samlede service-pakke, og har derfor indgået et langsigtet samarbejde med MitGolfudstyr.dk om drift af proshoppen på Silkeborg-banen. Klubbens medlemmer har således nem adgang til at købe det bedste og nyeste udstyr. I Ry har vi desuden et udvalg af alt du lige står og mangler. Læs mere her.
Café og selskabslokaler
En god café er et vigtigt socialt omdrejningspunkt i en god golfklub. Her afsluttes golfrunden ofte med en vinder-øl og en god frokost på terrassen. I SRG kan du nyde venskab, hygge og mad både hos Café Greenhouse, som drives af klubben selv. Caféen er således også din café, så invitere gerne venner og bekendte på mad og hygge i din café og golfklub, og hold dit næste selskab på ‘hjemmebane’.
Danmarks bedste golf erhvervsnetværk
Med mere end 140 virksomheder tilknyttet som Erhvervspartnere (sponsor) eller SRG Business partnere (netværk) kan vi tilbyde erhvervslivet en direkte adgang til et af Danmarks største golf erhvervsnetværk, med stærke fordele, unikke oplevelser og stor eksponeringsværdi. Læs mere om vores attraktive erhvervspartnerskaber her.

Samarbejdsklubber

med greenfee rabat

Silkeborg Ry Golfklub har indgået samarbejdsaftaler om rabat på greenfee i flere klubber, blandt andet i Midt- og Østjylland. Med dit golfmedlemskab i Silkeborg Ry Golfklub kan du således få 33% rabat på greenfee på mange af de bedste baner i Jylland. Endvidere har vi et samarbejde med flere af Nordens Top klubber, hvor du som medlem i Silkeborg Ry Golfklub kan spille helt gratis via vores eksklusive TopNordic samarbejde. Silkeborg Ry Golfklub har indgået samarbejdsaftale med nedenstående klubber.

Top Nordic Golf – GRATIS greenfee i følgende klubber
Kokkedal Golfklub, Danmark
Københavns Golf Klub, Danmark
Ledreborg Palace Golf, Danmark
Bokskogans Golfklubb, Sverige
Kalmar Golfklubb, Sverige
Forsgården Golf Club
Stavanger Golfklub, Norge
Tyrifjord Golf Club, Norge
Losby Golf Club, Norge
Bjaavann Golf Club, Norge
Estonian Golf & Country Club, Estland
SAMT 50% RABAT I FØLGENDE TOP NORDIC KLUBBER:
Esbjerg Golfklub, Danmark (bookes i Golfbox)
Odense Eventyr, Danmark (bookes i Golfbox)

Følgende regler og vilkår er gældende i TOP NORDIC samarbejdet:

  • Reservation af gratis TNG spilletider kan kun ske gennem nedenstående link “reserver spilletid”, på Top Nordic Golf, eller i særlige tilfælde via spillerens hjemmeklub. Øvrige reservationer vil være til normal greenfee-betaling.
  • Reservation kan tidligst foretages 8 uger før tee time.
  • Det maksimale antal TNG spillere på samme dag og bane er fire.
  • Samme spiller kan maksimalt spille én runde på samme Top Nordic-bane i løbet af en 7 dages-periode.
  • Samme spiller kan maksimalt spille fire runder i samme Top Nordic-klub i samme kalenderår.
  • Samme spiller kan maksimalt have én reservation i samme Top Nordic-klub ad gangen.
  • Flex-medlemmer anbefales at kontakte værtsklubben om mulighed for at anvende ordningen (ikke alle TNG klubber tilbyder gratis spil til F-medlemmer)
Greenfee rabat i følgende klubber
Breinholtgård Golf Klub (33%)
Esbjerg Golfklub (50%)
Himmerland (33%)
Holstebro Golfklub (33%)
Lübker Golf Resort (33%)
Lyngbygaard Golfklub (33%)
Odense Eventyr Golf (50%)
Stensballegaard Golf (33%)
Trehøje Golfklub (33%)
Vejle Golf Club (33%)
Aalborg Golfklub (33%)
Falkenbergs Golfklubb ved Varberg (33%)
Specialpris i følgende klubber
Golf Nazionale v/ Rom, Italien
(GRATIS, max 1 gratis runde ugentligt og 4 gratis runder årligt)
Book din ‘free courtesy round’ min. 2 hverdage før på info@golfnazionale.it med henvisning til ‘Reprocity Agreement’ med Silkeborg Ry Golfklub. Medbring DGU-kort.
Hornbæk Golfklub
(max kr. 350 kr. alle dage)

Du booker tid i golfbox på sædvanlig vis. Din reducerede pris beregnes automatisk og betales ved ankomst.

Bemærk: Rabatter kan ikke forventes kombineret med andre rabataftaler. Det er endvidere ikke alle samarbejdsklubber der giver rabat til fleks-medlemmer. Er du i tvivl eller har dit medlemskab status af Fleks (F), så kontakt den aktuelle klub og forhør om dine muligheder.