SRG BUSINESS

business620-top

Netværk via oplevelser

Skaber mere værdi for din virksomhed

 

’SRG Business’ blev etableret i 2015 som en overbygning til det traditionelle sponsorprogram og er særligt tiltænkt de virksomhedsledere, som ønsker et endnu stærkere erhvervsnetværk med relevant faglig inspiration.

“De fælles oplevelser, med golf, inspirerende foredrag og spændende virksomhedsbesøg er kernen og styrken i vores erhvervsnetværk. Det handler i bund og grund om, at vi herigennem lærer personerne bag de virksomheder vi repræsenterer at kende. Med den personlige relation bliver det naturligt at lave forretning sammen og anbefale hinanden til andre. Det er god business!”.

Mads Faber, SRG Business

Det tætte og personlige erhvervsnetværk opstår særligt igennem de fælles oplevelser på og udenfor golfbanen, hvor vi igennem tiden har fået inspirationen fra så forskellige personligheder som Anders Dam, Christian Grau, Thomas Bjørn, Ulrik Wilbæk, Arne Nielson, Helge Sander, Joe Navarro, Troed Troedson, Poul Erik Skammelsen, Sofie Lassen-Kahlke og Carsten Bang m.fl.

SRG Business er ikke kun for golfspillere, ligesom medlemskab heller ikke er begrænset til eksisterende Erhvervspartnere i golfklubben.

Velkommen til SRG Business.

Hvad leder du efter?

SRG BUSINESS-Program for 2024

SRG BUSINESS OPEN
Netværksgolf og clinic med Morten Ørum Madsen

Tirsdag den 30.04.24

20170602-dsc00248

Netværksclinic start kl. 12:45-14:00
Netværksgolf slut kl. 14:00-18:00

Så skal vi have banket ”vinter rusten” af. Vi håber på vejret har artet sig, så vi kan komme på sommergreens og spille årets første SRG BUSINESS netværksgolf. Til at hjælpe os med at få svinget tilbage på ret køl, har vi inviteret Challenge Tour spiller Morten Ørum Madsen. Morten vil fortælle om livet som professionel golfspiller med de bump der kan komme på vejen! Til dette arrangement er du som altid velkommen til at invitere en potentiel ny SRG BUSINESS netværker med så vi forhåbentlig kan byde dem indenfor i vores fantastiske netværk.

Let´s Cook & Talk
– Hos Madværkstedet, Silkeborg

Tirsdag den 14.05.24

img_8355

Netværksgolf  kl. 14:00-16:30
Netværk & indlæg kl. 16:45-21:00

Hvad kan man give sig til efter en god runde golf? Mad, hygge og et godt glas vin lyder som det perfekte match. I vil ved dette event opdage at det at grille er så meget mere end bøf og pølser. Det er faktisk muligt at tilberede en 3-retters lækker menu på en Webergrill. Vær klar til en ny verden med gastronomisk oplevelse der er tilberedt med grin, fællesskab og respekt for råvare.

AI i din hverdag med Christoffer
– HOS Web2media, Aarhus

Tirsdag den 18.06.24

web2media_cover

Netværksgolf  kl. 14:00-16:30
Netværk & indlæg kl. 17:30-20:00

I sin rolle som AI-rådgiver kombinerer Christoffer sin omfattende erfaring med en passion for at integrere AI i forretningsstrategier. Han har en dyb forståelse for, hvordan AI kan anvendes til at forbedre UX, øge konverteringsrater og optimere forretningsprocesser. Før sit fokus på AI, har Christoffer opbygget en solid baggrund inden for rådgivning, hvor han har specialiseret sig i implementering af tools og systemer, der forbedrer virksomheders operationelle effektivitet. Hans tidligere erfaringer som Product Manager har givet ham en unik indsigt i, hvordan man skaber synergi mellem teknologi og forretning, hvilket er afgørende i hans nuværende arbejde med AI.

Håndbold og livet efter…
– Hos Café Greenhouse, Silkeborg

Tirsdag den 20.08.24

noeddesbo-portraet

Netværksgolf kl. 14:00-16:30
Netværk & indlæg kl. 16:00-1900

Tidligere dansk landsholdsspiller Jesper Nøddesbo aflægger os et besøg for at give os mulighed for et kig ind i maskinrummet på Jespers håndboldkarriere. Vi skal høre om tiden på Landsholdet (223 Alandsholdskampe for Danmark) hvad skete der i Barcelona, og hvordan var det at slutte karrieren i Bjerringbro- Silkeborg Håndbold. Hvordan har overgangen været fra et liv i den absolutte verdenselite til et civilt liv i den Jyske muld. Jesper har skrevet bogen YES Man, ”min jagt på succes i tophåndbold” – indholdet af denne bog kommer vi nok også ind på.

Besøg hos Stauning Whisky
– Hos Stauning Whiskey (heldagsevent)

Fredag den 10.09.24

2stauning-dest

Netværksgolf kl. 9:00-15:00
Besøg ved Stauning kl. 15:30-18:00

Dagen starter med 18-hullers golf på den jyske perle Trehøje og fortsætter derefter til Stauning Whisky, hvor vi får en guidet rundvisning med smagninger. På denne destilleri oplevelse vil vi opleve, hvordan dansk whisky bliver til, fra korn til glas, alt sammen på ét sted. Stauning Whisky blev startet af ni venner (en læge, en kok, en slagter, en lærer, en helikopterpilot og fire ingeniører) med to små pot stills i et nedlagt slagteri. Med så godt som ingen midler til rådighed, var de ni venner tvunget til at finde egne veje til at indfri deres vision: en 100% dansk terroir-whisky, der ville kunne måle sig med de fineste i verden.

ÅRSAFSLUTNING MED GOURMET OPLEVELSE
– Karoline Amalie

Fredag den 25.10.24

dsc07325

Netværksgolf kl. 14:00-16:30
Netværk og hygge kl. 17:30-21:00

Vi skal have fundet ”Årets Netværksgolfer”, og vedkommende skal naturligvis fejres med manér. Efter dagens golfrunde mødes vi igen i år til en festlig sæsonafslutning på Restaurant Karoline Amalie hvor Christian og Rikke vil forkæle os helt som de har for vane når vi ligger vejen forbi dem i Virklund Aftenen krydres med ”den hemmelige gæst” – glæd jer, det bliver godt. Vi slutter aftenen af med at sige tak for endnu et fantastisk år i SRG Business. Ved sæsonafslutningen har du mulighed for at inviterer din partner med.

SRG BUSINESS benefits 2024

Pris for medlemskab i SRG BUSINESS 2023
Kr. 7.400 ekskl. moms. BIRDIE og EAGLE sponsorer i SRG får 20% rabat på hovedmedlemmet. Ekstra deltagere fra samme virksomhed: Kr. 6.000 ekskl. moms.
  • Deltagelse i 6 unikke arrangementer
  • Netværksgolf med præmier
  • Forplejning og gourmetoplevelser
  • Inspiration og sparring
  • Et stærkt og personligt erhvervsnetværk.
  • Kan tilkøbes: 4 x SRG greenfee til specialpris kr. 1.800

BILLEDGALLERI

Netværk via oplevelser

Vi tror på at de unikke oplevelser vi deler som mennesker, er med til at skabe relationer og netværk. Vi handler med dem vi er trygge ved – og vi er trygge ved dem vi kender. Forretning skabes med andre ord via det personlige kendskab, som opnås via fælles oplevelser og unikke øjeblikke. Dem har vi mange af i SRG Business, se nogle af dem her:

Se tidligere arrangementer her