SRG BUSINESS

business620-top

Netværk via oplevelser

Skaber mere værdi for din virksomhed

’SRG Business’ blev etableret i 2015 som en overbygning til det traditionelle sponsorprogram og er særligt tiltænkt de virksomhedsledere, som ønsker et endnu stærkere erhvervsnetværk med relevant faglig inspiration.

“De fælles oplevelser, med golf, inspirerende foredrag og spændende virksomhedsbesøg er kernen og styrken i vores erhvervsnetværk. Det handler i bund og grund om, at vi herigennem lærer personerne bag de virksomheder vi repræsenterer at kende. Med den personlige relation bliver det naturligt at lave forretning sammen og anbefale hinanden til andre. Det er god business!”.

Mads Faber, Golfmanager

Det tætte og personlige erhvervsnetværk opstår særligt igennem de fælles oplevelser på og udenfor golfbanen, hvor vi igennem tiden har fået inspirationen fra så forskellige personligheder som Ulrik Wilbæk, Arne Nielson, Helge Sander, Joe Navarro, Troed Troedson, Poul Erik Skammelsen, Sofie Lassen-Kahlke og Carsten Bang m.fl.

SRG Business er ikke kun for golfspillere, ligesom medlemskab heller ikke er begrænset til eksisterende Erhvervspartnere i golfklubben.

Velkommen til SRG Business.

Program 2020

NU DIT VIGTIGSTE ØJEBLIK
hos Backtee

Tirsdag den 10.03.20

newstop-

Netværksgolf Silkeborg kl. 13:30-17:00

SRG BUSINESS kl. 17:00 – 20:30

Golftøjsproducenten BACKTEE er vært, når vi byder velkommen til sæsonens første event i SRG Business. Her får vi besøg af Erik Østenkjær, som i 26 år har rejst verden rundt og hjulpet de største klubhold, landshold og sportsstjerner med at præstere optimalt i nuet. Et indlæg om at forbedre sit mentale potentiale, både på golfbanen og i erhvervslivet. Der spilles netværksgolf på vinterbanen – hvem skal på pokalen i år?

TEE OF MED ØKONOMISK VEJRUDSIGT
hos Silkeborg Ry Golfklub

Tirsdag den 24.03.20 – UDSAT PGA CORONA. NYT TIDSPUNKT TBA

newstop-3

Information og indlæg 17:00 – 18:30

Tapas og netværk kl. 18:30 – 20:00

Bonusevent uden netværksgolf: Sammen med SRG Erhvervspartnere inviteres SRG Business til TEE-OFF 2020, hvor vi informerer om den kommende sæson i sponsornetværket. Desuden får vi besøg af Handelsbankens Jes Asmussen, som er blandt de mest citerede cheføkonomer i medierne. Der er således lagt i ovnen til et spændende indlæg inden der serveres tapas og hygge hos Ferdinand. Max 60 deltagere.

KLAR PARAT GOLF…
– hos Timm Vladimirs Køkken

Tirsdag den 28.04.20 – UDSAT PGA CORONA. NYT TIDSPUNKT 5. oktober 2020

newstop-6

Netværksgolf Silkeborg kl. 12:00-15:00

SRG BUSINESS kl. 15:30 – 21:00

Efter årets 2. runde Netværksgolf er der fælles bus til og fra Århus – der er nemlig en latent risiko for at du ikke kan køre bilen hjem…. I Århus tager tv-vært og masterchef Timm Vladimir nemlig i mod os på hans kokkeskole af samme navn. Fællesskabet opstår omkring madlavning og drinks shaking, samtidigt med at Timm fortæller om hans vej fra skuespiller og tv-vært til succesfuld forretningsdrivende restauratør med kokkeskoler, eget bryggeri og gin destilleri.

Video fra kurset:

GÅ GLAD PÅ ARBEJDE
– hos Karoline Amalie

Torsdag den 20.08.20

newstop-2

Netværksgolf Silkeborg kl. 13:30-17:00

SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

Efter Netværksgolf er Virklunds anerkendte gourmet restaurant Karoline Amalie vært for hygge, netværk og smagsopleveler. Inden de Østrigske vine kommer på bordet får vi besøg af Lars Hartung Honoré, som er coach, konsulent og forfatter til bogen ”Kunsten at gå glad på arbejde”. Et indlæg med udbytte for både arbejdsgiver og medarbejder.

HUKOMMELSE OG ØL
– hos b Conzept og Grauballe Bryghus

Tirsdag den 15.09.20

newstop-4

Netværksgolf Silkeborg kl. 8:30-12:00

SRG BUSINESS kl. 12:30 – 16:30

Morgenstart med Netværksgolf inden turen går til b conzept. Her møder vi Mikkel Gundersen fra Mentalpiloterne, som sidste år fortryllede os på Roxy Malt. Mikkel er memotekniker og giver værdifulde tips til at optimere hjernens evne til at huske fx navne og præsentationer. Efterfølgende byder naboen Grauballe Bryghus på fyraftens-øl-smagning i bryggeriet.

STÅ OP GOLF
– hos Roxy Malt

Fredag den 30.10.20

newstop-5

Netværksgolf i Silkeborg kl. 13:30-16:30

SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

Vi skal have fundet ’Årets Netværksgolfer’ inden vi mødes til en festlig sæsonafslutning på den irske pub Roxy Malt. Medbring din bedre halvdel til spisning, hygge og underholdning med komiker og storyteller Sebastian Dorset. Efterfølgende er der tid til hygge og netværk i baren, også længe efter Roxy Malt åbner dørene for offentligheden kl. 21.

SRG BUSINESS benefits 2020

Pris for medlemskab i SRG BUSINESS 2020
Kr. 6.000 ekskl. moms. BIRDIE og EAGLE sponsorer i SRG får 20% rabat på hovedmedlemmet.
  • Deltagelse i 6 netværk events
  • Forplejning og gourmetoplevelser
  • 1 dusin SRG Business golfbolde
  • Et stærkt og personligt erhvervsnetværk.
  • Kan tilkøbes: 4 x SRG greenfee til specialpris kr. 1.000
  • Ekstra deltagere fra samme virksomhed: Kr. 5.000 ekskl. moms

Vær med til at støtte fremtidens elite !

Overskuddet fra SRG BUSINESS går til SILKEBORG RY GOLF TEAM, der er SRGs junior- og eliteafdeling.

SILKEBORG RY GOLF TEAM har som vigtigste formål at skabe et træningsmiljø blandt juniorer og elitespillere, der kan danne grundlag for at udvikle klubbens næste European Tour spiller.


Om SRG Business – og Silkeborg Ry Golfklub

’SRG Business’ blev etableret i 2015 som en overbygning til det traditionelle sponsorprogram og er særligt tiltænkt de virksomhedsledere, som ønsker et endnu stærkere erhvervsnetværk med relevant faglig inspiration.

“De fælles oplevelser, med golf, inspirerende foredrag og spændende virksomhedsbesøg er kernen og styrken i vores erhvervsnetværk. Det handler i bund og grund om, at vi herigennem lærer personerne bag de virksomheder vi repræsenterer at kende. Med den personlig relation bliver det naturligt at lave forretning sammen og anbefale hinanden til andre. Det er god business!”

-Mads Faber, Golfmanager

Det tætte og personlige erhvervsnetværk opstår særligt igennem de fælles oplevelser på og udenfor golfbanen, hvor vi igennem tiden har fået inspirationen fra så forskellige personligheder som Ulrik Wilbæk, Arne Nielson, Helge Sander, Joe Navarro, Nils Villemoes, Poul Erik Skammelsen, Sofie Lassen-Kahlke og Carsten Bang m.fl.

SRG Business er ikke kun for golfspillere, ligesom medlemskab heller ikke er begrænset til eksisterende Erhvervspartnere i golfklubben.

Velkommen til SRG Business.

BILLEDGALLERI

Netværk via oplevelser

Vi tror på at de unikke oplevelser vi deler som mennesker, er med til at skabe relationer og netværk. Vi handler med dem vi er trygge ved – og vi er trygge ved dem vi kender. Forretning skabes med andre ord via det personlige kendskab, som opnås via fælles oplevelser og unikke øjeblikke. Dem har vi mange af i SRG Business, se nogle af dem her:

Se tidligere arrangementer her