SRG BUSINESS

business620-top

Netværk via oplevelser

Skaber mere værdi for din virksomhed

’SRG Business’ blev etableret i 2015 som en overbygning til det traditionelle sponsorprogram og er særligt tiltænkt de virksomhedsledere, som ønsker et endnu stærkere erhvervsnetværk med relevant faglig inspiration.

“De fælles oplevelser, med golf, inspirerende foredrag og spændende virksomhedsbesøg er kernen og styrken i vores erhvervsnetværk. Det handler i bund og grund om, at vi herigennem lærer personerne bag de virksomheder vi repræsenterer at kende. Med den personlige relation bliver det naturligt at lave forretning sammen og anbefale hinanden til andre. Det er god business!”.

Mads Faber, Golfmanager

Det tætte og personlige erhvervsnetværk opstår særligt igennem de fælles oplevelser på og udenfor golfbanen, hvor vi igennem tiden har fået inspirationen fra så forskellige personligheder som Ulrik Wilbæk, Arne Nielson, Helge Sander, Joe Navarro, Troed Troedson, Poul Erik Skammelsen, Sofie Lassen-Kahlke og Carsten Bang m.fl.

SRG Business er ikke kun for golfspillere, ligesom medlemskab heller ikke er begrænset til eksisterende Erhvervspartnere i golfklubben.

Velkommen til SRG Business.

Hvad leder du efter?

Program 2018

NETVÆRK VIA OPLEVELSER, INSPIRATION, SPARRING OG GOLF

FÅ DET BEDST UD AF DET MESTE – HOS MUSEUM JORN

5. April 2018

dsc2761

I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer,
øget trivsel og større personligt overskud. Inden vi mødes på Museum Jorn afholdes årets første runde netværksgolf i Silkeborg.

5. april 2018

Kl. 14:00 – 17:00 Netværksgolf
Kl. 17:30 – 21:00 SRG Business hos Museum Jorn

Billeder fra arrangementet

Det sejler i SRG Business – GoSail ved Middelfart Marina

3. Maj 2018

gosail

GoSail udvikler mennesker, understøtter samarbejde og skaber unikke oplevelser med både som værktøj. I hold vil vi udfordre os selv og hinanden til matchrace ved Middelfart, og resultatet tæller naturligvis i konkurrencen om at blive årets netværksgolfer. Vi går i land ved Hindsgavl Slot til en læ

3. Maj 2018

Kl. 13:30 – 17:00 GoSail matchrace
Kl. 17:30 – 21:00 Spisning og uformelt netværk på Hindsgavl Slot

Fra Medarbejder til Medskaber – hos Silkeborg IF.

19. juni 2018

kirsten-bonde

Efter en runde netværksgolf besøger vi Danmarks flotteste fodboldstadion, hvor vi bl.a. får besøg af Ph.d. Kirsten Bonde Sørensen, som er kreativ ekspert i tendenser indenfor arbejdsliv, fremtidens kompetancer og designtænking. ”Fra Medarbejder til Medskaber” handler om hvordan vi får gjort fremtidens medarbejder til værdiskabere.

19. juni 2018

Kl. 14:00 – 17:00 Netværksgolf
Kl. 17:30 – 21:00 SRG Business hos Silkeborg IF.

Spil hinanden gode og bliv bedre sammen – hos Ruggaard

14. August 2018

rugaard

Nu sejler det igen i SRG Business, når vi besøger Claus Ruggaard. På og omkring Silkeborg søerne arbejder Ruggaard med teambuilding, teamtræning og medarbejderudvikling for bl.a. Silkeborg I.F., LEGO, Danfoss og Siemens. Øvelser i kommunikation og samarbejde vil danne grobund for hyggeligt, sjovt og tankevækkende socialt samvær, der udvikler og inspirerer netværket i uformelle rammer.

14. august 2018

Kl. 14:00 – 17:00 SRG Business hos Ruggaard
Kl. 17:30 – 21:00 Team Cooking og netværk

Villa Villemoes og Bøvl – hos Villa Natklub

12. Oktober 2018

vilemoes

Efter årets sidste runde Netværksgolf samles vi til en festlig sæsonafslutning på natklubben Villa. Medbring din bedre halvdel til spisning, samt eksklusivt og morsomt ledelses foredrag med Nils Villemoes under overskriften ‘Bøvl’! Efterfølgende er der tid til netværk og hygge i Villa’s bar og lounge.

12. oktober 2018

Kl. 13:30 – 17:00 Netværksgolf i Silkeborg
Kl. 17:30 – 21:00 SRG Business

SRG BUSINESS benefits 2018

Deltagelse i TEE-OFF samt 5 netværksarrangementer inkl. forplejning
SRG Business Polo fra BACKTEE
Adgang til tilkøb: SRG’s sponsorrejse 8.-10. juni 2018
2 greenfee-billetter til Silkeborg Ry eller samarbejdsklubber
2 Pay & Play billetter til Kildebjerg Ry
Et stærkt og personligt erhvervsnetværk
Pris for medlemskab i SRG BUSINESS 2018
Kr. 6.000 ekskl. moms
BIRDIE og EAGLE sponsorer i SRG får 20% rabat på hovedmedlemmet
Ekstra deltagere fra samme virksomhed: Kr. 5.000 ekskl. moms
Eventuelt overskud går til ungdoms- og elitearbejdet i Silkeborg Ry Golfklub

BILLEDGALLERI

Netværk via oplevelser

Vi tror på at de unikke oplevelser vi deler som mennesker, er med til at skabe relationer og netværk. Vi handler med dem vi er trygge ved – og vi er trygge ved dem vi kender. Forretning skabes med andre ord via det personlige kendskab, som opnås via fælles oplevelser og unikke øjeblikke. Dem har vi mange af i SRG Business, se nogle af dem her:

Se tidligere arrangementer her