SRG BUSINESS

business620-top

Netværk via oplevelser

Skaber mere værdi for din virksomhed

’SRG Business’ blev etableret i 2015 som en overbygning til det traditionelle sponsorprogram og er særligt tiltænkt de virksomhedsledere, som ønsker et endnu stærkere erhvervsnetværk med relevant faglig inspiration.

“De fælles oplevelser, med golf, inspirerende foredrag og spændende virksomhedsbesøg er kernen og styrken i vores erhvervsnetværk. Det handler i bund og grund om, at vi herigennem lærer personerne bag de virksomheder vi repræsenterer at kende. Med den personlige relation bliver det naturligt at lave forretning sammen og anbefale hinanden til andre. Det er god business!”.

Mads Faber, Golfmanager

Det tætte og personlige erhvervsnetværk opstår særligt igennem de fælles oplevelser på og udenfor golfbanen, hvor vi igennem tiden har fået inspirationen fra så forskellige personligheder som Ulrik Wilbæk, Arne Nielson, Helge Sander, Joe Navarro, Troed Troedson, Poul Erik Skammelsen, Sofie Lassen-Kahlke og Carsten Bang m.fl.

SRG Business er ikke kun for golfspillere, ligesom medlemskab heller ikke er begrænset til eksisterende Erhvervspartnere i golfklubben.

Velkommen til SRG Business.


Program 2019

‘JENSEN PÅ HOVEDET’ – hos Bilernes Hus

Tirsdag den 09.04.19

newstop-40

Netværksgolf i Silkeborg 13:30 – 17:00

SRG BUSINESS 17:30 – 21:00

Der bliver ræs på fra start, når Bilernes Hus byder velkommen i Danmarks største bilhus.

Her får vi besøg af Morten Dall fra ’Jensen på Hovedet’som vil inspirere til at arbejde med innovation og kreative processer, samt at finde balancen imellem udvikling og gentagelse af det kendte. Inden da er der tee off i kampen om at blive årets netværksgolfer – hvem skal på pokalen i 2019?

‘UD AF BOKSEN‘ – hos Skabertrang

Tirsdag den 04.06.19

newstop-4

Netværksgolf i Silkeborg 13:30 – 17:00

SRG BUSINESS 17:30 – 21:00

Hos reklamebureauet Skabertrang er man vant til at tænke ud af boksen og bevæge sig ud af sin normale comfortzone for at udvikle sig.

Det vil der også blive behov for, når den tidligere jægersoldat Mikkel Schjøtz vil invitere os ud af comfortzonen på den gode måde. Glæd dig til en dag der vil flytte dine mentale grænser og styrke dine relationer med de øvrige netværkere.

‘PEDALEN I BUND’ – hos FDM Jyllandsringen

Tirsdag den 27.08.19

RACE DAY kl. 8:00-16:00

Så kommer der igen fart på, når FDM Jyllandsringen lægger asfalt til hjulspin, dækspark og donuts blandt SRG’s deltagere.

I de tunede Scirocco racere, skal vi i hold konkurrere om håneret og points til Order of Merit. Enkelte har måske stadig revanche til gode fra den første sæson i SRG Business, og nye deltagere vil kunne udfordre de rutinerede ræve.

I grid’en vil man desuden kunne prøvekøre el-biler fra Bilernes Hus. Max. 40 deltagere.

‘SKAMMELSEN & TRUMP’ – hos Danske Bank

Fredag den 20.09.19

Poul Erik Skammelsen  4/2013

Netværksgolf i Silkeborg 9:00 – 12:30

SRG BUSINESS 13:00 – 15:30

Sidst vi havde besøg af Poul Erik Skammelsen forudså han sandsynligheden for Trumps valgsejr.

Det var vi ikke mange i SRG Business der troede på – men USA eksperten fik ret. Nu vender Skammelsen tilbage med sin evaluering af Trumps første valgperiode.

Skammelsen spiller i øvrigt selv med i Netværksgolfen, inden vi mødes hos Danske Bank. Her har man også erfaringer med turbulente perioder i udlandet – hør hvordan man positivt tackler disse udfordringer lokalt i Silkeborg.

‘FUCKR MED DN HJRNE’ – hos Roxy Malt

Fredag den 25.10.19

newstop-3

Netværksgolf i Silkeborg kl. 13:30-16:30

SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

Vi skal have fundet ’Årets Netværksgolfer’ inden vi mødes til en festlig sæsonafslutning på den irske pub Roxy Malt.

Medbring din bedre halvdel til spisning og tankevækkende underholdning med Mikkel Gundersen fra Fuckr med dn Hjrne. Mikkel er mentalist, memotekniker og morsom.

Efterfølgende er der tid til hygge og netværk i baren, også længe efter Roxy Malt åbner dørene for offentligheden kl. 21.00

SRG BUSINESS benefits 2019

Deltagelse i 5 netværks events inkl. forplejning.
– incl Raceday på Jyllandsringen
SRG cap fra BACKTEE
1 dusin SRG golfbolde
Et stærkt personligt netværk
Kan tilkøbes: 4 x SRG Greenfeebilletter til specialpris: kr. 1.200,- (yderligere til norm.pris)
Kan tilkøbes: SRGs netværksrejse 15.-18. juni:læs mere PGA Catalunya Spanien. Kr. 6.850,- excl moms
Pris for medlemskab i SRG BUSINESS 2019
Kr. 6.000 ekskl. moms
BIRDIE og EAGLE sponsorer i SRG får 20% rabat på hovedmedlemmet
Ekstra deltagere fra samme virksomhed: Kr. 4.800 ekskl. moms

Vær med til at støtte fremtidens elite !

Overskuddet fra SRG BUSINESS går til SILKEBORG RY GOLF TEAM, der er SRGs junior- og eliteafdeling.
SILKEBORG RY GOLF TEAM har som vigtigste formål at skabe et træningsmiljø blandt juniorer og elitespillere, der kan danne grundlag for at udvikle klubbens næste European Tour spiller.

BILLEDGALLERI

Netværk via oplevelser

Vi tror på at de unikke oplevelser vi deler som mennesker, er med til at skabe relationer og netværk. Vi handler med dem vi er trygge ved – og vi er trygge ved dem vi kender. Forretning skabes med andre ord via det personlige kendskab, som opnås via fælles oplevelser og unikke øjeblikke. Dem har vi mange af i SRG Business, se nogle af dem her:

Se tidligere arrangementer her