SRG BUSINESS

business620-top

Netværk via oplevelser

Skaber mere værdi for din virksomhed

 

’SRG Business’ blev etableret i 2015 som en overbygning til det traditionelle sponsorprogram og er særligt tiltænkt de virksomhedsledere, som ønsker et endnu stærkere erhvervsnetværk med relevant faglig inspiration.

“De fælles oplevelser, med golf, inspirerende foredrag og spændende virksomhedsbesøg er kernen og styrken i vores erhvervsnetværk. Det handler i bund og grund om, at vi herigennem lærer personerne bag de virksomheder vi repræsenterer at kende. Med den personlige relation bliver det naturligt at lave forretning sammen og anbefale hinanden til andre. Det er god business!”.

Mads Faber, SRG Business

Det tætte og personlige erhvervsnetværk opstår særligt igennem de fælles oplevelser på og udenfor golfbanen, hvor vi igennem tiden har fået inspirationen fra så forskellige personligheder som Anders Dam, Christian Grau, Thomas Bjørn, Ulrik Wilbæk, Arne Nielson, Helge Sander, Joe Navarro, Troed Troedson, Poul Erik Skammelsen, Sofie Lassen-Kahlke og Carsten Bang m.fl.

SRG Business er ikke kun for golfspillere, ligesom medlemskab heller ikke er begrænset til eksisterende Erhvervspartnere i golfklubben.

Velkommen til SRG Business.

Hvad leder du efter?

SRG BUSINESS-Program for 2023

SRG BUSINESS OPEN
Netværksgolf og clinic med DP World tourspiller Oliver Hundebøll Jørgensen

Tirsdag den 11.04.23

dsc06701

Netværksgolf start kl. 14:00-15:00
Netværksgolf slut kl. 15:30-19:00

Så skal vi have banket ”vinter rusten” af. Vi håber på vejret har artet sig, så vi kan komme på sommergreens og spille årets første SRG BUSINESS netværksgolf. Til at hjælpe os med at få svinget tilbage på ret køl, har vi inviteret SRG og DP Tourspiller Oliver Hundebøll Jørgensen til en Clinic, og her vil Oliver fortælle om livet som professionel golfspiller og vejen hertil. Efter vores runde på banen mødes vi i klubhuset til lidt mad. Til dette arrangement er du som altid velkommen til at invitere en potentiel ny SRG BUSINESS netværker med så vi forhåbentlig kan byde dem indenfor i vores netværk.

BILER, TRENDS OG LIVSSTIL
– Hos Poul Munk, Silkeborg

Tirsdag den 09.05.23

christian-grau

Netværksgolf  kl. 14:00-16:30
Netværk & indlæg kl. 17:30-20:00

Biler, trends og livsstil

Efter dagens netværksgolf vil vi forsøge at finde svar på et af livets store spørgsmål. Til at hjælpe os med dette har vi allieret os med livsstilsekspert Chrstian Grau . Hvorfor er det så vigtigt for mænd at have et fristed og en hobby at gå op i? Og hvorfor har bilen ofte så stor betydning for mænd. Hvad siger du med dit bilvalg, og hvad siger din bil om dig? Kort sagt en verbal rundtur i herreværelset og i garagen som nok skal få smilene og grinene frem. De perfekte rammer til arrangementet er selvfølgelig hos Poul Munk, Silkeborg.

JAGTEN PÅ DEN PERFEKTE PRÆSTAION
– HOS GALLERI LAU

Tirsdag den 13.06.23

skaermbillede-2022-12-12-kl.-15.42.54-edit

Netværksgolf  kl. 14:00-16:30
Netværk & indlæg kl. 17:30-20:00

Jagten på den perfekte præstation
Hvordan opnår vi den perfekte præstation. Det vil Peter Bredsdorff- Larsen bidrage på en humoristisk og underholdende måde til, at vi får et indblik i. Peter er et kendt ansigt i Silkeborg da han igennem 7 sæsoner har været cheftræner i Bjerringbro- Silkeborg håndbold, hvor han bl.a. stod i spidsen for holdet, da de vandt klubbens første Danske mesterskab. Peter beskæftiger sig udover håndbolden også med foredrag og er konsulent med sparring og rådgivning til virksomheder. Til arrangementet er vi inviteret indenfor hos Galleri Lou Ra som vil vise deres smukke og inspirerende lokaler og udstilling frem for os.

ER DET GAS ELLER GLAS…
– Café Greenhouse Silkeborg

Tirsdag den 22.08.23

skaermbillede-2022-12-12-kl.-15.30.59-edit

Netværksgolf kl. 14:00-16:30
Netværk & indlæg kl. 16:00-2100

Nogle ting skal man prøve for at tro og forstå det … det skal vi denne aften. Kan et glas gøre en forskel for oplevelsen af en vin? Ja for glas er en videnskab, og ikke uden grund har østrigske Riedel forsket gennem mere end 60 år i påvirkning af duftesansen og smagsløgene i forhold til glassenes udformning. Det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter og smager af 50% mere, men til gengæld også 50% mindre, end hvad den er værd, hvis man bruger glasset forkert. Det lyder som gas, men er i realiteten næsten trylleri. Vi slutter dagen af med en lækker 3-retters menu med tilhørende lækre vine fra HJ Hansen.

SE DET HELE LIDT OPPEFRA
– over banerne i Ry og Silkeborg

Fredag den 22.09.23

hyo-1-scaled-edit

Helikopter kl. 8:30-11:30
Netværksgolf kl. 9:30-13:00

Udtrykket at hæve sig op i helikopteren en gang imellem får denne dag en helt ny betydning. For SRG Business lader det ikke blive ved snakken, vi gør noget ved det… Vi vil gerne give jer den unikke mulighed for at se vores smukke golfbaner i både Ry og Silkeborg oppefra. Der vil være ”take off” fra driving rangen i Silkeborg. Efter flyveturen spilles en runde netværksgolf. Runden og turen sluttes af ved pølsevognen.

ÅRSAFSLUTNING MED GOURMET OPLEVELSE
– Karoline Amalie

Fredag den 27.10.23

dsc07325

Netværksgolf kl. 14:00-16:30
Netværk og hygge kl. 17:30-21:00

Vi skal have fundet ’Årets Netværksgolfer’, vedkommende skal naturligvis fejres med manér. Efter netværksgolf mødes vi derfor til en festlig sæsonafslutning og gourmetoplevelse på Restaurant Karoline Amalie, hvor Christian og Rikke vil forkæle alle dine sanser… og vi siger tak for endnu et fantastisk år i SRG Business. Ved sæsonafslutningen har du mulighed for at invitere din partner med.

SRG BUSINESS benefits 2023

Pris for medlemskab i SRG BUSINESS 2023
Kr. 7.200 ekskl. moms. BIRDIE og EAGLE sponsorer i SRG får 20% rabat på hovedmedlemmet. Ekstra deltagere fra samme virksomhed: Kr. 6.000 ekskl. moms.
  • Deltagelse i 6 unikke arrangementer
  • Netværksgolf med præmier
  • Forplejning og gourmetoplevelser
  • Inspiration og sparring
  • Et stærkt og personligt erhvervsnetværk.
  • Kan tilkøbes: 4 x SRG greenfee til specialpris kr. 1.800

BILLEDGALLERI

Netværk via oplevelser

Vi tror på at de unikke oplevelser vi deler som mennesker, er med til at skabe relationer og netværk. Vi handler med dem vi er trygge ved – og vi er trygge ved dem vi kender. Forretning skabes med andre ord via det personlige kendskab, som opnås via fælles oplevelser og unikke øjeblikke. Dem har vi mange af i SRG Business, se nogle af dem her:

Se tidligere arrangementer her