SRG BUSINESS

business620-top

Netværk via oplevelser

Skaber mere værdi for din virksomhed

’SRG Business’ blev etableret i 2015 som en overbygning til det traditionelle sponsorprogram og er særligt tiltænkt de virksomhedsledere, som ønsker et endnu stærkere erhvervsnetværk med relevant faglig inspiration.

“De fælles oplevelser, med golf, inspirerende foredrag og spændende virksomhedsbesøg er kernen og styrken i vores erhvervsnetværk. Det handler i bund og grund om, at vi herigennem lærer personerne bag de virksomheder vi repræsenterer at kende. Med den personlige relation bliver det naturligt at lave forretning sammen og anbefale hinanden til andre. Det er god business!”.

Mads Faber, SRG Business

Det tætte og personlige erhvervsnetværk opstår særligt igennem de fælles oplevelser på og udenfor golfbanen, hvor vi igennem tiden har fået inspirationen fra så forskellige personligheder som Ulrik Wilbæk, Arne Nielson, Helge Sander, Joe Navarro, Troed Troedson, Poul Erik Skammelsen, Sofie Lassen-Kahlke og Carsten Bang m.fl.

SRG Business er ikke kun for golfspillere, ligesom medlemskab heller ikke er begrænset til eksisterende Erhvervspartnere i golfklubben.

Velkommen til SRG Business.

SRG BUSINESS-Program for 2022

SRG BUSINESS OPEN
PÅ SILKEBORGBANEN

Torsdag den 07.04.22

newstop-01179

Netværksgolf start kl. 14:00-15:30
Netværksgolf slut kl. 16:00-18:00

Sommerbanen er ”open”, og vi forventer som minimum at kunne spille netværksgolf. Hvad vi ellers må i starten af april er endnu usikkert. Efter endnu en vinter i coronaens skygge trænger vi dog til at se hinanden – naturligvis under trygge forhold. Det kan vi på golfbanen. Derfor starter vi blødt ud, uden foredrag, men med hård kamp om de første points til Order of Merit. Turneringen er en “Open”, og således også åben for SRG’s Erhvervspartnere og potentielle nye netværkere – byd dem velkommen.

BANK, PÅ JYSK
– hos Jyske Bank

Tirsdag den 10.05.22

Anders Dam. Dir. Jyske Bank. Jubilæumsinterview.Foto: Jakob Stigsen Andersen

Netværksgolf Silkeborg kl. 13:30-17:00
SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

Til maj forventer vi at kunne samles uden væsentlige restriktioner. Efter et par år med store finansielle udsving og opsving, kommer SRG Business i 2022 særligt til at fokusere på de finansielle markeder og den økonomiske fremtid. Lokalt bliver det ikke større end Jyske Bank, hvor vi besøger Jyske Markets og bl.a. får eksklusivt besøg af ordførende direktør Anders Dam. Inden da mødes vi til årets anden runde netværksgolf i Silkeborg.

LEADING WITH GRADITUDE
– hos Unico Leasing

Tirsdag den 14.06.22

mikkel-gudsoee-fellow1

Netværksgolf Silkeborg kl. 13:30-17:00
SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

Vi forhandler alle i det daglige, men overser ofte de kompetencer en god forhandling kræver. Forhandlingsevner kan dog trænes, styrkes og vækste som en muskel i et træningscenter. Dagens indlæg giver en “personlig træner” time, med en lynlektion i professionel og optimal forhandling. I kombination med et koncentreret indlæg om disciplinen “Leading with Gratitude”, med 8 vigtige ledelsesredskaber til optimering af dit lederskab. De energiske og humoristiske indlæg med mediator og professor Mikkel Gudsøe foregår i Unico Leasings nye flotte domicil, som sætter nye standarder for kundeoplevelser.

VINDER-ØL TIL RYDER CUP
– hos MALT og Musikhuset

Onsdag den 24.08.22

2018 Ryder Cup – Singles Matches

Netværksgolf Silkeborg kl. 10:30-13:00
SRG BUSINESS kl. 13:00 – 22:00

Thomas Bjørn og Anders Kissmeyer har mindst én ting til fælles med SRG Business: Vi elsker smagen af vinder øl! Efter netværksgolf kører bussen derfor til Ceres byen i hjertet af Århus. Her starter vi med 8 lækre retter hos MALT, imens brygmester og øl-guru Anders Kissmeyer guider os igennem dagens bedste vinder øl. Herefter begiver vi os til Musikhuset, hvor Morten Ankerdal interviewer Thomas Bjørn om hans vej til vinder-øl og Ryder Cup triumf i Paris. Bussen bringer os sikkert tilbage til Thomas Bjørns barndomsklub – her hvor det hele startede.

KUNSTEN AT BROKKE SIG
– hos Investering & Tryghed

Tirsdag den 20.09.22

storm-stensgaard2-edit

Netværksgolf Silkeborg kl. 13:30-17:00
SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed byder velkommen i deres nye lokaler på Papirfabrikken, hvor vi igen tager et kig ind i verdensøkonomien. Uanset hvordan den ser ud til september, så har vi denne dag ekstra mulighed for at brokke os. Brok er nemlig en af danskernes yndlingsbeskæftigelser, sikkert også blandt dine kollager og medarbejdere. Brok kan lede til dårligt arbejdsmiljø og stress, men kan det også gøres konstruktivt og nyttigt? Storm Steensgaards sjove og tankevækkende foredrag giver dig nye værktøjer i din daglige ledelse og håndtering af brok på arbejdspladsen.

VI MÅ IKKE GLEMME HYGGEN
– hos Karoline Amalie

Torsdag den 27.10.22

M2 Marketing

Netværksgolf i Silkeborg kl. 13:00-16:30
SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

Vi skal have fundet ’Årets Netværksgolfer’, og vedkommende skal naturligvis fejres med manér. Efter netværksgolf mødes vi derfor til en festlig sæsonafslutning og gourmetoplevelse på Restaurant Karoline Amalie, hvor Christian og Rikke vil forkæle alle dine sanser. Forkælelse af høreapparatet står ’Lune Carlsen’ for, som er særligt kendt for at medbringe rigeligt af hygge til lyden af Kim Larsens klassikere. Og hvem ved, måske din partner skal have den allersidste dans, før vi går hjem… og siger tak for endnu et fantastisk år i SRG Business.

KLAR PARAT GOLF…
– hos Timm Vladimirs Køkken

SRG BUSINESS benefits 2022

Pris for medlemskab i SRG BUSINESS 2022
Kr. 6.000 ekskl. moms. BIRDIE og EAGLE sponsorer i SRG får 20% rabat på hovedmedlemmet. Ekstra deltagere fra samme virksomhed: Kr. 5.000 ekskl. moms.
  • Deltagelse i 6 unikke arrangementer
  • Netværksgolf med præmier
  • Forplejning og gourmetoplevelser
  • Inspiration og sparring
  • Et stærkt og personligt erhvervsnetværk.
  • Kan tilkøbes: 4 x SRG greenfee til specialpris kr. 1.400
Vær med til at støtte fremtidens elite!

Overskuddet fra SRG BUSINESS går til SILKEBORG RY GOLF TEAM, der er SRGs junior- og eliteafdeling.

SILKEBORG RY GOLF TEAM har som vigtigste formål at skabe et træningsmiljø blandt juniorer og elitespillere, der kan danne grundlag for at udvikle klubbens næste European Tour spiller.

BILLEDGALLERI

Netværk via oplevelser

Vi tror på at de unikke oplevelser vi deler som mennesker, er med til at skabe relationer og netværk. Vi handler med dem vi er trygge ved – og vi er trygge ved dem vi kender. Forretning skabes med andre ord via det personlige kendskab, som opnås via fælles oplevelser og unikke øjeblikke. Dem har vi mange af i SRG Business, se nogle af dem her:

Se tidligere arrangementer her