SRG BUSINESS

business620-top

Netværk via oplevelser

Skaber mere værdi for din virksomhed

’SRG Business’ blev etableret i 2015 som en overbygning til det traditionelle sponsorprogram og er særligt tiltænkt de virksomhedsledere, som ønsker et endnu stærkere erhvervsnetværk med relevant faglig inspiration.

“De fælles oplevelser, med golf, inspirerende foredrag og spændende virksomhedsbesøg er kernen og styrken i vores erhvervsnetværk. Det handler i bund og grund om, at vi herigennem lærer personerne bag de virksomheder vi repræsenterer at kende. Med den personlige relation bliver det naturligt at lave forretning sammen og anbefale hinanden til andre. Det er god business!”.

Mads Faber, Golfmanager

Det tætte og personlige erhvervsnetværk opstår særligt igennem de fælles oplevelser på og udenfor golfbanen, hvor vi igennem tiden har fået inspirationen fra så forskellige personligheder som Ulrik Wilbæk, Arne Nielson, Helge Sander, Joe Navarro, Troed Troedson, Poul Erik Skammelsen, Sofie Lassen-Kahlke og Carsten Bang m.fl.

SRG Business er ikke kun for golfspillere, ligesom medlemskab heller ikke er begrænset til eksisterende Erhvervspartnere i golfklubben.

Velkommen til SRG Business.

Program for 2021

SRG BUSINESS OPEN
PÅ AVK RY-BANEN

Torsdag den 25.03.21

sponsor_2019_3

Netværksgolf start kl. 14:00-15:30
Netværksgolf slut kl. 16:00-18:00

Vi må spille netværksgolf, og på sommergreens i Ry. Hvad vi ellers må ultimo marts er endnu usikkert, men efter en lang Corona-vinter trænger vi til at se hinanden – naturligvis under trygge forhold. Det kan vi på golfbanen. Derfor starter vi blødt ud, uden foredrag, men med hård kamp om de første points til Order of Merit. Turneringen er en “Open” hvilket betyder, at den også er åben for SRG’s Erhvervspartnere og potentielle nye netværkere – byd dem velkommen.

EN FREMTID EFTER CORONA
Hos Investering & Tryghed

Tirsdag den 04.05.21

jesper_bo_jensen_-_fremforsk

Netværksgolf Silkeborg kl. 13:30-17:00
SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

Til maj satser vi på igen at kunne samles. Det seneste år har handlet om Corona, Corona og mere Corona. Men hvordan ser fremtiden ud på bagsiden af Covid-19, og hvad kan vi forvente af nye forretningsmuligheder? Det og meget andet vil landets måske mest anerkendte fremtidsforsker give at kvalificeret bud på, nemlig Jesper Bo Jensen fra Center for Fremtidsforskning. At kunne forudse fremtiden og investere trygt herefter er også væsentligt for dagens vært, Investering & Tryghed, som i dagens anledning byder velkommen hos Jysk Musikteater.

SE GODT UD I MEDIERNE
– hos Web2Media

Tirsdag den 15.06.21

untitled-14

Netværksgolf Ry kl. 8:30-12:00
SRG BUSINESS kl. 12:30 – 16:30

Kommunikation og evnen til at formidle sine budskaber skarpt og præcist er livsvigtigt i en verden, hvor krise, konkurrence og mange medieplatforme hører til virkeligheden. Forskellen på succes og fiasko kan være en forkert udtalelse, en dårlig fremtoning eller manglende medietække. Line Baun Danielsen tager dig med ind i journalistikkens maskinrum og giver dig et indblik i, hvordan medierne arbejder, og journalisten tænker. Line klæder dig godt på til medierne hos Web2Media i Århus, efter en runde netværksgolf i Ry. BEMÆRK: Denne dag er også reservedato for Jesper Bo Jensen i tilfælde af Corona-udsættelse.

ORGANIZE TO PIONEER
– hos Grundfos

Tirsdag den 24.08.21

Photo by Morten Fauerby // MONTGOMERYwww.montgomery.dk

Netværksgolf Tange Sø kl. 8:30-12:00
SRG BUSINESS kl. 12:30 – 16:30

Vi flytter netværksgolf til Tange Sø Golfklub, som ligger belejligt ”på vejen” til Bjerringbro. Her finder vi en af områdets største og mest spændende virksomheder, Grundfos. En virksomhed som bl.a. udmærker sig ved at være familie- og fondsejet, og som netop er i gang med den største organisationsændring i virksomhedens historie fra ”Organize to Pioneer”. Dette fortæller Poul Due Jensen meget mere om, når vi mødes i Grundfos’ eventhall og får en rundvisning i den imponerende virksomhed.

 

MIN VEJ TIL RYDER CUP TRIUMF
– hos Radisson Red og Musikhuset

Mandag den 13.09.20

2018 Ryder Cup – Singles Matches

Netværksgolf Silkeborg kl. 12:00-15:00
SRG BUSINESS kl. 15:00 – 21:00

Efter netværksgolf er der fælles bus til hjertet af Århus. Her starter vi med 8 lækre serveringer hos Radisson Red inden vi begiver os til aftenarrangement i Musikhuset, hvor Morten Ankerdal interviewer Thomas Bjørn om hans vej til Ryder Cup triumfen i Paris 2018. Bussen bringer os sikkert tilbage til Thomas Bjørns barndomsklub – her hvor det hele startede. Bemærk: Max 35 deltagere.

MULLIGAN (VI PRØVER IGEN)
– hos Roxy Malt

Fredag den 15.10.21

newstop-001

Netværksgolf i Silkeborg kl. 13:30-16:30
SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

Vi skal have fundet ’Årets Netværksgolfer’ på en dag hvor netværksgolfen ikke bliver helt som den plejer – men teamwork, strategi og eksekvering stadig vil være afgørende for at skaffe de sidste points til Order of Merit. Herefter mødes vi til en festlig sæsonafslutning på den irske pub Roxy Malt. Medbring din bedre halvdel til spisning og underholdning med komiker Sebastian Dorset. Efterfølgende er der tid til hygge og netværk i baren – til denne tid satser vi på at der primært skal afsprittes indvendigt.

 

Et glimt fra 2020

KLAR PARAT GOLF…
– hos Timm Vladimirs Køkken

SRG BUSINESS benefits 2021

Pris for medlemskab i SRG BUSINESS 2021
Kr. 6.000 ekskl. moms. BIRDIE og EAGLE sponsorer i SRG får 20% rabat på hovedmedlemmet. Ekstra deltagere fra samme virksomhed: Kr. 5.000 ekskl. moms.
  • Deltagelse i 6 unikke arrangementer
  • Netværksgolf med præmier
  • Forplejning og gourmetoplevelser
  • Et stærkt og personligt erhvervsnetværk.
  • Kan tilkøbes: 4 x SRG greenfee til specialpris kr. 1.000

Vær med til at støtte fremtidens elite!

Overskuddet fra SRG BUSINESS går til SILKEBORG RY GOLF TEAM, der er SRGs junior- og eliteafdeling.
SILKEBORG RY GOLF TEAM har som vigtigste formål at skabe et træningsmiljø blandt juniorer og elitespillere, der kan danne grundlag for at udvikle klubbens næste European Tour spiller.

BILLEDGALLERI

Netværk via oplevelser

Vi tror på at de unikke oplevelser vi deler som mennesker, er med til at skabe relationer og netværk. Vi handler med dem vi er trygge ved – og vi er trygge ved dem vi kender. Forretning skabes med andre ord via det personlige kendskab, som opnås via fælles oplevelser og unikke øjeblikke. Dem har vi mange af i SRG Business, se nogle af dem her:

Se tidligere arrangementer her