FITNESS OG TRÆNINGSCENTER

FITNESS OG TRÆNINGS-
CENTER

FÅ MEST MULIG GLÆDE UD AF DIN GOLF

OGSÅ UDENFOR PRIMÆR SÆSON

Vores mål er, at du skal få mest mulig glæde ud af din golf. Også når den primære sæson er ovre.

Med vores flotte indendørs trænings- og fitness center kan du holde formen ved lige året rundt og løfte dit golfmæssige niveau når det passer dig. Ved at kombinere golftræning, club fitting, fysisk træning og fysioterapi kan golfklubben tilbyde et totalkoncept til alle målgrupper. Uanset niveau og alder.

Fitness centeret er indrettet efter DGU og Golfklinikkens ønsker og anbefalinger, så udstyret er ergonomisk korrekt og opfylder alle dine behov. Har du brug for hjælp til at bruge maskinerne, kan du altid kontakte Golfklinikken. Golfklinikkens fysioterapeuter tilbyder også individuel træning tilpasset din fysik, fysisk fitting og hjælp med genoptræning, skavanker og skader, så du hurtigt kan komme på banen igen.

Du kan frit træne på egen hånd, sammen med din golfvenner, eller på et af Golfklinikkens fitness hold sammen med andre af klubbens medlemmer. I de travleste perioder om vinteren anbefales at booke tid på de indendørs udslagsmåtter via golfbox, så du er sikker på en plads.

Regler

for brug af trænings- og fitnesscenter

Fitness -og træningscenteret er som med nedslagsmærker på en green. Ryd op efter dig selv, og tag gerne lidt ekstra. Ellers er dit ’nedslagsmærke’ i vejen for den næste. Det er et fælles ansvar.

Adgang

Foruden golfklubbens medlemmer, DGU og Golfklinikken er der ingen adgang til centeret uden særlig forudgående aftale. Personlig adgangskode kan udleveres ved henvendelse til sekretariatet og må ikke videregives til tredjemand.

Børn

Børn og unge medlemmer under 16 år, har kun adgang i fitness-delen ifølge ansvarlig voksen, og bør aldrig anvende træningsudstyr uden professionel supervision. Ingen leg på maskinerne eller med udstyret. Fare for personskade.

Ansvar

Al træning og brug af udstyr er på eget ansvar og risiko. Vi anbefaler altid konsultation med Golfklinikkens fysioterapeuter, som kan give dig råd og anvisning til korrekt brug af udstyret.

Udstyr

Udstyr og maskiner tilhører golfklubben eller Golfklinikken og må ikke fjernes fra centeret. Alt udstyr skal altid lægges på plads efter brug. Hjælp med at holde orden.

Golfbolde

De hvide træningsbolde tilhører golfklubben og må ikke fjernes fra fitnesscenteret. Alle bolde skal altid lægges på plads efter brug. Hjælp med at holde orden.

Renhold

Udendørs sko skal rengøres på skorenseren inden brug. Tør altid maskinerne af efter brug. Hjælp med at holde træningscenteret rent og ordentligt.

Vis hensyn

Fitness centeret er et sted for alle. Bar overkrop og generende høj musik er ikke tilladt. God golfetikette gælder i det hele taget også i centeret.

Booking

Udslagsmåtter kan bookes via golfbox. Har du ikke booket tid, så vis hensyn og giv plads til andre der vil til. Og respekter altid andres booking, samt DGU og Golfklinikkens træningstider i centeret – de har betalt for at være her.