Lektioner og kurser

Udvikler dit spil og glæden ved golf

Golflektioner og kurser

Golf undervisning

Vores mål er, at du skal få mest mulig glæde ud af din golf. Vi underviser i golf til alle og på alle niveauer. Ingen bliver nogensinde perfekt til golf – Men vi kan hjælpe alle med at forbedre deres spil og opnå større glæde ved golf-sporten. Med vores mange års undervisningserfaring, og en stor golfteknisk viden, kan vi sammen udvikle alle dine kompetencer, og dermed hjælpe til at løfte dit niveau og sænke dit handicap. Golf undervisning tilbydes både individuel og i grupper, udendørs og indendørs året rundt. Uanset niveau har vi lektioner og kurser, der er skræddersyet til dig.
Vi står også for træning af golfklubbens begyndere, juniorer, elitespillere samt professionelle golfspillere og flere af DGU’s landsholdsspillere. Se mere nedenfor under klubtræning.

Trænerteamet

Fælles for alle golftrænerne er deres entusiasme for golf, som helt sikkert også vil smitte af på dig. Vi brænder for golf, og glæder os altid til at undervise dig. Vi sætter en ære i at være opdateret med nyt træningsudstyr og de nyeste uddannelser og kurser, og vil videregive vores viden helt nede på jorden, hvor alle kan være med.
Trænerteamet består af to af Danmarks bedst uddannede PGA Proer, Jan Henriksen og Rasmus Rolighed, samt vores kompetente Pro-elev, Jógvan Jespersen. Vi har således altid en træner der passer til dig og dit temperament.

Kontakt og information

Lektioner kan bookes via golfbox, se nedenfor. Har du problemer hermed, eller særlige forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte Headpro Jan Henriksen på 42255695. Melder mobilen optaget, er det med stor sandsynlighed fordi han underviser. I tilfælde heraf kan der sendes en SMS med oplysninger så vender han snarligt tilbage. Ellers er vi også lynhurtige til at svare på:

Book lektioner og kurser

Individuelle lektioner, kurser, Gå til golf forløb og begyndertræning kan bookes direkte i nedenstående kalender.

Gå til golf

Gratis træning i 2 sæsoner

Vi ønsker du får mest mulig glæde af golfsporten. Erfaring viser at selv når du er igennem dit begynderforløb og har modtaget ’golfkørekortet’ kan der stadig være meget at lære endnu. Derfor kan du i SRG fortsat gratis følge begynder-træningen, selv efter du har meldt dig ind i golfklubben som ’rigtigt’ medlem.

Når du føler dig klar hertil, kan du også gratis tilmelde dig ”Gå til Golf ” som er en overbygning af begyndertræningen. Øvelserne er lidt sværere men tilpasset dit nuværende niveau. Du vil således også lære andre medlemmer på samme niveau at kende, og det åbner gode muligheder for at finde andre at spille golf med.

Du kan tilmelde dig ”Gå til Golf ” her.

Som tidligere prøvemedlem vil ”Gå til Golf” være gratis for dig i din begyndersæson og den efterfølgende sæson. Så vi ved du kommer godt i gang med golfsporten.

Klubhold

Træningsplan

Vores veluddannede proteam står for træning af de forskellige elitehold i Silkeborg Ry Golfklub, samt juniorer og nygolferer i prøvemedlemskab.

De aktuelle træningstider findes her:

Prøvemedlem Find aktuelle ugentlige træninger på  www.proplanner.dk – Login gøres med golfbox brugernavn og password.
Gå til GolfFind aktuelle ugentlige træninger på www.proplanner.dk – Login gøres med golfbox brugernavn og password.
JuniorerJunior BASIS (SILKEBORG):
Tirsdage kl. 16.30-18.00 – Tilmelding til Jogvan@srgolf.dk
Junior BASIS (RY):
Mandage 17.30-19.00 – Tilmelding til Jogvan@srgolf.dk
Junior MINI (SILKEBORG):
Torsdage 16.30-17.30 – Tilmelding til Jogvan@srgolf.dk
Junior MINI (RY):
Mandage 16.30-17.30 – Tilmelding til Jogvan@srgolf.dk
Junior PLUS (SILKEBORG):
Mandage 16.30-18.00 – Tilmelding til rasmus@srgolf.dk
Division – Santander – HerrerIndividuel træning og weekendsamlinger – se facebooksiden – Spørgsmål til rasmus@srgolf.dk
Division – Santander – DamerIndividuel træning og weekendsamlinger – se facebooksiden – Spørgsmål til Jan@srgolf.dk

TRÆNINGS TIPS

Vores mål er, at du skal få mest mulig glæde ud af din golf

Her er et par gratis tips, som kan forbedre dit spil.
Du er altid velkommen til at kontakte os for booking af lektioner og flere gode råd.

VIDEOER

Rasmus Rolighed giver her et godt tip til træningen

Head Pro Jan Henriksen viser dig her en øvelse, der kan forbedre dine chip fra greenkanten.

Head Pro Jan Henriksen viser dig her en øvelse, der kan gøre dit golfspil mere stabilt.

Rasmus Rolighed viser, hvordan du får sikkert boldtræf – Hver gang. Indendørs træningstips.

Golfrejser

fantastiske golfoplevelser, træningsmuligheder og fællesskab

I samarbejde med nogle af Danmarks største og mest erfarne udbydere af golfrejser, tilbyder vi medlemmer og gæster attraktive golfrejser udenfor den primære danske golfsæson. En golfrejse med pro-teamet indeholder masser af fantastiske golfoplevelser og træningsmuligheder, samt hyggeligt fællesskab med andre golfspillere. Mange får golfvenskaber og nye bekendtskaber for livet. Mindst en af klubbens pro-trænere er med på turen og har det fornødne kendskab til destinationen. Du vil dermed også kunne fortsætte din trænings udvikling efter du er kommet hjem.

Aktuelt tilbyder vi følgende golfrejser:

Din næste store golfoplevelse kan bestilles på mail som angivet i materialet eller på procenter@srgolf.dk