JUNIOR / ELITE

Lad talentet blomstre

Optimale rammer for unge stjernefrø

Silkeborg Ry Golfklub har igennem årene udviklet flere af landets dygtigste golfspillere, helt fra de var juniorer. Det var på Silkeborg-banen at den senere Ryder Cup kaptajn og mange-dobbelte European Tour vinder Thomas Bjørn startede sin karriere. Det samme gælder European Tour vinderen Morten Ørum Madsen og flere andre unge talenter. Elite-golf er således en del af klubbens DNA.

I Silkeborg Ry Golfklub forsøger vi at skabe et positivt og trygt miljø, hvor det er gode venskaber, lysten og glæden ved golfsporten der uanset ambitionsniveau udvikler de unge talenter til dygtige og glade golfspillere – og hvem ved, måske den næste Thomas Bjørn.

Junior

Venskaber, fællesskab og masser af sjov

I Silkeborg Ry Golfklub er den overordnede målsætning at skabe et godt fundament for at udvikle dygtige og glade golfspillere. Det er højt prioriteret at skabe trygge rammer, hvor juniorer – på tværs af alder og køn – kan finde gode venskaber. Vi vægter professional træning, som både kan være med til at udvikle de bedste spillere, men også fastholde de juniorer, som bare gerne vil spille golf og have det hyggeligt. Følg Silkeborg Rys juniorer på Facebook

Ny junior (Hjælp dit barn – særligt i starten!)
Tag med dit barn ud for at træne på driving range og de andre træningsfaciliteter uden for de fastlagte træningstider.

Det er trænerens opgave at lære junioren at spille golf og forældrenes opgave at støtte op om udviklingen og træningen.

Indmeldelse
Er du ikke allerede medlem, men gerne vil være en del af vores fælleskab, kan du se mere her.

Udstyr
Juniorerne vil få brug for eget udstyr såsom golfbag, golfvogn, golfjern og putter. Udstyr kan købes i mange forskellige prisklasser, men det vigtigste er at det passer til barnets højde mv. Således kan både vores trænere og shop vejlede jer til det rigtige køb.

Turneringer
Når en spiller er tilmeldt en turnering, er det vigtigt, at spilleren også møder op. Det er spillernes og forældrenes eget ansvar at sørge for transport af spilleren til og fra de tilmeldte turneringer.

Træning
Juniorgruppen er opdelt i tre grupper. Grupperne er tilpasset juniorernes ambitionsniveau og ønske om udvikling af egen formåen.

1. Junior MINI (4-7 år)
Denne gruppe henvender sig til alle juniorer imellem 4-7 år. Der lægges vægt på at skabe et attraktivt miljø – såvel sportsligt som socialt. Træningen er en kombination af leg, slag-træning, kortspilstræning og spil på banen. Der er træning for Junior MINI både i Silkeborg og i Ry. Denne træning varetages af frivillige trænere.

2. Junior MELLEM (8-11 år)
Denne gruppe henvender sig til alle juniorer imellem 8-11 år. Der lægges vægt på at skabe et attraktivt miljø – såvel sportsligt som socialt. Træningen er en kombination af slag-træning, kortspilstræning og spil på banen. Der er træning for Junior MELLEM både i Silkeborg og i Ry.

3. Junior STOR (12-16 år)
Holdet henvender sig til de juniorer i alderen 12-16 år, som vil lidt mere. Træningen her sætter stor fokus på: teknisk træning, mental træning og taktisk strategi på banen.

Se træningstider for juniorerne her.

Man er meget velkommen til at deltage i træningerne både i Silkeborg og i Ry.

Udmeldelse
Det er værd at bemærke, at de fleste golfklubbers regler om udmeldelse fungerer væsentligt anderledes end de gymnastikforeninger og fodboldklubber som mange unge har været medlem af. Dette skyldes bl.a. at golfklubber, i modsætning til de fleste andre foreninger, selv ejer og drifter baner og klubhuse mv. og derfor har et større behov for at planlægge fremtiden.

BEMÆRK: Udmeldelsesreglerne for Silkeborg Ry Golfklub fremgår af klubbens vedtægter §5. Der skelnes heri ikke imellem børn, unge og voksne. Udmeldelsesreglerne for alle er, at udmeldelse til udgangen af den igangværende sæson (slutter 30/9) skal ske skriftligt til klubben senest d. 31/8. Læs mere her. Har man ikke udmeldt sit barn inden den 31/8 er barnet således automatisk medlem hele næste sæson, og kan ikke udmeldes igen før udgangen af næste sæson.

Elite

Repræsenter klubbens farver

Denne side opdateres snarest…