TIDLIGERE NETVÆRKS-
ARRANGEMENTER

TIDLIGERE NETVÆRKSARRANGEMENTER

TIDLIGERE NETVÆRKS-
ARRANGEMENTER

Billeder af tidligere arrangementer

Vi gør en dyd ud af at skabe spændende interessante og informative netværksarrangementer.

Bøvl med Niels Villemoes på Vila Natklub

dsc0716

Bøvl med Niels Villemoes Foto: Per Pedersen

Efter årets sidste runde Netværksgolf samles vi til en festlig sæsonafslutning på natklubben Villa. Medbring din bedre halvdel til spisning, samt eksklusivt og morsomt ledelses foredrag med Nils Villemoes under overskriften ‘Bøvl’! Efterfølgende er der tid til netværk og hygge i Villa’s bar og lounge.

Pressemeddelelse af: Frits Christensen Foto: Per Pedersen

Kloge ord fra Ulrik Wilbek

AVK-arrangement

niels-aage-kjr-ulrik-wilbek

Fabrikant og koncernchef Niels Aage Kjær sammen med Ulrik Wilbek. Foto: Per Pedersen

Der var interessant orientering om globalisering i erhvervslivet og kloge ord om motivation på og uden for golfbanen, da 25 medlemmer af SRG Business forleden mødtes til virksomhedsbesøg på den internationale koncern AVK International, der er Skanderborg Kommunes største virksomhed med over 3.000 ansatte, heraf de 750 i Danmark.

SRG Business-medlemmerne varmede op til mødet med koncernchefen Niels Aage Kjær og sportschef Ulrik Wilbek fra Dansk Håndbold Forbund med 9 hullers netværksgolf på AVK-banen i Kildebjerg Ry.

Herefter gik turen til AVK-hovedkvarteret i Galten/Skovby, hvor SRG’s erhvervspartnere blev modtaget af Niels Aage Kjær, der fortalte historien om, hvordan han som anden generation i virksomheden har opbygget en stor international koncern på produktion og salg af ventiler og hydranter. Niels Aage Kjær er SRG-sponsor og mangeårigt medlem af Silkeborg Ry Golfklub.

Også Ulrik Wilbek kender til golfsportens mysterier fra sit medlemskab af Viborg Golfklub. Over temaet ”Hvad motiverer dig – mentale processer i golf” underholdt Ulrik Wilbek med sine erfaringer med ledelse og mental coaching på og uden for golfbanen. At dømme efter reaktionerne hos SRG Business-medlemmerne var det et populært netværksgolf-arrangement.

ulrik-wilbek

DHF-sportschef Ulrik Wilbek taler om mentale processer i golf for medlemmer af SRG Business. Foto: Per Pedersen

GALLERI

Arne Nielsson fra Backtee

Glimt fra dagen

Onsdag den 18. maj 2016 lagde Backtee lokaler til et forrygende arrangement med lækker tapas, netværk, præmieoverrækkelse, virksomhedspræsentationer og inspirerende indlæg fra Arne Nielsson. Arne havde forinden deltaget i de 9 hullers netværksgolf, som han brugte som reference i hans indlæg sammen med anekdoter fra hans samarbejde med golfspilleren Søren Kjeldsen og øvrige top goldspillere som han coacher. Alle deltagere kom dermed hjem med konkrete råd og værktøjer til at styrke sig selv i hverdagen, i virksomheden og på golfbanen.

GALLERI

Netværksgolf 50 års jubilæum

Glimt fra dagen

Fredag den 17. juni 2016 dannede banen i Silkeborg (sydsløjfen) ramme om en hyggelig omgang Texas Scramble over ni huller.

Der blev spillet fra scratch, så højhandikapperne måtte op på tæerne for at yde det bedste. Trods formatet kom flere hold ind med scores omkring par – et enkelt endog i fire under!!!

GALLERI

Driving experience

Jyllandsringen 20. marts 2015

OFFICER AND GENTLEMAN

Rundvisning på Jysk Musikteater og generalprøve på ‘ An Officer and Gentlemen’.

GALLERI

Vi startede 2017 med et BANG! …

Business netværksarrangement 28. marts 2017

Carsten Bang besøgte SRG Business til netværksgolf og et eksklusivt foredrag.
Carsten Bang er bl.a. kendt for sine komiske talenter på standup-scenen, som skribent og som vært i radio- og tv. Nok i mindre grad som golfspiller, men Carsten deltager alligevel i netværksgolfen sammen med SRG Business.

Efter netværksgolfen bød golfklubben indenfor til information om årets program, inden Carsten gik på scenen.

Ikke med stand-up i den gængse forstand, men med en eksklusiv fortælling om “virksomheden Carsten Bang” krydret med anekdoter fra livet i showbiz.

Et par billeder fra dagen
Alle fotos: Per Pedersen www.foto8600.com

GALLERI

Kærlighed ved første putt

Hos Kildebjerg-Ry m/ Sofie Lassen-Kahlke

I sædvanlig stil startede dagens arrangement med 9 hullers netværksgolf i øsregn – (uden at det iøvrigt generede spillerne), hvor golfsportens ambassadør Sofie Lassen-Kahlke deltaog på banen i Ry.

Herefter mødtes vi i Kildebjerg-Ry Erhvervshus.

Jens Mastrup fortalte om Kildebjerg-Ry projektet med det helt unikke byplansområde, som også omfatter vores flotte golfbane i Ry.

Herefter var der være tid til netværk inden Sofie Lassen-Kahlke, med referencer til hendes karriere som skuespiller, uddelte værdifulde værktøjer til ’at være på’ og præstere i erhvervslivet – også på en dårlig dag.

GALLERI

2017 sluttede med et brag!

Besøg på Midtjyllands Avis Kåring af året netværksgolfer og Huxi Bach “Helt ind til Benet” på Kedelhuset

Vi startede med et Bang, og sluttede med et Brag! Efter årets sidste runde netværksgolf bød chefredaktør Hans Krabbe velkommen indenfor i en af Silkeborgs ældste og med sikkerhed mest historiske virksomheder, Midtjyllands Avis. Inden middagen fortalte Hans Krabbe om MJA’s unikke lokalkendskab og dermed særlige position i et ellers svært marked, de strategiske overvejelser og fremtiden for nyhedsformidling, som både byder på udfordringer og muligheder ift. den digitale verden. Det lokale kendskab, troværdighed, synlighed og fleksible muligheder for at tilpasse sig markedet og læserens primære interesser bliver hjørnesten i at opretholde og udvikle den i forvejen velfungerende virksomhed. En stor tak til MJA for godt værtskab, og ikke mindst til Hans Krabbe for et fantastisk spændende indblik i virksomheden og det væsentlige i at have et stærkt lokalt formidlings medie, eksempelvis her under valgkampen.

Forinden var årets sidste runde netværksgolf blevet afviklet med Jakob Løchte, Peter Michaelsen, Carl Hjorth og Torben Rønsbøl som vindere. Dagens helt store vinder blev dog Frits Christensen fra F-Communication, som blev samlet vinder af årets fem turneringer og dermed “Årets Netværksgolfer 2017”

Året blev afsluttet i Kedelhuset, hvor i alt 44 deltagere inkl. respektive “bedre halvdele”, fik et skarpt skud satire fra Huxi Bach, serveret med humor, musik og et stort politisk og journalistisk vid, som gik i rød tråd med dagens besøg hos Midtjyllands Avis.

Tak for i år – vi ses i 2018, hvor vi skal udfordres og udvikles på helt nye måder. Det afslørede Søren Laugesen fra GoSail hos MJA – læs mere her og sæt allerede kryds i kalenderen den 3. maj 2018.

GALLERI