CAFÉENS CORNER

 In Nyheder, restaurant

En ny måned er i gang og vi kan mærke at flere og flere af vores trofaste gæster vender tilbage fra sommerferie. Vi håber I alle har nydt ferien og vi glæder os til at tage godt imod jer.

August er for os en måned med mange fester og SELSKABER, hvor især de skønne konfirmander endelig kan fejres i både Ry og Silkeborg. Vi er stolte af at danne ramme om deres store dag, og glæder os til at servere fra vores lækre selskabsmenu. Har du en mærkedag eller højtidelighed, så fortæl os om dine ønsker, så tilrettelægger vi sammen en dag som dine gæster vil mindes med glæde. Skriv til greenhouse@srgolf.dk og reservér datoen til dit næste arrangement.

I løbet af efteråret og vinteren vil vi præsentere specielle tilbud og særlige ARRANGEMENTER i caféen, så vi kan fortsætte et højt aktivitetsniveau uden for golfsæsonen også. Brug os året rundt, invitér gæster med i din golfcafé, og hold godt øje med de mange tilbud og nye tiltag. Du kan bl.a. følge os på Facebook og Instagram, hvis du vil være helt sikker på at modtage alle de spændende nyheder.

De sociale medier vil også være stedet, hvor vi i den kommende tid vil lave en præsentation af vores fantastiske PERSONALE, så du kan lære os lidt bedre at kende. Hvem ved, måske du får lidt uventet bonus info 😊. I skyggen af corona, har vi i lighed med resten af restaurationsbranchen manglet personale i stort set al den tid vi har haft åbent. Men glæder os nu over endelig at have det rette team, som giver overskud til også at kigge fremad og udvikle på nogle af de mange gode idéer vi har for vores to caféer.

Blandt disse kan fremhæves vores LOYALITETSKORT, med en ekstra bonus til dig på 10% hvis du indsætter minimum kr. 1.000,-. Loyalitetskortet erstatter de gamle ’øl-kort’, og har bl.a. den fordel at kortet også kan bruges til mad og andre drikkevarer. Som medlem tilbyder vi dig således 10% loyalitets rabat med kortet, hver gang du nyder mad og drikke i din café. Kortet kan dog ikke benyttes ved arrangementer, selskaber eller events med særpris aftaler. Vi har altid kolde øl i hanerne og med et smagebræt kan du vælge 4 af dine favoritter til kun kr. 80,-

Slutteligt vil jeg minde om, at vi også leverer TAKE AWAY. Særlige fredags tilbud er snart på vej igen – men du kan altså allerede nu tage den gode smag fra menukortet med hjem efter golfrunden, til familien eller fredagshyggen. Og samtidigt støtte din golfklub. Se menukort på vores hjemmeside www.cafegreenhouse.dk

Vi glæder os til at byde dig indenfor 🙂

Med venlig hilsen

Charlotte Kivsmose
F&B Manager, Café Greenhouse – din café i vores golfklub
charlotte@srgolf.dk