KLUBMESTERSKABER I SRG

 In Nyheder, Turneringer

Den 28/8 i Ry og 29/8 i Silkeborg – tilmelding er åben

Bemærk at Klubmesterskaberne i slagspil afholdes tidligere end normalt, men i øvrigt ud fra samme succesfulde koncept som tidligere år over to dage i hhv. Ry (lørdag den 28/8) og Silkeborg (søndag den 29/8). Der er nu åben for tilmelding i Golfbox efter først-til-mølle, og alle under hcp. 30 kan deltage. Du behøver således på ingen måde at være elitespiller for at være med, men kan uanset niveau få lov at måle dig selv mod de allerbedste.

Sidste år deltog ca. 90 spillere, hvor Julie Resen Holm (+6) blev overall klubmester hos damerne og Oliver Hundebøll Jørgensen (-23) blev overall klubmester hos herrerne. Derudover spilles i flere rækker iht. DGU’s retningslinjer for aldersgrænser.

BRIDGESTONE er præmiesponsor igen i år, og på hul 18 i Ry har MAUL BILER stillet en Skoda Fabia til værdi af 140.000 på højkant ved Hole-in-One. Så der er mere end blot ære og navn på klubmestertavlerne at spille om.

Slagspil Turneringen:
Alle deltagere spiller 18 huller lørdag i Ry + 27 huller søndag i Silkeborg (ingen cut), og spiller altså 45 forskellige golfhuller i alt over 2 dage. Begge dage gunstartes kl. 9:00, så der også er plads til hygge og golfgas før og efter golfrunden. Søndag eftermiddag er der fælles præmieoverrækkelse med pølse og brød til alle, som er inkluderet i deltagerprisen på 100 kr. (drikkevarer for egen regning)

Alle spiller fra scratch, uanset hvilken række man deltager i. Alle herrer spiller fra hhv. tee59 / gul tee og alle damer spiller fra hhv. tee52 / rød tee. Alle bør spille på samme vilkår, hvorfor der kun kan gives tilladelse til at køre rundt efter særlig dispensation.

Der skal som minimum være fire deltagere i en række før der kan kåres en klubmester i rækken. Ved manglende tilmelding i en række, kan turneringsledelsen udvide antal deltagere i en anden række, hvis der er tilmeldinger på ventelisten. Der kåres en overall herre og overall dame klubmester på tværs af alle rækker.

Max 112 deltagere efter først-til-mølle. Senest tilmelding den 20/8-2021.

Se din invitation her og tilmeld dig straks i Golfbox

Klubmesterskab i Hulspil

Du kan også stadig tilmelde dig klubmesterskaberne i Hulspil, som afvikles efter Cup systemet. Her er der finaledag søndag den 5. september i Silkeborg. Ligesom sidste år, er der lavet en herre og en dame række, med en handicap begrænsning, så kun spillere med handicap under 15 kan deltage.

Læs mere i denne invitation i Golfbox, hvor du også kan tilmelde dig Klubmesterskaberne i hulspil her:
Damer: GolfBox
Herrer: GolfBox

Med venlig hilsen
Turneringsudvalget

Billede: Klubmestre 2020