VINTERÅBNING I CAFÈ GREENHOUSE

 In Nyheder, restaurant

Fra den 1. november gælder nye vinteråbningstider i Café Greenhouse.

En stor tak til alle for den forgangne sæson, og den store opbakning vi har mødt i caféerne på trods af en svær opstart under Covid-19 med mange omstillinger. Dejligt at I har taget udfordringerne med et smil – også bag mundbind. For os har det både været sjovt, hårdt og ikke mindst lærerigt, med mange erfaringer vi kan tage med os videre til næste sommersæson. Vi har allerede mange idéer og planer til videreudvikling af caféerne i 2021. Vi glæder os allerede 🙂

Nu nærmere vintersæsonen sig, som traditionelt er en vanskelig tid at drive golfrestaurant i. Planen var at satse på selskaber, events og julefrokoster i golfens offseason. Det vil vi stadig gøre, men kan også se at Corona og forsamlingsforbud sætter sine begrænsninger og spor i ordrebogen. Derfor kommer vi i den kommende tid også til at fokusere på TAKE AWAY, og vil gerne minde alle om, at den gode smag kan tages med hjem fra caféen. Specielle tilbud annonceres bl.a. på Facebook og instagram, samt en ny hjemmeside som er på vej. Del og like gerne vores Facebook side, så andre i din omgangskreds også kan støtte golfklubben ved at handle i ”din” café. Café Greenhouse drives jo som bekendt af din golfklub. Derfor vil vi i den kommende tid også være ekstra omkostningsbevidste, og med rettidig omhu tilpasse åbningstiderne til det lavere aktivitetsniveau på golfbanerne og øget TAKE AWAY op til weekenden især.

Se de nye åbningstider (med forbehold for løbende ændringer) gældende fra 1. november her:
Café Greenhouse SILKEBORG
Café Greenhouse RY

Bemærk særligt at vi skruer ned for blusset og det varme køkken på mandage og tirsdage. Her henvises i Ry til automater for øl, vand og kaffe, imens caféen i Silkeborg alene vil være åbent for kaffe, øl, kage og let/kold forplejning på mandage og tirsdage. Øvrige dage vil det varme køkken være åbent fra kl. 11 både i Ry og Silkeborg.

Det er stadig vigtigt at du altid booker og bekræfter din tid i Golfbox – også om vinteren – så vi kan se du er på golfbanen. På enkelte dage med dårligt vejr og ”ingen” spillere i Golfbox, vil vi afhængig af omstændigheder og bestillinger kunne tillade os at lukke før end annonceret, og i stedet bruge energi og lønkroner på dage hvor det bedre kan betale sig. Vi håber på din forståelse herfor. Er du i tvivl om vi har åbent, så ring ind med din bestilling og tjek. Til gengæld vil vi også meget gerne holde ekstra åbent til selskaber og større grupper eller bestillinger. Kontakt os og aftal i god tid forud på tlf. 86853399.

Vi ønsker alle en fantastisk vintersæson. Endnu engang TAK for jeres opbakning i vores første halve sæson med Café Greenhouse i Silkeborg og Ry.

God appetit og varme hilsner fra
CAFÈ GREENHOUSE TEAMET

FOTO: Hyggestemning på terrassen – foto Per Pedersen foto8600.com