CAFÉ GREENHOUSE

Skovagervej 200, 8680 Ry

Vi byder både gæster, naboer, golfspillere og ikke-golfspillere velkomne i de fantastiske omgivelser. Café Greenhouse er et sted for alle. Nyd et glas vin med solnedgangen over Kildebjerg, eller en god bid mad med udsigt til glade golfspillere på hul 10 og 18.

Vores lokaler på toppen af Kildebjerg er også ideelle til selskaber, forretningsmøder, company days, receptioner og fester. Er du på farten, tilbyder vi naturligvis også mad ud af huset. Se vores menuer nedenfor, eller kontakt os for særlige ønsker.

Som golfspiller vil et perfekt måltid mad være starten eller afslutningen på den fuldendte golfoplevelse. Sæt derfor også tid af til et besøg hos Café Greenhouse – du støtter golfklubben hver gang du handler i caféen. Vi glæder os til at se dig.

Udenfor åbningstid er der kaffe-, drikkevare- og slikautomater, hvor der kan benyttes kreditkort og mobiltelefonbetaling (ikke kontantsalg på automaterne).

VINTER 2020/2021:

Udenfor golfsæsonen skruer vi en anelse ned for blusset og åbningstiderne. På enkelte dage, hvis der er meget begrænset aktivitet på golfbanerne pga. vejrlig, vil vi endda tillade os at lukke før tid – ring derfor gerne ind og bestil hvis hvis du er i tvivl.  Omvendt holder vi også meget gerne ekstra åbent til selskaber eller for større bestillinger – kontakt os for aftale og bestilling.

Vinteren igennem byder vi løbende på arrangementer og vi vil forsat annoncere specielle tilbud på Facebook og instagram. Du kan naturligvis også tage den gode smag med hjem som TAKE AWAY.

Kontakt og åbningstider

Sommer – Fra 1. april
MandagLukket
Tirsdag – Torsdag11:00 – 21:00
Fredag11:00 – 19:00
Lørdag og søndag10:00 – 17:00

Det varme køkken lukker altid for bestilling 20 min. før lukketid.
Andre åbningstider ved forudbestilling efter aftale – kontakt os.

Vinter – Fra 1. november
Mandag – TirsdagLukket
Onsdag – Torsdag11:00 – 17:00
Fredag – Lørdag11:00 – 19:00
Søndag11:00 – 18:00

Det varme køkken lukker altid for bestilling 20 min. før lukketid.
Andre åbningstider ved forudbestilling efter aftale – kontakt os.

CORONA LUKKET I CAFEEN.

Pga. Coronarestriktioner holder vi foreløbigt lukket frem til 28. februar 2021. Personale er hjemsendt, men vil kunne besvare henvendelser på mail med forsinkelse eller så snart vi åbner igen. Vi beklager ulejligheden og glæder os til at åbne igen.

KONTAKT & ADRESSE

Adresse Skovagervej 200, 8680 Ry
Telefon 86 85 32 11
Mail greenhouse@srgolf.dk