CORONA – OPDATERET VEJLEDNING FRA 26/10-2020

 In Kontor, Nyheder

Grundet øget smittespredning har Regeringen besluttet, at de nuværende restriktioner forlænges til og med d. 2. januar 2021, samt at der på en række områder indføres nye restriktioner gældende fra på mandag den 26. oktober. Det betyder bl.a.

  • Fra den 26. oktober sænkes Forsamlingsforbud til 10 personer. Det skærpede forsamlingsforbud gælder foreløbigt i fire uger, og har bl.a. betydning for afvikling af turneringer og større grupper. Dog gælder fortsat et forsamlingsforbud på 50 personer for børn og unges idrætsaktiviteter.
  • Fra den 29. oktober udvides krav om brug af mundbind indendørs til også at omfatte offentligt tilgængelige faciliteter såsom ved tjek-in i klubhus, proshop, omklædningsfaciliteter og bagrum. Dog ikke når man sidder ned, hvor mundbind kan tages af (samme regler som i caféen). Husk at du både kan booke tid, bekræfte tid og føre scorekort via Golfbox App. Din golftid skal altid bookes og bekræftes.
  • Du behøver IKKE mundbind under spil/træning i ProCenteret, heller ikke imellem brug af maskinerne jf. præcisering fra Kulturministeriet. Mundbind skal dog bæres ved ophold i venteområde, eller såfremt man ikke aktivt deltager i idrætsaktiviteten.
  • Max 10 personer i fitnesscenter + Max 8 personer i golftræning/simulator område (undervisere med deres kursister samt brugere af simulator har altid fortrinsret). Følg skiltning og vis hensyn. Bemærk at fitnesscenter ofte er optaget af holdtræning med Golfklinikken mandag eftermiddag/aften, hvorfor lokalet ofte vil være fuldt optaget på mandage pga. antalsbegrænsning.

Arbejdspladser såsom sekretariat, kontorlokaler og greenkeeperfaciliteter er ikke omfattet, men der er generel anbefaling om så vidt muligt at arbejde hjemmefra. Derfor kan forventes begrænset service udenfor kontorets almindelige åbningstid, og vi henviser generelt til man viser hensyn til de ansatte ved at kontakte klubben via mail og telefon i stedet.

Både Golfklubben og DGU vurderer at der pt. kan afvikles almindeligt golfspil med løbende start som hidtil, såfremt der på intet tidspunkt forsamles flere end 10 personer på et afgrænset geografisk område; f.eks. ved ankomst og afslutning omkring klubhuset og parkeringsplads. Klubbens samlede Corona anbefalinger findes her.

Grundet forsamlingsforbuddet vil de kommende bestyrelsesmøder i Silkeborg Golf A/S og Silkeborg Ry Golfklub ligeledes blive afholdt delvist via Skype. Her drøftes bl.a. hvordan vi bedst afvikler Generalforsamling den 30. november med Corona situationen og de nugældende regler in mente. I skrivende stund ser det ud til at konferencer herunder generalforsamlinger fortsat kan gennemføres med op til 500 personer.

STØT FORSTAT golfklubbens Café Greenhouse i Ry og Silkeborg. Caféen er både klar med TAKE AWAY og den sædvanlige gode servering i caféen, hvor mundbind skal bæres når man står/går. Mundbind kan tages af når man sidder ned. Mange har heldigvis opdaget, at det slet ikke er så bøvlet – så kig ind forbi. Tak for støtten. Læs mere her.