GREENHOUSE, SILKEBORG

Sommervej 50, 8600 Silkeborg

Vi byder alle velkomne i de fantastiske omgivelser, både golfspillere og ikke-golfspillere. Nyd en af vores 8 forskellige specialøl på fad eller en lækker a’la carte menu med udsigt til glade golfspillere og Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.

Rammerne er også ideelle til selskaber, forretningsmøder, company days og receptioner. Er du på farten, tilbyder vi naturligvis også mad ud af huset.

Som golfspiller vil et perfekt måltid mad være starten eller afslutningen på den fuldendte golfoplevelse. Sæt derfor tid af til et besøg hos Café Greenhouse – du støtter golfklubben hver gang du handler i caféen.

Vi glæder os til at se dig.

VINTER 2020/2021:

Udenfor golfsæsonen skruer vi en anelse ned for blusset og åbningstiderne, hvor det varme køkken holder helt lukket på mandage og tirsdage. Frem til april vil der ikke være fast dags menu, men vi vil vinteren igennem løbende byde på arrangementer og forsat annoncere specielle tilbud på Facebook og instagram

På enkelte dage, hvis der er meget begrænset aktivitet på golfbanerne pga. vejrlig, vil vi endda tillade os at lukke før tid – ring derfor gerne ind og bestil hvis hvis du er i tvivl.  Omvendt holder vi også meget gerne ekstra åbent til selskaber eller for større bestillinger – kontakt os for aftale og bestilling.

Du kan naturligvis også tage den gode smag med hjem som TAKE AWAY.

Kontakt og åbningstider

Sommerfra 1. april
Mandag – Torsdag09:00 – 21:00
Fredag – Søndag09:00 – 19:00

Det varme køkken lukker altid for bestilling 20 min. før lukketid.
Andre åbningstider ved forudbestilling efter aftale – kontakt os.

Vinterfra 1. november
Mandag – Tirsdag
(varmt køkken lukket)
11:00 – 17:00
(varmt køkken lukket)
Onsdag – Torsdag11:00 – 17:00
Fredag – Lørdag11:00 – 19:00
Søndag11:00 – 18:00

Det varme køkken lukker altid for bestilling 20 min. før lukketid.
Andre åbningstider ved forudbestilling efter aftale – kontakt os.

CORONA LUKKET I CAFEEN.

Pga. Coronarestriktioner holder vi foreløbigt lukket frem til 28. februar 2021. Personale er hjemsendt, men vil kunne besvare henvendelser på mail med forsinkelse eller så snart vi åbner igen. Vi beklager ulejligheden og glæder os til at åbne igen.

KONTAKT & ADRESSE

Adresse Sommervej 50, 8600 Silkeborg
Telefon 86 85 32 11
Mail greenhouse@srgolf.dk
Web cafegreenhouse.dk
   Find os på Facebook