SANTANDER STATUS EFTER SIDSTE SPILWEEKEND D. 13-14. AUGUST

 In Nyheder

SANTANDER HERRER
Silkeborg Ry Golfklub er igen klar til medaljeslutspillet for 3 år i træk. Opgaven var i sidste spilweekend at få et point for at kunne sikre sig endnu en tur til medaljeslutspillet.
Om lørdagen mødte vi Gyttegaard, som endte med at være en tæt affære. Efter formiddagen stod der 4/2 til Gyttegaard, så vi havde brug for tre sejre og en uafgjort i singlerne for at kunne dele matchen.
Valdemar Hundebøl, og Rasmus Bofill vinder begge på hul 18 og Emil Søgaard vinder 2/1 på 17. hul. Anders Emil Ejlersen ender med at dele med Rasmus Højgaard, således matchen ender 9-9 og både Gyttegaard og vi ender dermed i slutspillet d. 10.-11. september i Esbjerg.

Søndag mødte vi Lyngbygaard i Silkeborg. En kamp uden den store betydning da Lyngbygaard allerede var rykket ned. Måske de havde mere at bevise end os –  da de overraskende ender med at vinde 12-6.

Vi vinder dog stadig puljen og skal møde 2’eren i øst kredsen som er Odense Eventyr.

SANTANDER DAMER
Efter en sæson hvor vi har været forfulgt af både skader og manglende held i de afgørende situationer, må vi desværre konstatere at vi må ned i 1. division næste år efter to nederlag i den sidste runde af Damernes elitedivision.
Lørdag i Vejle taber vi 11-1, hvor mange af matcherne falder ud til Vejles fordel på de sidste huller.

Søndag var det endnu tættere imod Odense, hvor vi taber 4-8, hvor fire af seks matcher først bliver afgjort på hul 18. Så det kunne nemt have været en sejr til Silkeborg.

Vi kan dog glæde os over at vi har et hold med en fantastisk sammenhold, og med en vilje til at træne så vi kan komme tilbage i elitedivisionen hurtigst mulig.