VENTELISTE PÅ PRØVEMEDLEMSKAB I SILKEBORG

 In Kontor, Nyheder

Samtid sker der bortfald af aktietilbud fra 1/10-2021

OPDATERET 2/8-2021:

Ventelisten er nu fjernet. Mange af vores prøvemedlemmer har nu gennemført prøvemedlemskabet og indmeldt sig som “rigtige” medlemmer, hvilket har frigivet plads til at vi d.d. har frigivet ventelisten og der igen er åbent for at byde nye prøvemedlemmer velkommen.

I JUNI SKREV VI:

Der er i øjeblikket en overvældende interesse for golfsporten, som også smitter af på antallet af prøvemedlemmer. Aktuelt er mere end 130 prøvemedlemmer ved at tage ’golfkørekort’ i Silkeborg Ry Golfklub, hvilket både er rekordmange og markant flere end normalt. Det er på alle måder skønt, at så mange har fået øjnene op for golfsporten glæder i denne tid. De skal alle bydes godt velkommen og have den bedst mulige introduktion til vores herlige sport.

For at sikre ressourcer blandt frivillige og trænere til, at alle nye golfspillere får områdets bedste introduktion til golfsporten, er der nu oprettet venteliste på prøvemedlemskab såfremt man er bosiddende uden for Skanderborg Kommune. Bor man i Skanderborg Kommune og ønsker prøvemedlemskab i Ry, er der fortsat ledige pladser uden venteliste, og nye hold vil blive oprettet ift. efterspørgslen. Det handler nemlig også om, at sikre en fortsat tilgang til vores Ry-baner og en mere ligevægtig fordeling af aktivitetsniveauet efter endt prøveforløb.

”Vi ønsker at alle nye golfspillere får den fornødne opmærksomhed og optimale rammer for en god golfkarriere i Silkeborg Ry Golfklub. Samtidig skal vi medvirke til en mere hensigtsmæssig fordeling af banekapaciteten, hvor vi er opmærksomme på den høje aktivitet på Silkeborg-banen for tiden, imens der er fint med ledig kapacitet til mere golf i Ry. Det betyder også, at vi fremadrettet fjerner vores aktietilbud til nye medlemmer på de medlemskaber, der omfatter Silkeborg-banen. Alle medlemmer spiller lige nu væsentligt mere golf end før Corona, så for at sikre fortsat god plads til alle, begynder vi så småt at træde på bremsen ift. flere medlemskaber i Silkeborg, indtil vi har en bedre fornemmelse af det fremtidige aktivitetsniveau efter Corona.” forklarer Mads Faber, kommerciel direktør i Silkeborg Golf A/S.

Fra den 1. oktober bortfalder således de aktuelle aktietilbud for nye fuldtidsmedlemmer og 9-hullers medlemmer over 26 år. Der forventes fortsat aktietilbud på RyPlus-medlemskabet i den kommende sæson, hvilket reelt betyder at golfklubben finansierer nye medlemmers aktiepost i Silkeborg Golf A/S, når de tegner et RyPlus-medlemskab. RyPlus medlemskabet giver primært adgang til Ry-banerne samt 33% rabat på greenfee i Silkeborg.

Der er foreløbigt ikke venteliste på almindelige medlemskaber, da golfklubben over alle 54 golfhuller stadig har god kapacitet til det aktuelle høje aktivitetsniveau. Bor man uden for Skanderborg Kommune og ønsker prøvemedlemskab i Silkeborg eller Ry, skal man blot indmelde sig på sædvanlig vis, hvorefter man vil blive kontaktet, når der bliver ledige pladser og nye hold kan opstarte igen. I ventetiden kan man evt. tegne et Pay & Play medlemskab i Ry, som er blandt landets bedste Pay & Play baner, og helt ideel til nye golfspillere. På træningsbanen (driving range) i Ry finder man også De Gule Køller, som alle frit kan låne på træningsanlægget til at øve sig med.

Via disse links kan du læse mere om medlemskaber og prøvemedlemskab i Silkeborg Ry Golfklub.