DIAC HJÆLPER 2021

 In Nyheder, Turneringer

Billede fra DIAC/CILAC 2016
DIAC og DILAC spilles d. 30 juni. til 3 juli. Hjælpere søges.

Når DIAC 2021 bliver afholdt i Silkeborg, håber vi på et gensyn med tidligere års spillere fra den absolutte top af europæiske amatørelite, men også at se nye talenter, der er på vej frem. Vi vil derfor gerne give dig mulighed for at opleve og være en del af vores fantastiske turnering. Det kan du ved at melde dig som scorerapportør og / eller som forcaddie. Du skal blot skrive dig på DIAC-hjælper listen, som bliver opsat i foyeren i Silkeborg.

Vi afholder en informationsaften for alle hjælpere torsdag den 24. juni kl. 19.00.

Som hjælper til DIAC får du også mulighed for at deltage i turneringen After-DIAC, som i år afholdes sammen med SRG Hjælper-turnering, senere på sæsonen. Her vil du efter turneringen blive forkælet med en lækker middag i restaurant Green House. Når maverne er fyldte, vil vi overrække præmier til alle vinderne og trække lod om en putter. Du får et lod for hver gang du er registreret som hjælper under DIAC-turneringen.

Meld dig derfor som hjælper – vi har brug for dig!

Alt dette og meget mere er naturligvis under betingelse af, at vi overholder de til enhver tid gældende restriktioner omkring den verserende trussel fra covid-19.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf.:
Mogens / 53 39 90 98
Kjeld / 40 98 89 94

Mvh.
DIAC Komiteen.

LÆS OM DIAC og DILAC PÅ DETTE LINK
Danish International Amateur Championship (DIAC) og Danish International Ladies Amateur Championship (DILAC) er afholdt i Silkeborg i mere end 20 år, og har udviklet sig til en af de mest prestigefyldte amatørturneringer i Nordeuropa. Blandt tidligere vindere findes mange af nutidens tour stjerner fra ind- og udland, og turneringsledelsen er på mange måde også tilsvarende et professionelt tour set up. Men drevet af et engageret team af frivillige fra Silkeborg Ry Golfklub, som skaber fantastiske golfoplevelser af international kvalitet. Her kan du komme helt tæt på morgendagens stjerner.