De Gule Køller

Lån køller og bolde

Gratis brug af træningsbanen

Ingen tilmelding eller forpligtelser

Gratis søndagsgolf i Ry

Prøv at spille golf  

DE GULE KØLLER er et nyt koncept, hvor du kan prøve at spille golf på træningsbanen i Ry. Hver søndag fra klokken 12.00 til 16.00 kan du få hjælp til at tage hul på golfspillet af erfarne golfspillere.

DE GULE VESTE er nuværende medlemmer, som står klar ved træningsbanen til at hjælpe dig godt i gang. Vores mission er, at det skal være nemt, enkelt og helt uforpligtende at prøve at spille golf.

Kom som du er

DU GULE KØLLER er for alle. Det kræver ingen udstyr eller erfaring med golf, og du er velkommen til at invitere venner og familie med. Alle, også børn, er velkomne på træningsbanen i Ry.

Hver søndag 

Hver søndag mellem kl. 12.00 og 16.00 står DE GULE VESTE fra Silkeborg Ry Golfklub klar til at hjælpe dig på træningsbanen i Ry, og det er let at spille med.

  • Lån køller og bolde

  • Gratis brug af træningsbanen

  • Ingen tilmelding eller forpligtelser

Når du først er blevet introduceret til DE GULE KØLLER på en søndag, er der også mulighed for at gå på træningsbanen alle øvrige dage.

Der er gratis GULE KØLLER hver dag. Du skal blot betale for brug af træningsbolde, via MobilePay.

Spørg blot DE GULE VESTE om råd. De står klar hver søndag hele sommeren.

Få gode tips og tilbud leveret direkte i din postkasse

Hvis du vil have tilsendt små instruktionsvideoer, tilbud på golfudstyr og tilbud på GULE GOLF-EVENTS, er du velkommen til at melde dig ind i DE GULE KØLLER.

Medlemskabet er naturligvis helt gratis.

Ingen tidsbestilling eller medlemskab

Ingen tidsbestilling eller medlemskab

Du behøver hverken at tilmelde dig, være medlem af en golfklub eller have spillet golf før. Og du behøver ikke at have smarte kasketter eller fjollede bukser for at spille golf.

Køller og bolde er gratis

Køller og bolde er gratis

Der er gratis GULE KØLLER klar til alle, der møder op på træningsbanen i Ry, og DE GULE VESTE vil hjælpe dig med træningsbolde.

Nyd en GUL MENU i klubben

Nyd en GUL MENU i klubben

Hver søndag tilbyder Café Greenhouse i Ry en GUL MENU til kr. 85. Caféen åbner, når corona-restriktionerne ophæves, indtil da serveres menuen fra vores pølesvogn.

Inviter din klub eller arbejdsplads med til DE GULE KØLLER

Hvis du kan samle mindst 10 personer, har du mulighed for at invitere dine klubkammerater eller dine kolleger med til DE GULE KØLLER – eksempelvis på en hverdagsaften, hvor der er gratis GULE KØLLER og træningsbolde på træningsbanen.

Kontakt Anette på anette@srgolf.dk og forhør om mulighederne.