BOLDMASKINER

 In Kontor, Nyheder, Træning

Nye fleksible muligheder for træningsbolde. Poletter og boldkort udgår

Al forandring er svær. Men fra den 1. juni bliver det meget nemmere og mere fleksibelt at benytte vores boldautomater på driving range i Ry og Silkeborg. Du kan nu betale direkte på boldautomaten, og selv tanke dit ’boldkort’ op på mobilen. Jo mere du fylder op på kortet, og ned i spanden, desto billigere bliver dine træningsbolde. Så nemt er det.

Download straks appen ”Golfmore” til din smartphone og opret din profil med dit Golfbox login og DGU-nummer. Appen er nem og brugervenlig at benytte, og så er du allerede godt i gang. Du vil kunne betale direkte på boldautomaten med:

  • Boldpenge via Golfmore App
  • Boldpenge via DGU-kort (konto oprettes i Golfmore App)
  • MobilePay eller Betalingskort

Med ‘Boldpenge’ opnår du mængderabat, ligesom med de gamle boldkort og køb af flere poletter. Poletter og boldkort udfases nu. Frem til den 31. december kan din beholdning af poletter og kort derfor konverteres til ‘boldpenge’ i stedet.

Få svar på spørgsmål og læs mere i den særlige Nyhedsmail her

Du kan også finde hjælp til brug af appen i denne instruktionsvideo af Headpro Jan Henriksen.

– Er alle problemer så løst ?

Med den nye løsning får du flere betalingsmuligheder, du er blevet uafhængig af åbningstider og på sigt frigives også flere ressourcer hos de ansatte i klub og shop.

Den bagvedlæggende boldmaskine er dog den samme gamle model, og vi er aktuelt stadig udfordret af mangel på træningsbolde (levering er nu 8 uger forsinket!) i både Ry og Silkeborg, i kombination med det ekstra høje aktivitetsniveau på driving rangen. Det løser appen ikke.

Desuden skal din egen mobil og netværk også fungere, for at boldpenge kan fungere optimalt.

Tjek derfor om du har netadgang og rette indstillinger i din mobil, og hav dit DGU-kort med som evt. backup da DGU-kortet taler sammen med din konto hos Golfmore.

Selvom systemet er testet på forhånd, vil der med ny teknik og nye vaner forventeligt også opstå nye spørgsmål og udfordringer her i starten. Hav tålmodighed og spark ikke til maskinen.

Men informér klubben ved væsentlige udfordringer, så vi kan afhjælpe problemet for dig og de næste brugere. På forhånd tak.