CAFÉENS CORNER

 In Nyheder, restaurant

Hvor er det dejligt at komme i gang igen, se de gode kollegaer og de glade golfspillere igen. Det har vi vel nok savnet. TAK til alle for den varme modtagelse, og den store forståelse for de mange forholdsregler vi må tage:

Afstand, mundbind, coronapas, håndsprit, skilteregler, forsamlingsforbud osv. osv. er ikke nemme at navigere i. Ikke underligt at det smutter for enkelte af vores gæster i ny og næ. Selvom det ikke er sjovt at ’lege politibetjent’, så gør vi os umage for at alle overholder de givne regler, så caféens gæster kan føle sig trygge ved at handle hos os.

Som noget nyt, vil vi i den kommende tid markedsføre vores LOYALITETSKORT. Kortet giver dig en bonus på 10% hver gang du indsætter 1.000 kr. på kortet. Så får du altså 1.100 kr. at købe for i caféen. Vi håber på den måde at kunne tilgodese mange af vores trofaste kunder, blandt klubbens medlemmer, som dermed får en automatisk rabat når de handler og støtter deres egen café. Kortet kan købes i caféen og løbende fyldes op igen.

Det har også været hårdt at genåbne og håndtere de nye regler. Efter en nedlukning skal alle hjul smøres igen, både på maskiner og mennesker. Alle rutiner skal køres ind på ny, samtidigt med at det kniber at finde arbejdskraft. De unge mennesker er ude som corona-podere til timelønninger som café-branchen ikke kan matche, så det lægger ekstra pres og timer på de fastansatte, som må løbe stærkt. Vi har derfor pt. ikke mandskab til alle åbne timer, eller at supplere med pølsevognene som vi ellers gerne ville. Finder vi ikke flere ansatte, kan yderste konsekvens blive, at vi må sætte åbningstiden ned og takke pænt nej til flere selskaber. Derfor: Kender du en dygtig kok, cater, tjener eller ung cafémedarbejder, som gerne vil være del af et super team, så kontakt mig endelig.

Slutteligt vil jeg minde om, at vi også leverer take away. Når vi forhåbentligt snart lander på benene, vil vi igen komme med særlige tilbud på take away – men du kan altså allerede nu tage den gode smag fra menukortet med hjem efter golfrunden, til familien eller fredagshyggen. Det kræver ikke Coronapas at afhente, kun mundbind og godt humør. Se menukort på vores nye hjemmeside www.cafegreenhouse.dk

Vi glæder os til at byde dig indenfor 🙂

Med venlig hilsen

Charlotte Kivsmose
F&B Manager, Café Greenhouse – din café i vores golfklub