VISION & VÆRDIER i SRG

 In Nyheder

Kære medlem

I 2019 udarbejdede bestyrelsen sine visioner for Silkeborg Ry Golfklub. Bestyrelsen har – og havde – et stort ønske om åbenhed og dialog herom, og forsøgte i flere omgange at præsentere visionen og tankerne bag på medlemsmøder i 2020. Men Covid-19 betød begrænsede forsamlingsmuligheder og deraf flere aflyste medlemsmøder. Udsigten til større forsamlinger foreløbigt er stadig begrænsede….

Hvad gør man så, når vi nu ikke kan mødes ???

Ja – man må jo tænke lidt kreativt, og har i stedet sat formand Poul Hansen i den varme stol foran golfjournalist Frits Christensen. Poul fortæller her om flere af tankerne bag klubbens visioner, og besvarer nogle af de spørgsmål om både golfklubben, visioner og fremtiden, som vi medlemmer måtte gå rundt med. Med hjælp fra Per Pedersen fangede vi det hele på kamera.

Det kom der nedenstående interview ud af, som vi håber du vil bruge 10-12 minutter på at se, i sammenhæng med vision, mission og kerneværdierne i Silkeborg Ry Golfklub:

VISION:
”Visionær og markedsledende udbyder af vedvarende livskvalitet til alle golfinteresserede”

MISSION:
”Som en professionelt drevet golfklub skaber vi livskvalitet med frirum og vedvarende relationer gennem udvikling og facilitering af unikke oplevelser for kvalitetsbevidste golfinteresserede”

KERNEVÆRDIER:
Imødekommende
Rummelig
Ordentlig
Ambitiøs
Relationsskabende

Når det igen bliver muligt at forsamles på medlemsmøder, vil emnet blive taget op igen og uddybet yderligere i åben dialog. Men for nuværende håber vi at alle vil tage godt imod visionerne og videoen, og hjælpe med at udleve klubbens kerneværdier i det daglige. God fornøjelse.

Tak til Frits Christensen og Per Pedersen / foto8600.