CORONA OPDATERING

 In Nyheder

OPDATERET 1. MARTS

Proshop, pølser og små lempelser
Kort fortalt betyder de seneste lempelser pr. 1. marts at proshoppen nu er åben, samt bedre mulighed for afvikling af golfturneringer idet forsamlingsloftet for udendørs idræt hæves til 25 personer. Flere vinterturneringer starter således op igen med visse begrænsninger, og der kan bestilles udendørs undervisning med klubbens proer.

Øvrige restriktioner er fortsat gældende foreløbigt frem til og med 5. april, herunder er klubhus og Pro-Center stadig lukket, og forsamlingsforbud på max. 5 stadig gældende, herunder også max 5 personer i og omkring klubhuset og på terrassen. Læs mere via disse links:

· DGU’s anbefalinger opdateret
· SRG’s anbefalinger opdateret
· Åbningstider hos MitGolfudstyr i Silkeborg

Vi minder samtidigt om at mundbind stadig er påbudt indendørs fx ifm. tjek-in, lockerrum og toiletbesøg. Har du glemt dit mundbind er der mulighed for at bekræfte din golftid via mobil. Der er således hverken undskyldning for at ”glemme” at bruge mundbind indendørs eller bekræfte din tid på golfbanen.

Café Greenhouse – nu med pølsevogn
Da det trækker ud med at kunne åbne Café Greenhouse, har vi med rettidig omhu investeret i en pølsevogn samt lånt en ekstra vogn, så vi nemmere kan levere take away før og efter golfrunden. Det var vældigt populært den forgangne weekend i Ry, og vi takker for den store opbakning. Vognen i Silkeborg åbner medio marts.

Venligst husk at forsamlingsloftet på 25 personer alene er gældende ifm. udendørs idræt, og altså ikke på terrassen eller ifm. take away. Vi har forhørt os hos DGI, men konkurrencer i at spise flest hotdogs betragtes ikke som en udendørs idræt, og Finn Kristensen er uanset ubestridt klubmester i netop denne disciplin 😊. Derfor: Hold 2 meters afstand og undlad venligst at flytte møbler sammen, så I pludselig er samlet flere end de 5 som loven tillader. På forhånd tak.

Her i opstartet vil der kun være begrænset åbningstid på dage med særligt højt aktivitetsniveau (fx weekend i Ry) og når vi i øvrigt har mulighed for at bemande vognene. Vi forventer vognene kommer fuldt op at køre i løbet af foråret og indtil caféerne må åbne igen. Herefter vil den købte vogn også kunne bruges til andet end pølser, fx på ekstra travle dage, som ’halfway house’ og til særlige events og turneringer.

Vi glæder os til at kunne tilbyde denne ekstra service og håber alle vil tage godt imod tiltaget. Du støtter din golfklub hver gang du handler i Café Greenhouse.