Silkeborg Ry Golfklub kåret til Årets Golfklub

 In Nyheder

Golfavisen og Golfmagasinet har kåret Silkeborg Ry Golfklub til Årets Golfklub 2019.

Af begrundelse for nomineringen fremgår bl.a. ”Klubben har bare det hele:

  • Fantastiske baner,
  • Internationale golfoplevelser
  • Top træningsfaciliteter (indendørs og udendørs)
  • Restaurant og café, proshop,
  • Imødekommende og venlige ansatte, en proaktiv ledelse og ikke mindst en masse fantastiske medlemmer og frivillige ildsjæle, som skaber et hyggeligt og imødekommende klubmiljø. Hvad mere kunne man ønske sig ?”

– Det er både med ydmyghed og stor stolthed, at vi modtager denne kåring, som bekræfter os i, at der er noget rigtigt i den linje, vi har anlagt i driften af denne klub, siger formand Poul Hansen.

Vi vil gerne sige tak for nomineringen, og tak til GolfAvisen for valget iblandt de 189 gode danske golfklubber. Og ikke mindst TAK og TILLYKKE til alle klubbens medlemmer, frivillige og ansatte, som med deres engagement og indsats har gjort det muligt. På Generalforsamlingen den 28. november, vil vi derfor fejre kåringen med et glas bobler til alle fremmødte medlemmer, og et ekstra stort hurra for Silkeborg Ry Golfklub.