GRATIS GREENFEE PÅ ITALIENSK TOPBANE

 In Medlemsinfo, Nyheder

Er du nær Rom i Italien, så slå et smut forbi Golf Nazionale for en GRATIS golfrunde på det Italienske topanlæg. Golfbanen er blandt Italiens 10 bedste, er hovedkvarter for det Italienske landshold og golfskole, og har bl.a. været vært for flere internationale professionelle golfturneringer inkl. World Cup i 1991. Med 24 værelser er der også mulighed for at bo lige ved banen, som er beliggende ca. 30 km. udenfor centrum af Rom.

Som medlem i Silkeborg Ry Golfklub kan du nu gratis gå i Molinari og andre store stjerners fodspor, som én af de mange medlemsfordele du har i klubben. Se hvordan og nogle af dine øvrige fordele her.

Sådan gør du:
For at booke en gratis runde på Golf Nazionale sender du en mail til info@golfnazionale.dk og beder om en ’Free Courtesy Round according to the Reprocity Agreement with Silkeborg Ry Golfklub, Denmark”. Mailen skal være modtaget senest 2 hverdage før, men vi anbefaler at kontakte venskabsklubben i god tid, så der er gode muligheder for at finde en ledig tee time der hvor du ønsker. Du er samtidigt velkommen til at forespørge på et godt tilbud på overnatning som medlem af Silkeborg Ry Golfklub. I henhold til aftalen kan du maximalt spille 1 gratis runde om ugen og maximalt 4 gratis runder om året.