Medlemsfordele

Medlems-
fordele

Medlemsfordele

i Silkeborg Ry Golfklub

Silkeborg Ry Golfklub er blandt landets største golfklubber målt både på faciliteter, antal golfhuller, antal medlemmer og antallet af erhvervs- og samarbejdspartnere. Det giver unikke muligheder for at tilbyde klubbens medlemmer nogle helt særlige fordele – ikke bare i sommerhalvåret, men hele året rundt.

Her kan du læse om de mange fordele som giver ekstra værdi til dit medlemskab:

Læs mere om medlemsfordele hos

Medlemsfordele hos samarbejdsklubber
Spil GRATIS på nordens bedste golfbaner
SRG er med i det eksklusive TopNordic samarbejde, som betyder at du som medlem kan spille helt gratis på mange af nordens absolut bedste golfbaner, bl.a. Kokkedal (DK), Skjoldenæsholm (DK), Ledreborg (DK),  Bokskogen (SE), Miklagard (NO), Stavanger (NO) og Estonian (EST) m.fl. Se hvilke og særlige vilkår for booking.
33% RABAT på greenfee på Danmarks bedste golfbaner
SRG samarbejder med flere af Danmarks allerbedste golfbaner i bl.a. Midt- og Østjylland, som tilbyder SRG’s medlemmer 33% rabat. Bl.a. Lübker, Lyngbygaard, Stensballegaard, Holstebro, Esbjerg, Aalborg, Trehøje, Vejle og Breinholtgaard. Se hvilke baner samt vilkår.
Greenfee RABAT
Som medlem i SRG kan du hos flere af vores samarbejdsklubber nøjes med at betale en væsentligt reduceret fast greenfee pris, bl.a. hos Hornbæk og Søllerød. Se hvilke samt vilkår her.
GRATIS greenfee for juniorer
Juniorer i SRG kan via DGU-aftale spille gratis i en lang række danske golfklubber, blot de spiller sammen med en betalende voksen. Se hvilke baner her.

Bemærk: Rabatsatser kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Det er ikke alle samarbejdsklubber der giver rabat til flex-medlemmer. Har dit medlemskab status af Flex (F), så kontakt den aktuelle klub og forhør om dine muligheder.

Medlemsfordele hos Sponsorer og samarbejdspartnere
GRATIS opbevaring af hjul og 10% værkstedsrabat
Hos Bilernes Hus får SRG medlemmer 10% rabat på værkstedsregning og kosmetisk klargøring. Ved skift af sommer/vinterhjul på værkstedet, tilbyder Bilernes Hus desuden GRATIS opbevaring af sommer/vinterhjul frem til næste hjulskift. Oplys dit DGU-nr. ved ankomst og medbring dit DGU-kort eller bagmærke for evt. dokumentation. Book tid.
20% VIP-rabat hos Laura Thomsen
Som medlem i SRG er både du og din samlever automatisk VIP-kunde i dametøjsbutikken Laura Thomsen. Enten ved at fremvise dit DGU kort i butikken, eller skrive rabatkoden ”SRGK” på webshoppen. Du kan også oprettes som SRG VIP-kunde ved at sende mail til laura@laurathomsen.com med navn og adresse.
Win-win-win RABAT hos CD Bolig
Sælger du dit hus via CD Bolig v/ Søren Bregnhøj, modtager du som SRG-medlem en rabat på salæret svarende til 50% af dit medlemskontingent i SRG. Samtidigt donerer CD Bolig yderligere et tilsvarende beløb til golfklubben. Få dit hus godt solgt, spar penge og støt klubben. Du skal blot oplyse dit DGU-nr.
10% rabat på algebehandling af tag og rens af fliser
Alle medlemmer i Silkeborg Ry Golfklub modtager 10% rabat på professionel algebehandling af tag og rens af havefliser. Oplys blot dit DGU-nr. ved bestilling på jsk@egelundrens.dk eller tlf. 93865825. Vi giver også særligt gode tilbud til medlemmer og erhvervspartnere på rens af vådrum og facader. Læs mere på Egelundrens.dk
10% rabat på fysisks træning og fysioterapi hos Golfklinik Silkeborg
SRG’s medlemmer får 10% rabat på normalsats for fysioterapi og træning, som foregår i klubbens fitnesscenter. Desuden tilbydes et 60 minutters fysisk fitting til kun kr. 855. Golfklinikken tilbyder også fitness hold, og underviser i brug af fitnesscenterets maskiner.

Støt klubbens sponsorer – de støtter os. Du kan se dem alle her.

Har din virksomhed også et godt tilbud til klubbens mange købestærke medlemmer, så kontakt os på welcome@srgolf.dk. Virksomheden skal være SRG Erhvervspartner (sponsor). Tilbuddet skal være bestemt for golfklubbens medlemmer og indeholde en generel rabat som ikke er tidsbestemt.

Medlemsfordele i klubben
1.700 potentielle golfvenskaber
Med mere end 1.700 aktive medlemmer, er SRG blandt Danmarks 5 største golfklubber målt på antal medlemmer. Her er særligt gode muligheder for at skabe nye relationer, bl.a. i SRGs klubber i klubben, til events og klubturneringer eller som frivillig i en af de mange udvalg.
Invitér gæster med 33% rabat
Som medlem er du meget velkommen til at invitere gæster på en god oplevelse i din hjemmeklub. Som vært kan du tilbyde dine gæster 33% rabat på deres greenfee, når blot de er inviteret af dig og spiller i samme flight som dig. Du kan således have op til tre gæster med der alle modtager 33% rabat. Rabatten fremgår ikke i Golfbox ved booking, men fratrækkes automatisk ved indtjekning. Bemærk dog, at vi ikke kan tilbyde greenfee rabat til Flexmedlemmer (F) fra andre golfklubber.
365 golfdage om året
Mange golfklubber lukker deres baner eller greens i vintersæsonen, men i SRG er klubben og banerne åbne året rundt (ved sne trækkes der spor til langrend). Faktisk er SRG blandt de klubber i landet hvor der spilles mest golf om vinteren. På Ry-banen endda til sommer-greens året rundt, bare der ikke er frost. I 2017 lukkede de fleste golfbaner i flere sommerdage eller uger pga. skader fra regn. Hverken 18-hullers-banen i Ry eller Silkeborg-banen tog dog skade, og kunne derfor holdes åbne hele sæsonen – til glæde for klubbens medlemmer.
54 golfhuller med stor fleksibilitet
Silkeborg Ry Golfklub er Danmarks største målt på antal ratede golfhuller. Det betyder, at klubbens medlemmer altid har mulighed for at spille golf, selv når der på en af banerne afholdes turneringer eller company days. De mange golfhuller gør også, at vi kan tilbyde fleksible medlemsformer til fx 9 huller, Ry-banen eller Pay & Play banen, så dit medlemskab kan tilpasses din økonomi, tid og mulighed for at spille golf. Læs mere her.
Store variation
Med to vidt forskellige golfanlæg – den klassiske skovbane i Silkeborg og den moderne og åbne mesterskabsbane i Ry – har klubbens medlemmer adgang til Danmarks mest varierede hjemmebane, som vil udfordre alle aspekter af dit golfspil. Samtidigt roterer 18-hullers banen i Silkeborg på de tre 9-hullers sløjfer, så du får en ny spiloplevelse hver gang. Banerne holder international standard og er blandt Danmarks og Nordens bedste.
2 træningsanlæg
Vi råder over et af Danmarks største og bedste træningsanlæg med hele 2 driving ranges, 4 practice greens, indspilsgreen, pay & play bane, overdækket udslagsområde og indendørs trænings- og fitnesscenter.
Indendørs træning og fitness
Spar bare dit fitness kontingent væk. I SRG har klubbens medlemmer (bortset fra RyPlus-medlemmer) hele året fri adgang til indendørs træningscenter i Silkeborg, samt et fuldt udstyret fitnesscenter indrettet i samarbejde med DGU’s landshold og Golfklinikken. Her kan du gratis forebygge skader, genoptræne eller holde formen og golfevnerne ved lige – året rundt.
Proshop – ved 1. tee
Hvor mange golfklubber desværre lukker deres golfshopper, går vi i SRG den modsatte vej. Vi ser proshoppen som en del af den samlede service-pakke, og har derfor indgået et langsigtet samarbejde med Backtee om drift af proshoppen på Silkeborg-banen. Klubbens medlemmer har således nem adgang til at købe det bedste og nyeste udstyr. I Ry har vi desuden et udvalg af alt du lige står og mangler. Læs mere her.
En god restaurant eller café
Restaurant eller Café er et vigtigt socialt omdrejningspunkt i en golfklub. Her afsluttes golfrunden ofte med en vinder-øl og en god frokost på terrassen, imens golfrunden og verdenssituationen drøftes. Ikke alle klubber kan tilbyde denne luksus, men i SRG kan du nyde venskab, hygge og mad både hos Restaurant Ferdinand i Silkeborg og Café Greenhouse i Ry. Og husk, at du også er meget velkommen til at invitere ikke-golfspillende gæster på spisning i din klub.
Danmarks bedste golf erhvervsnetværk
Med mere end 130 virksomheder tilknyttet som Erhvervspartnere (sponsor) eller SRG Business partnere (netværk) kan vi tilbyde erhvervslivet en direkte adgang til et af Danmarks største golf erhvervsnetværk, med stærke fordele, unikke oplevelser og stor eksponeringsværdi. Læs mere om vores attraktive erhvervspartnerskaber her.

Samarbejdsklubber

med greenfee rabat

Silkeborg Ry Golfklub har indgået samarbejdsaftaler om rabat på greenfee i flere klubber, blandt andet i Midt- og Østjylland. Med dit golfmedlemskab i Silkeborg Ry Golfklub kan du således få 33% rabat på greenfee på mange af de bedste baner i Jylland. Endvidere har vi et samarbejde med flere af Nordens Top klubber, hvor du som medlem i Silkeborg Ry Golfklub kan spille helt gratis via vores eksklusive TopNordic samarbejde. Silkeborg Ry Golfklub har indgået samarbejdsaftale med nedenstående klubber.

Top Nordic Golf – GRATIS greenfee i følgende klubber
Kokkedal Golfklub, Danmark
Ledreborg Palace Golf, Danmark
Skjoldenæsholm Golfcenter, Danmark
Bokskogans Golfklubb, Sverige
Österäkers Golfklubb, Sverige
Kalmar Golfklubb, Sverige
Forsgården Golf Club
Miklagard Golfklubb, Norge
Stavanger Golfklub, Norge
Tyrifjord Golf Club, Norge
Losby Golf Club, Norge
Bjaavann Golf Club, Norge
Estonian Golf & Country Club, Estland
Kollu Golf Club, Finland

Følgende regler og vilkår er gældende i TOP NORDIC samarbejdet:

  • Reservation af gratis TNG spilletider kan kun ske gennem nedenstående link “reserver spilletid”, på www.topnordicgolf.com, eller i særlige tilfælde via spillerens hjemmeklub. Øvrige reservationer vil være til normal greenfee-betaling.
  • Reservation kan tidligst foretages 8 uger før tee time.
  • Det maksimale antal TNG spillere på samme dag og bane er fire.
  • Samme spiller kan maksimalt spille én runde på samme Top Nordic-bane i løbet af en 7 dages-periode.
  • Samme spiller kan maksimalt spille fire runder i samme Top Nordic-klub i samme kalenderår.
  • Samme spiller kan maksimalt have én reservation i samme Top Nordic-klub ad gangen.
  • Flex-medlemmer anbefales at kontakte værtsklubben om mulighed for at anvende ordningen (ikke alle TNG klubber tilbyder gratis spil til F-medlemmer)
33% greenfee rabat i følgende klubber
Lübker Golf Resort
Stensballegaard Golf
Lyngbygaard Golfklub
Breinholtgård Golf Klub
Aalborg Golfklub
Holstebro Golfklub
Vejle Golf Club
Esbjerg Golfklub
Trehøje Golfklub
Odense Eventyr Golf
Falkenbergs Golfklubb ved Varberg
Specialpris i følgende klubber
Hornbæk Golfklub
(min. kr. 200 / max. kr. 300)
Søllerød Golfklub
(fast kr. 300 alle dage)
Bokskogens Golfklubb
(250 SEK Nya banan / 350 SEK Gamla banan)

Du booker tid i golfbox på sædvanlig vis. Din reducerede pris beregnes automatisk og betales ved ankomst.

Bemærk: Rabatter kan ikke forventes kombineret med andre rabataftaler. Det er endvidere ikke alle samarbejdsklubber der giver rabat til fleks-medlemmer. Er du i tvivl eller har dit medlemskab status af Fleks (F), så kontakt den aktuelle klub og forhør om dine muligheder.