Formandens indspil Juni 2018

 In Formanden

Kære alle 

Mens vi alle går og puster i varmen, kommer her mit ”Indspil” for juni måned. 

Ingen tvivl om at det er svært at holde vore baner grønne i hedebølgen, men når det så er sagt vil jeg sende en kæmpe ros til vore greenkeepere i Ry og Silkeborg. 

Hvor er det bare nogle flotte baner vi har. Greens er en nydelse at spille på, ja på Ry banen har vi jo kunne sige det stort set hele året. 

Sidst skrev jeg om prikling og topdressing i Silkeborg, og jeg må sige at vi nu virkelig kan se resultatet af dette i form af faste hurtige greens. I mit allerførste ”Indspil” som ny formand for klubben, skrev jeg om et af vore indsatsområder som vi i ledelsen har prioriteret. 

Det var kommunikation, herunder ”Vores evne til at lytte på gode ideer og forslag fra medlemmernes side”. 

Dette er en indsats vi kan måle i spørgeskemaundersøgelsen ”Golfspilleren I Centrum.” Den første af 3 undersøgelser i 2018 har netop været udsendt til ca. 600 af vore medlemmer og 1/3 har svaret – tak for det. 

Vi har nu fået resultatet af undersøgelsen, og det er mig en stor glæde at kunne fortælle at scoren for ”Klubbens ledelse lytter, når medlemmerne kommer med forslag og nye ideer” er steget fra 59 til 70 sammenlignet med samme periode sidste år, det er samtidigt den højeste score siden spørgsmålet blev indført i maj 2016. Et andet vigtigt resultat er at den såkaldte ”Ambassadør score”, det at du som medlem vil anbefale vores klub til andre, er steget med 7% point. 

Scoren måles som differencen mellem positive (scorer 9 eller 10 i undersøgelsen) og negative (scorer 6 eller derunder). I målingen er 65% positive, mens 11% er negative og 24% passive. Der er i øvrigt en lang række andre positive tendenser i undersøgelsen. Det er naturligvis en måling som vi i ledelsen er rigtig glade for, selvom vi er klar over at ikke alle i klubben har været en del af denne undersøgelse. 

Jeg vil love at vi fortsætter indsatsen, og her skal også lyde en anbefaling til alle om at besvare undersøgelsen når I modtager den, det er et rigtig vigtigt værktøj for os.

 I ledergruppen (Bestyrelse og forretningsledelsen) har vi d.1. og 2. juni afholdt strategi seminar. Fokuspunktet på seminaret var genforhandlingen af Ry banen. Aftalen udløber d. 30. september, og på mødet havde vi fokus på at fremkomme med et oplæg der både ser ind i fremtiden, og på samme tid giver os et økonomisk forsvarligt fundament. Jeg kan desværre ikke her komme nærmere ind på vort oplæg, idet dette først skal forelægges bestyrelsen i Kildebjerg Ry og dermed indgå i de forestående forhandlinger. 

Der skal dog ikke herske tvivl om at vi i ledelsen fortsat ønsker at bevare vores fantastiske bane i Ry, og det gode samarbejde med Kildebjerg-Ry, og er overbeviste om at der findes en god løsning i fælles interesse. 

Til sidst vil jeg ikke undlade at fremhæve vore sportslige resultater. Vort herrehold kom godt i gang i Elitedivisionen med en sejr og et nederlag. Personligt syntes jeg det er rigtig flot eftersom vi lige er rykket op i den bedste række. 

Damerne i 1. Division knuser nærmest enhver modstand med helt suveræne sejre! Jeg kan kun anbefale alle at komme ud og følge disse hold og nyde den gode golf. 

Næste gang der spilles på hjemmebane er d. 16. juni for damernes vedkommende og d. 17. juni for herrernes. Regionsgolfen, som er noget af ”kittet” i vores klub brillerer også, med puljesejr til A holdet, mens B og C holdet fører deres pulje og D holdet ligger nummer 3! 

Med dette vil jeg ønske Jer alle en rigtig god sommer. Mange hilsner Poul Hansen