Formandens indspil juli ’18

 In Formanden

Sommerferien står for døren og varmen banker stadigt på derude. Det skal vi naturligvis ikke klage over, men personligt har jeg ondt af vore greenkeepere der dag ud og dag ind skal sørge for at vi har en flot og grøn bane, en opgave der stort set er umulig, men som de løser på allerbedste vis under svære omstændigheder med et defekt vandingsanlæg i Silkeborg. Der arbejdes på en påkrævet udbedring af styringssystemet. Herfra skal lyde en stor ros til Stig Helm-Petersen og hans mandskab for en utrættelig indsats! 

Siden mit sidste ”Indspil” har vi fortsat vore forhandlinger med Kildebjerg RY A/S om en forlængelse af vores samarbejdsaftale om Ry banen, som jo udløber d.30 september i år. Vi er nu nået frem til en etårig forlængelse af aftalen, hvilket jeg personligt er rigtig glad for. Vi har gennem årene fået kvaliteten af banen forbedret, ligesom klubhusrammerne også har fået et stort løft, med udvidede åbningstider og større sortiment. Flere og flere har i den grad taget banen til sig, og vi kan se en positiv udvikling i medlemstal og greenfeespillere samt på banekapaciteten i Silkeborg.
I vil i det særskilte afsnit i nyhedsmailen og på hjemmesiden kunne læse mere i detaljer om genforhandlingen, økonomien og de videre planer. 

I foråret afholdte vi det første orienteringsmøde forud for Made in Denmark, et møde som også inkluderede en dialog direkte med jer som medlemmer om andre områder. Det blev rigtig positivt modtaget, så derfor har vi planlagt et lignende møde i august. Vi er derfor i dialog med Thomas Nielsen fra Made in Denmark om en konkret dato, og så snart denne er på plads vil I blive informeret. 

I skrivende stund afvikles den årlige DIAC/DILAC-turnering på banen i Silkeborg. Den største internationale amatørturnering, der i år har et af de stærkeste felter i mange år, herunder en lang række af vore egne dygtige spillere.
Jeg vil derfor anbefale jer alle at komme ud og følge spillerne og nyde det fremragende spil – jeg er sikker på vi nok kan aflure et trick eller to! 

Med dette, vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig sommerferie, håber den må byde på mange gode golfoplevelser. 

Mange hilsner Poul Hansen