Formandens indspil maj 2022

 In Nyheder

Kære alle
Sæsonen er nu for alvor ved at komme i gang, og det kan vi se med en væsentligt forøget aktivitet på vores skønne baner.
Jeg vil i dette Indspil have fokus på vores Medarbejdersituation med fokus på Cafedriften, Medlemsudviklingen, Ry banens kommende 10-års fødselsdag, og sidst men ikke mindst lidt om hvordan vi passer på vores baner, med fokus på snusposer.

Medarbejdersituationen
På vores netop afholdte Bestyrelsesmøde, blev vi orienteret om de vanskeligheder vi har med bemandingen af vore cafeer. Vi er, som alle andre i branchen, ramt af mangel på arbejdskraft og på toppen af dette er der personer i det nuværende personale der skal igennem noget behandling, som gør at de vil være væk nogle måneder. Vores forretningsledelse er i samarbejde med personalet kommet frem med nogle rigtig gode løsninger, både af permanent og midlertidig karakter. Disse vil snarest træde i kraft og I vil naturligvis blive mere informeret om disse. Når jeg tager det op nu, er det med et budskab til jer alle om, at vi er i en svær situation, og at der gøres alt hvad der kan for at give jer og vores gæster den bedst mulige service. Jeg håber derfor på at I alle vil have tålmodighed og forståelse for, at der til tider ikke vil være den samme høje niveau på alle områder, som vi er vant til.

Medlemsudviklingen
På Bestyrelsesmødet havde vi også den faste gennemgang af medlemsudviklingen, som for os er et meget vigtigt område. Vi kan konstatere at vi er omkring 30 medlemmer under det budgetterede pr. april måned. Det er dog positivt at se at vi har en pipeline på 61 prøvemedlemmer hvoraf de 44 potentielt set kan konverteres til juni. Derudover havde vi et rekordbesøg i Ry på ”Golfens dag” på hele 61 gæster. Vi ved dog ikke endnu hvor mange af disse der har lyst til at melde sig ind. Vi tager naturligvis denne situation alvorligt, men er ikke i panik. Jeg håber derfor at I alle fortsat vil være gode ambassadører for vores klub, og medvirke til at flere har lyst til at blive medlemmer.

Ry banens 10-års fødselsdag
Tirsdag d. 17. maj kan vi fejre vores 10-års fødselsdag for vores bane i Ry. Det markeres på dagen med en 9-hullers Flagturnering med efterfølgende fælles spisning og præmier. Om lørdagen d. 21. maj fortsætter fejringen med en 18 hullers FourBall Bestball med efterfølgende lagkage og præmieoverrækkelse. Jeg håber at rigtig mange har lyst til at tage del i denne fejring.

Snusposer efterladt på banen er et stigende problem
Både jeg selv og mange af vore medlemmer oplever de hvide snusposer efterladt på banen. For det første ser det ikke pænt ud, og for det andet er det ren gift for vore baners dyreliv. Jeg vil derfor opfordre til, at vi alle tager et ansvar for at vores baner holdes pæne og ordentlige. Alt affald, også udover snusposerne, skal lægges i de skraldespande som findes ved hvert teested. Lad os tage et fælles ansvar, så vi fortsat kan nyde vores smukke baner og vores fælles passion ”golfen” i de skønne rammer vi har.
Vi ses derude
Poul