Formandens Indspil april 2022

 In Formanden, Nyheder

Kære alle. Så har vi for alvor få taget hul på sæsonen 2022, og de første to turneringer, vores traditionsrige Åbningsturneringer er allerede afviklet.  

Jeg vil i dette Indspil have fokus på vores Buggyordninger, og Golfens dag i Ry.   

Indledningsvis vil jeg dog starte med at byde jer alle sammen velkommen til en ny sæson. Som jeg skrev i indledningen, så har vi allerede gennemført vores Åbningsturneringer, dels i Ry dels i Silkeborg. Og ”allerede” er også et udtryk for at vi måske kom lidt for tidligt i gang i år. Jeg ved godt vi ikke kan styre vejrudsigten, men frosten var med til at udfordre gennemførelsen, ikke mindst i Ry, så en senere afvikling kan måske komme på tale. Dette vil jeg dog trygt overlade til vore gode frivillige Turneringsledere. 84 deltog i Ry, og 104 i Silkeborg, og det var bare rigtig rart at møde jer.

Buggyordningen.  Vi har fra flere af vores seniorer løbende fået forespørgsel om vi ikke kunne lave en special ordning for anvendelse af vore Buggies. Det handler ganske enkelt om at kunne komme rundt på vores baner, og dermed fortsat kunne have glæde af vores skønne sport. Det samme gælder også for medlemmer, der har en skavank der gør det svært at gå rundt. Det har vi lyttet til, og derfor vil vi i denne Nyhedsmail lancerer en revideret ordning for betaling af brugen af Buggies. Vi vil indføre en Seniorservice ordning, hvor alle over 75 år, og alle med relevant lægeerklæring kan købe personlige 10-turs-klippekort for kr. 1.200. Samtidigt vil de udtjente Buggies i Ry blive udskiftet. De nye vil være udstyret med GPS, og vi vil teste dette system, før det eventuelt også indføres i Silkeborg.

Sidste år indførte vi et stop for dispensationer for tilladelse til brug af andre køretøjer, f.eks de såkaldte ”Monobuggies”, ikke mindst fordi vi oplever at de kan efterlade skader på banen. De dispensationer som allerede er givet fortsætter.

Vi håber at vi med denne nye Seniorservice-ordning, har givet mulighed for at alle jer gode medlemmer med behov for Buggykørsel, fortsat kan få glæde af golfen. I kan læse flere detaljer om aften i denne Nyhedsmail.

Golfens dag
I år vil vi igen deltage i Golfens Dag. Da vi rigtig gerne vil have flere nye medlemmer til Ry, fra hele Skanderborg Kommune og omegn, vil selve arrangementet foregå på anlægget i Ry. Det bliver afviklet søndag d. 24. april 2022 kl. 10.00-13.00, og vi håber at rigtig mange af jer medlemmer har lyst til at invitere venner og familie med ud at prøve golfsporten. Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi, og få en introduktion til spillet, hvor alle på tværs af alder, køn og niveau takket være det særlige handicap-system kan spille mod hinanden. Det eneste, de skal have med er fornuftige sko og tøj, du kan bevæge dig i.

Programmet for dagen:

  • Åben range med PGA Pro
  • Putteturnering – 9 huller
  • Pølsevogn
  • OPLEV BANEN MED EN PROFESSIONEL GOLFSPILLER. (10.30, 11.30, 12.30)
  • Åbent sekretariat: Hør om klubben, medlemskaber og andet

Vel mødt til en ny sæson

Vi ses derude
Poul