PROPNING OG VEDLIGEHOLD AF GREENS I RY

 In Nyheder

I denne uge har greens i Ry fået en kærlig behandling af vores dygtige greenkeeperteam, så vores greens fremadrettet kommer til at stå endnu flottere og bedre. I videoen fortæller chefgreenkeeper Jeppe Krogh Kristensen hvorfor arbejdet med at tage propper op, lufte og topdresse greens med sand er en god investering i fremtiden og helt afgørende for, at opnå en høj kvalitet på vores greens.

Nogle gange kan vedligehold af greens være så let, at man som spiller næsten ikke bemærke de små priklinger eller et meget fint lag topdressing.
Denne gang er der tale om relativt store propper og deraf mere sand, så du vil i de næste 1-2 uger kunne opleve nogle gener på greens, indtil hullerne lukker sig igen. Greenfee er nedsat i perioden. Herefter forventer vi super greens vinteren igennem som vi plejer, hvor der som bekendt kan spilles til sommergreens i Ry når blot der ikke er frost eller rimfost.
Vi beklager ulejligheden i disse dage, men er samtidigt overbeviste om at alle sætter pris på at vores golfbaner og greens fremstår flotte og velvedligeholdte mange år frem. Tak for den ekstra indsats til greenkeeperne, og tak for video fra www.foto8600.