ÅBNINGSMATCH I SILKEBORG RY GOLFKLUB

 In Kontor, Nyheder, Turneringer

Silkeborg den 25. april og Ry den 2. maj.

Efter en trist og indelukket vinterperiode trænger vi til at komme ud i foråret og hilse på hinanden under trygge forhold – og netop det kan vi på golfbanen. Vi fejrer derfor forårsopstarten på sædvanlig vis fejres med åbningsturneringer i Silkeborg og Ry – og på sædvanlig vis med TOFT Suits Men som hovedsponsor af mange flotte præmier!

Selv turneringen bliver ikke helt som sædvanligt – men næsten. For at tilpasse os de aktuelle Coronaregler har vi flyttet og tilpasset turneringerne hist og her, så alle trygt kan være med. 

Således vil dagen være med løbende start og løbende forplejning inkl. banepose og efterfølgende pølse med brød indeholdt i turneringsfee. Desuden sammenlægges åbningsturneringen i Ry med festligholdelsen af Ry’s 150 års by-jubilæum. Læs mere om de to turneringer her – og tilmeld dig straks:

Vi håber på stor opbakning til de fælles arrangementer som trods omstændighederne kan lade sig gøre i disse tider. Tilmeld dig derfor snarest muligt, og tag dine golfvenner med til en festlig åbningsdag i Silkeborg og Ry.

Med venlig hilsen

Turneringsudvalget i SRG