CORONA OPDATERING 20.04.21

 In Kontor, Nyheder, restaurant

Åbning og åbningstider i café, samt lempeligere forsamlingsregler

Vaccinationer og stabile smittetal har nu givet flere lempelser, som får betydning for drift af caféerne og muligheder for at forsamles flere bl.a. ifm. udendørs idræt. Nedenfor er fremhævet et par af de lempelser som får betydning for golfsporten fra onsdag den 21. april.

Særligt skal fremhæves muligheden for at åbne caféerne og vores terrasser med møbler igen. At kunne mødes i café og på terrassen er en væsentlig del af det gode klubliv, og det hyggelige samvær før og efter golfrunden. Vi håber således at mange vil bakke op om vores caféer og den gode stemning omkring klubhuset. Jo større opbakning, desto hurtigere kan vi udvide åbningstid, sortiment og menukort. I de første uger vil udbud og åbningstid stadig være mindre end normalt, så vi balancerer økonomi, mandskab og madspild. Vi håber på alles forståelse og opbakning. Hjælp desuden personalet med at fremvise Coronapas når påkrævet.

Café Greenhouse – åbning fra den 21. april (foreløbig uge 16 og 17):

Silkeborg uge 16 og 17:

 • Mandage:     Lukket
 • Tirsdage:      Café åben 9-21
 • Onsdage:      Café og pølsevogn åben 9-21
 • Torsdage:    Café åben 9-21
 • Fre-søn:       Café og evt. pølsevogn åben 9-19

Vi fejrer genåbning 21-23. april: Greenhouse Burger TILBUD KUN 75 kr. (+ pommes 20 kr.)

Ry uge 16 og 17:

 • Man-tir:        Lukket
 • Onsdage:      Pølsevogn med udvidet sortiment åben 16-20
 • Torsdage:    Pølsevogn med udvidet sortiment åben 16-21
 • Fre-søn:       Pølsevogn med udvidet sortiment åben 11:30-17:00

Anvisninger begge steder:

 • Indendørs: Reservation 30 min. før (ring fra hul 16), Coronapas påbudt, mundbind når stående, max 10 pers. i samme selskab
 • Udendørs: Coronapas ej påkrævet, ring evt. ind for bestilling, ingen medbragt mad, max 50 pers. i samme selskab.

Forsamlingsforbud og øvrige lempelser

Golf kan dyrkes stort set som normalt, og nu også med større forsamlinger udendørs, imens der stadig er flere begrænsninger for indendørs brug af vores faciliteter. Pt. afventer vi flere retningslinjer fra Kulturministeriet, DIF og DGU ift. betydning for idrætten, men foreløbigt får følgende betydning for golfspillet i SRG:

 • Forsamlingsforbuddet hæves til 10 personer indendørs og 50 personer udendørs.
 • Der åbnes for udendørsservering på restauranter, cafeer mv. uden coronapas og arealkrav.
 • Caféer mv. må holde åbent til kl. 23. Sidste udskænkning må ikke ske senere end kl. 22.
 • Der åbnes for indendørsservering i cafeer med forudgående bordbestilling og krav om coronapas. Arealkrav på 2 m2 pr. siddende kunde og 4 m2 pr. stående.
 • Der åbnes for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 uden coronapas. Der er forsamlingsloft på 25 personer.
 • Der åbnes for indendørs idræt i organiseret regi for voksne over 70 år med coronapas og forsamlingsloft på 10 personer.
 • Hold 2 meters afstand når muligt og altid mindst 1 meter.

Ved indendørs bespisning gælder forsamlingsforbuddets begrænsninger for selskabsstørrelser. Det maksimale selskab der p.t. kan serveres for, er derfor 10 personer. Golfklubben kan ikke arrangere en større bespisning i forbindelse med golfturneringer, men de enkelte golfspillere kan selv bestille bord i restauranten forud for runden eller efter endt spil. Ved udendørsservering kan der bespises op til 50 personer i samme selskab.

Foreningslokaler inkl. omklædningsrum og fitness vil foreløbigt stadig være aflukkede for almen adgang, ligesom der fortsat ikke kan afholdes foreningsmøder som fx. bestyrelsesmøder i klubbens lokaler.

Mere information her:

Golfbranchen som helhed er kommet rigtig godt gennem corona krisen, grundet de mange lempelser for udendørsidrætten, og vi ser frem til også at lykkes med den sidste del af genåbningen på en corona-sikker måde. Fortsat med at vise hensyn til hinanden og overholder de gældende restriktioner, så er der lys og forår forude.