NYE CORONA LEMPELSER HOS DGU OG SRG

 In Kontor, Nyheder

Myndigheder, DIF og DGU har alle lempet deres anbefalinger per 18. maj, således følger også en række lempelser og tilpasninger for golf i Silkeborg Ry Golfklubs. Alle tiltag er i retning af en øget normalisering, samtidigt med at vi opfordrer til et øget egetansvar, og fortsat hensyntagen ift. smittebegrænsning. Vi anbefaler alle medlemmer at holde sig orienteret om de mange anbefalinger og forholdsregler her, både nu og inden hver golfrunde, idet siden løbende opdateres. Opdater altid din browser på srgolf.dk, så får du seneste version. Blandt de nye opdateringer er bl.a. kort:

 • Der åbnes for vandposter, boldrenser og river i bunkers. Medbring og anvend håndsprit.
 • Der åbnes for toiletter i klubhuse for værdigt trængende (banetoiletter fortsat lukkede).
 • Der åbnes for touchskærme til nødbrug, dog med klar anbefaling om digital booking/bekræftelse og digitale scorekort.
 • Der åbnes for flere pladser på driving range, øve- og indspilsgreens.
 • Der åbnes for 2 personer i buggy udenfor samme husstand.
 • Der åbnes for booking hos alle tre proer: Jogvan, Rasmus og Jan.
 • Greenfee og gæster med vouchers kan booke i Golfbox uden straksbetaling.
 • Møblement på terrasser vender delvist tilbage (4 pers. per bord)
 • Afstandskrav nedsættes til 1 meter.
 • Booking nu mulig 29 dage frem med 8 reservationer på hver bane.
 • Baneservice er tilbage. HUSK: Ingen adgang uden booking og bekræftelse. No Show er No Go!
 • Mv.

Indtil videre har golfspillerne været dygtige til at overholde de meget stramme retningslinjer. Med de lempeligere regler følger dermed også et krav om øget egetansvar, som vi forventer at golfspillerne kan administrere. Medbring og anvend derfor selv håndsprit på golfrunden, brug din sunde fornuft og vis hensyn til andre. Selvom der jævnligt gøres rent og afsprittes kan vi ikke garantere for sikkerheden, og al brug vil være på eget ansvar. Undgå derfor så vidt muligt fælles berøringspunkter som håndtag, toiletter og touch skærme i det omfang disse kan erstattes af andre muligheder (fx ved brug af digitale løsninger). På flere kontaktpunkter vil der desuden være opsat håndsprit, og i det hele taget er det væsentligt at alle golfspillere bidrager til et højt hygiejneniveau ved at vaske hænder, spritte af, rydde op efter sig selv, holde afstand, blive hjemme ved sygdom og undgå større forsamlinger mv. Der er stadig rigtigt mange Corona anbefalinger og retningslinjer som løbende opdateres på hjemmesiden – hold dig opdateret her.

Café Greenhouse åbner 8. juni

Meget tyder på, at den 8. juni bliver datoen for yderligere lempelser i forsamlingsforbuddet (pt. max. 10 personer), og vi forventer således at åbne Café Greenhouse i både Silkeborg og Ry fra mandag den 8. juni. Det gode caféliv er på mange måder hjertet i en golfklub, og et omdrejningspunkt for mange af klubbens medlemmer – særligt når vinderøl skal nydes på terrassen i godt selskab med golfvennerne og dagens ret. Konceptet bliver altså med den gode stemning og medlemmerne i fokus, og det er da også medlemmerne selv der som aktionærer i Silkeborg Golf A/S kommer til at eje caféen. Vi håber derfor på fuld opbakning fra opstarten den 8. juni, og glæder os til at tage godt imod jer alle. Yderligere information følger.

Midlertidigt har klubbens gode sponsor Trianglen sat en pølsevogn med fadøl og andet guf op i Silkeborg, så ventetiden ikke føles så lang. Pølsevognen har dog andre opgaver forude, så den bliver næppe stående helt til den 8. juni. Nyd den derfor så længe vi har den. Vi har forsøgt at finde en tilsvarende løsning til Ry, men er her stødt ind i et tilbagevendende problem: Alt for ofte er der flere biler på P-pladsen end der er bookinger i Golfbox. For mange ”glemmer” desværre at booke deres golftid i Ry eller ”glemmer” at bekræfte tiden ved ankomst, hvorved det faktiske aktivitetsniveau ikke kan dokumenteres. Det gør det svært at planlægge behovet for eksempelvis en pølsevogn i dette tilfælde. Den adfærd skal vi hjælpes ad med at ændre inden vi selv åbner café igen den 8. juni. Det vil være hjælp til selvhjælp, at personalet kan forudse aktivitetsniveauet og tilpasse åbningstider, så vi bl.a. undgår madspild og skuffede kunder. Husk derfor altid at booke golftid i god tid før runden, og bekræft dine tider i Golfbox. Også i Ry.

Vi glæder os over den øgede normalisering, og ønsker alle en rigtig god fornøjelse!