Super Cuppen 2018 kommer til Silkeborg i efterårsferien

 In Junior

15. oktober er Silkeborg Ry Golf Club igen vært for en stor turnering. Nemlig 1. runde i Junior Distrikt Tour (JDT) – Super Cup 2018. Og igen i år er SRG repræsenteret.

Super Cup er en turnering, hvor alle landets distrikter under JDT møder hinanden i aldersgrupperne U-14, U-16, U-19 og U-22. Igennem sæsonen har 120 spillere fra vores distrikt kæmpet om 8 pladser i hver aldersgruppe og Silkeborg Ry er i år repræsenteret ved Mads Thorlund Jepsen og Philip Sejthen, Nicklas Sejthen og Jonas Bøgeskov Christensen, som alle spillede sig ind i top-8 på ranglisten i henholdsvis U-16, U19 og U22.

Turneringen spilles over 3 dage, fra mandag til onsdag i uge 42, og spilles som hulspil. Super Cuppen er distriktsorienteret, d.v.s. at distrikterne spiller mod hinanden som en holdturnering i tråd med den rigtige Ryder Cup.

1. dag spilles der Fourball/Bestball (Silkeborg)
2. dag spilles der Foursome (Himmelbjerget)
3. dag afsluttes der med Singler (Lyngbygaard)

SRG glæder sig til at lægge græs til denne begivenhed, som bliver en stor oplevelse for spillerne og håber at så mange som mulig (specielt juniorer) har lyst til at komme ud og støtte deres kammerater i efterårsferien.

Vi ses til Super Cup 2018

Juniorudvalget