STOR AKTIVITET I SILKEBORG RY GOLFKLUB

 In GreenWeek, Junior, Nyheder

Foto: 20 glade juniorer holdt Junior Camp på Kildebjerg Ry-banen. Foto: Per Pedersen
Junior Camp og Greenweek på Ry-banen giver flere medlemmer til klubben

Hele uge 34 var præget af hektisk aktivitet på Kildebjerg Ry-banen i Silkeborg Ry Golfklub med både Junior Camp for børn og unge og sommerens sidste udgave af Greenweek for begyndere.
Greenweek er et såkaldt turbo-forløb for nye golfspillere med træning, teori og spil på klubbens 9 hullersbane. Sommeren igennem har 41 personer været igennem turbo-forløbet, og onsdag var 25 af dem til afsluttende teoriundervisning. Efter intens træning sluttede ugen med en 9 hullers-turnering på Kvickly Pay&Play-banen. Flere af Greenweek-deltagerne har allerede meldt sig ind i klubben enten som fuldgyldige medlemmer eller som prøvemedlemmer.

Junior Camp
Tre dage midt i ugen afvikledes en såkaldt Junior Camp, hvor 21 børn og unge i alderen 8-18 år deltog i både træning, spil og hygge med golfaktiviteter og mobiltelefoner (!). En af aktiviteterne var natgolf med selvlysende bolde og en bane oplyst af knæklys. Arrangementet er støttet af både Kvickly Ry og Brugsforeningen TRYG, der har givet 15.000 kr. til poloer og caps til de unge spillere.

-Midt i alle disse aktiviteter fik vi også lige afviklet den første såkaldte demo-dag i Ry, hvor vi i samarbejde med Backtee’s proshop og udstyrsfabrikanten Wilson kunne tilbyde vores medlemmer muligheden for at se på og prøve en masse nyt udstyr og samtidig blive fittet til det nye grej, så det har været en meget hektisk uge, siger golfmanager Anette Syvertsen.