REKORDBELØB INDSAMLET VED PINK CUP I SILKEBORG

 In Events, Medlemsinfo, Nyheder, Resultater

Pressemeddelelse af Frits Christensen, Foto: Per Pedersen
Pink Cup turneringen i Silkeborg Ry Golfklub samlede 125 deltagere, der her viser deres glæde og tilfredshed over det flotte resultat af indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse.

Med et beløb på over 220.000 kr. er Silkeborg Ry Golfklub er igen favorit til at vinde den landsomfattende indsamling til Kræftens Bekæmpelse

Silkeborg Ry Golfklub er igen i år et godt bud på at vinde den landsomfattende Pink Cup indsamling i danske golfklubber til støtte for kampen mod brystkræft. Det økonomiske resultat for 2024 sluttede på 220.278 kr. Det er niende gang, at Silkeborg klubben deltager i Pink Cup-aktiviteterne, og klubben har været bedst i Danmark gennem de tre seneste år med følgende resultater: 209.188 kr. i 2023, 197.500 kr. i 2022 og 180.000 kr. i 2021.

Pink Cup-udvalget i Silkeborg Ry Golfklub stod for en lang række aktiviteter gennem hele Pink Cup-ugen på banen i Silkeborg. Mandag var begynderne i mandagsklubben inviteret til støtteturnering, mens der tirsdag blev afviklet putteturnering for alle damer, der spillede 9 og 18 huller. Onsdag var der støtteturnering for mændene, før damernes egen store Pink Cup-turnering med 125 deltagere blev afviklet fredag – alle klædt i lyserødt og pink. En række sponsorer sørgede for mange og gode præmier alle ugens dage, og mange af pengene kom også ind gennem en auktion efter selve Pink Cup-turneringen.

Sideløbende med diverse støtteturneringer ugen igennem har der været gennemført personlige indsamlinger, hvor mange af spillerne har trukket på deres netværk blandt familie, venner og kolleger. Ad den vej blev der indsamlet et beløb på 55.582 kr. Foruden muligheden for at vinde præmier i diverse turneringer var der også udlodning af præmier inklusive retten til at ’eje’ en bil i en måned sponsoreret af en lokal bilforhandler.

Pink Cup kampagnen i Silkeborg Ry Golfklub blev som sædvanlig gennemført med en masse frivilliges hjælp og styret af et udvalg bestående af Heidi Hansen, Anja Bøgelund, Anita Haahr og Maj Gjerulff.
-Vi skylder en stor tak til først og fremmest Silkeborg Ry Golfklub, der har stillet den fantastiske bane til rådighed, men også til de mange sponsorer, hele teamet af frivillige og andre, der har hjulpet os med indsamlingen af det flotte rekordbeløb, siger Maj Gjerulff fra udvalget.