CAFÉENS CORNER December 2021

 In Nyheder, restaurant

Julehilsen,  Årets julegaveidé og aktuelle covid hensyn
 
Først og fremmest GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR til jer alle!
 
Vi tyvstartede julen med julemarked i Resenbro den 26-27 november. Tanken var at lave en event for klubbens medlemmer, leverandører og samarbejdspartnere, samtidigt med at vi åbnede dørene for alle andre – naboer, venner og (u)bekendte – og dermed udvide kendskabet til Café Greenhouse. Det blev til et par rigtigt hyggelige dage med god aktivitet.
 
Siden er juleaktiviteten druknet lidt i håndsprit og nye anbefalinger, med deraf følgende corona-aflyste selskaber og julefrokoster. Som det ser ud nu, desværre uden kompensationer eller anden godtgørelse for tab og omsætningsnedgang. Men vi holder julehumøret højt, og er klar til at betjene jer med smil, også gerne som TAKE AWAY. Desuden bruger vi tid på klargøring, afspadsering og planlægning af nye events.
 
Eksempelvis bød vi i efteråret på øl-smagning med gourmet smørrebrød. Det udsolgte arrangement blev en stor succes, og en herlig aften for os alle. Den slags vil vi gerne lave mere af. Særligt udenfor golfsæsonen, så vi håber snart mulighederne herfor bliver bedre i takt med at mundbindende kan løsnes. Aktuelt er Corona-reglerne faktisk ikke så slemme endda:
 
• Gyldigt Coronapas skal fremvises ved betjening.
• Mundbind skal bæres til man sidder ned, og kan herefter fjernes.
 
Værre er det ikke. Så vi håber alle stadig vil bakke godt op om vores og jeres caféer i Ry og Silkeborg, også i den kommende tid. Caféerne er jo et fælles eje for klubbens medlemmer. Vi forsøger derfor også at afstemme åbningstider til efterspørgslen, så vi er klar når behovet er stort, og sparer (medlemmernes) lønkroner når omsætningen er lav. Åbningstiderne er derfor lidt mindre end normalt i golfsæsonen, men vi holder gerne ekstra åbent til forudbestilte selskaber eller når det i øvrigt giver god mening. Skriv til greenhouse@srgolf.dk og reservér datoen til dit næste arrangement. Se menukort på vores hjemmeside www.cafegreenhouse.dk og følg os på Facebook og Instagram, hvis du vil være helt sikker på at modtage alle de spændende nyheder i din golfcafé.
 
Årets julegaveidé – også til dig selv
Med et LOYALITETSKORT til Café Greenhouse kan du både støtte caféen og glæde dig selv eller dine nærmeste med god mad og drikke i sæsonens løb. Med loyalitetskortet får du en ekstra bonus på 10% hvis du indsætter minimum kr. 1.000,-. Kortet erstatter i princippet de gamle ’øl-kort’, men har bl.a. den fordel at loyalitetskortet også kan bruges til mad og andre drikkevarer end øl. Kortet kan dog ikke benyttes ved arrangementer, selskaber eller events med særpris aftaler.
 
Slutteligt vil jeg gerne takke for jeres store opbakning i 2021 og ønske alle en RIGTIG GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR fra hele teamet. Vi glæder os til at byde dig indenfor i 2022 🙂
 
Med venlig hilsen
 
Charlotte Kivsmose
F&B Manager, Café Greenhouse – din café i vores golfklub