VERDENS MEST AVANCEREDE GOLFSIMULATOR I SILKEBORG

 In Kontor, Nyheder, Træning

Head pro i Silkeborg Ry Golfklub, Jan Henriksen, spiller Valderrama-banen på en af de to nye TrackMan-simulatorer i det indendørs træningscenter.
Foto Per Pedersen

PRESSEMEDDELELSE                                          

Torsdag den 1. oktober var der Grand Opening på de to nye TrackMan-simulatorer i Silkeborg Ry Golfklubs indendørs træningscenter.

 Mens golfklubber landet over har kunnet registrere en opadgående kurve på medlemstallet på grund af corona-krisen og de trygge omgivelser på golfbanerne, følger Silkeborg Ry Golfklub med over 2.000 medlemmer op på succesen med installering af to TrackMan-simulatorer i klubbens indendørs træningscenter i Silkeborg. Den proaktive og fremsynede klub viser sig dermed som en af de første i landet til at digitalisere vintertræningen indendørs.

Klubbens investering i de to golfsimulatorer i træningscentret skal ses som det næste udviklingstrin af træningsmuligheder for medlemmerne – men også som en kærkommen lejlighed til at spille nogle af verdens bedste golfbaner i vinterperioden, mens frosten bider og sneen falder udenfor. Spil på golfsimulatorer er ikke blot god træning og underholdning, men kan også medvirke til at uddanne begyndere som gode golfspillere i de kolde vintermåneder.

TrackMan-simulatorerne skal også ses som et led i ønsket om at fastholde mange af de unge spillere, der er kommet til under corona-krisen. De unge er vant til digitale løsninger og det virtuelle univers, og her ser klubben en mulighed for at kombinere dette med fysisk aktivitet og socialt samvær for de unge.

-Vi er glade for at kunne tilbyde vores mange medlemmer klart forbedrede muligheder for vintertræning med TrackMan-simulatorer, der samtidig byder på særdeles underholdende golfspil. Investeringen i de to simulatorer vil ikke belaste klubbens økonomi, da den finansieres af brugerbetaling, så vi forventer stor efterspørgsel og tæt på fuld booking i vinter på de to TrackMan-simulatorer, siger klubbens formand, Poul Hansen.

Den dansk udviklede TrackMan er verdens mest avancerede golfsimulator og range monitor. Simulator-teknikken benyttes ikke kun i indendørs træningscentre, men også af mange af de bedste professionelle spillere world wide. Desuden bruges TrackMan også i andre sportsgrene som baseball, tennis og fodbold.

I Silkeborg Ry Golfklub anser man installeringen af TrackMan for en god forlængelse af golfsæsonen, hvor man både kan træne seriøst indendørs og spille for underholdningens skyld. Virtuelt vil man kunne spille flere hundrede verdensklassebaner som f.eks. St. Andrews Old Course, Royal Troon, Royal Birkdale, Valderrama, den kommende Ryder Cup-bane Adare Manor og mange flere – måske endda Silkeborg Ry Golfklubs to baner i fremtiden. Men ud over at spille en golfrunde vil man også kunne træne på rangen eller spille forskellige spil som Capture the Flag eller Closest to the Pin.

Simulatorgolf i SRG-træningscentret er kun for klubbens medlemmer. Priserne for brugen bliver 150 kr. for 55 minutter, 300 kr. for 115 minutter, 450 kr. for 175 minutter og 600 kr. for 235 minutter.

Yderligere info: Golfmanager Mads Faber. Mobil: 60177124