Café Greenhouse i Ry er midlertidigt lukket

 In Medlemsinfo, restaurant

Efter gensidig aftale med Mirek har vi ophørt samarbejdet, og er således uden restauratør i den kommende tid. Allerede aftalte selskaber og grupper vil så vidt muligt blive gennemført med hjælp fra eksterne leverandører, imens vi søger en løsning for caféen i Ry, så vi kan fortsætte caféens positive udvikling så hurtigt som muligt. Det er således planen at caféen åbner igen snarest muligt.

Samtidigt arbejder vi på en forbedring af automaterne med øl, vand og chokolade mv., som pt. giver os nogle problemer. I disse dage er der således yderst begrænsede muligheder for at købe forplejning i klubhuset i Ry. Vi beklager ulejligheden, og håber snart at kunne vende tilbage med positivt nyt.

Vi takker Mirek for nogle gode år med god mad, og ønsker ham al mulig held og lykke fremover.