En bragende flot week-End for SRG

 In Nyheder

Billede af de fire teams, der præsterede eminent i week-enden

1. division damer
1. divisions pigerne spillede lørdag oprykningsmatch til Santanderdivisionen imod Horsens. Efter nogle intense og tætte foursomes endte formiddag 2-2 og dermed skulle singlerne afgøre løjerne. Således blev eftermiddagen mega nervepirrende og spændende. Silkeborg startede forrygende og efter 6 huller var alle matcherne oppe, men efter 9 huller var kun en match fortsat oppe. Således blev bagni vendepunkt for Horsens og specielt 15. hul blev afgørende. Først måtte Rikke slå en bold out og sidenhen kom Cecilie til at gøre det samme. 3 af Singlerne blev således mega tætte og vi tabte to af dem og vandt de andre to. Den ene allerede sikret efter 14 huller. Således endte machen 6-6 i ordinær spil og det hele skulle afgøres i omspil på hul 9. Her spillede klubbens tidligere landsholdsspiller Cecilie Bofill. Trods et nederlag i ordinær spil afgjorde hun tingen til Silkeborgs fordel, og dermed sikrede hun oprykning til Santanderdivisionen.

1. division herre
1. divisionen spillede sig søndag også til en plads i Elitedivision for den kommende sæson. De spillede oprykningsmatch søndag i Herning mod Odder. Efter en tæt formiddag, hvor der blev spillet 3 foursomes, blev det til 2 sejre og 1 nederlag. Det betød, at vi gik ud til eftermiddagen med en 4-2 føring. I eftermiddagen kom de første mange af de 6 singler hurtigt op. Michael og Emil Søgaard kom 5 op, og vandt begge deres match ret sikkert.
Det vindende putt leverede Nicolai Røgen Jensen på 18. hul. Hvor han holede en 3 meter for birdie. Det ender med at ingen taber i singlerne, og at vi vinder 14-4. Udover oprykning var det også gode resultater sydpå.

Veteranholdet
Klubbens veteran hold spiller i næste sæson i 3 division for veteraner. Det er første gang, at klubben har et veteran hold i divisionen. Holdet har i denne sæson vundet alle deres kampe meget overbevisende… også i dagens oprykningsspil på Kaj Lykke Golfbane viste holdet sin styrke ved at vinde stort over Frederikshavn og Lillebælt. Holdet bestod i dag af Connie Dyrlund, Poul Schrøder, Bjarne Petersen, Michael Frisch, Annie Dichmann og Martin Steinke.

Seniorholdet
Det nyoprettede senior divisionshold har haft en god sæson, og vandt 1 af de 4 vest kvalifikationsrækker. I ens holdtøj og højt humør var vi derfor klar til at spille om oprykning til 3. division på Kaj Lykke golfbane søndag d. 15/9. De 4 hold var Silkeborg Ry, Odense, Stensballegaard og Vejen. De 2 bedste hold vil sikre sig oprykning.
Spilleformen var slagspil, med 1 damesingle, 4 herresingler og en mix foresome. Ud af disse 6 slagsspils scores udgår den dårligste og de 5 andre scores tæller.
På papiret var Silkeborg Ry og Odense de stærkeste, men alt kan ske i slagspil. Vi startede ud i regn og kraftig blæst, det klarede lidt op, men vejrforholdene var svære. Banen var fin, men med store svære greens. Vi spillede i bold med Stensballegaard. Efter de første 9 huller kunne vi se, at det var svært. Der var høje scores og alle kæmpede. Heldigvis lykkes det os alle at forbedre det på bag 9. Vi slutter samlet i 429 slag, 18 bedre end Stensballegård.
– Noget højere end vi havde forventet, og vi må derfor sidde og bide negle i klubhuset, indtil de to sidste hold er færdige. Vi har dog ingen grund til bekymring, da vi tager 1 pladsen, 6 slag bedre end Odense.
Næste år gælder det nu 3. division, og vi glæder os alle til endnu flere gode matcher og hyggeligt samvær.