30 sejre i træk –

 In Nyheder, Resultater

SRG´s ubesejrede golfveteraner fra venstre: Poul Hansen (SRG´s formand), Martin Steinke, Annie Dickmann, Bent Kim Jepsen (Holdets kaptajn), Connie Dyrlund, Benny Eriksen, Bjarne Petersen, Tom Christiansen. Desuden har Michael Frisch og Poul Schrøder spillet kampe for holdet.

Silkeborg Ry Golfklubs Veteraner er ikke sådan at bide skeer med

Silkeborg Ry Golfklubs bedste veteraner er ubesejret for tredje år i træk. Både i 2017 og 18 blev SRG´s veteraner danske mestre i deres klasse som hold. De vandt alle kampe både i puljen og i slutspillet mod andre puljevindere. I år har de ubesejrede veteraner vundet kvalifikationsrækken i DGU og vundet oprykningskampen suverænt til at spille i 3. division næste år. I løbet af de sidste tre år har SRG´s veteraner vundet over 30 kampe i træk.