Made in Denmark banen skifter navn!

 In Partnere

Se hvordan ’Made in Denmark banen’ fik sit nye navn fra 2019, da klubbens manager forsøgte at lokke en fed firmabil ud af bestyrelsen – i klubfarve og med ekstra plads til golfbaggen naturligvis!

UNICO Leasing bliver ny sponsor på banekombinationen SYD-VEST, og udvider dermed sit engagement i Silkeborg Ry Golfklub. Vi glæder os til samarbejdet og til at byde velkommen på ’UNICO banen’ fra 1. januar 2019 – så kører det!”

”UNICO er blot 1 ud af ca. 140 virksomheder som på forskellig vis bidrager til at skabe en fantastisk golfklub for medlemmer, gæster og hinanden i erhvervsnetværket. Se hvem de er her og husk at støtte klubbens sponsorer – de støtter os.

Er du også interesseret i at mixe forretning med fornøjelse, så kontakt Mads Faber og lad os se sammen skaber værdi for dig og din virksomhed. Golf er fantastisk netværksskabende og med 140 virksomeder tilbyder Silkeborg Ry Golfklub et unikt forretningsnetværk foruden eksponering og golfoplevelser ud over det sædvanlige. Du kan læse mere her