Seniorklubbens sommerafslutning

 In Nyheder

Seniorklubben får stadig tilgang af nye medlemmer og har nu rundet 170 medlemmer. Normalt møder godt halvdelen op til torsdagsturneringerne med efterfølgende præmieuddeling og hygge i klubhuset.

94 seniorer deltog i en holdturnering, som markerede afslutningen på sommerens turneringer, hvor vi har spillet en række forskellige turneringsformer – individuelle turneringer, parturneringer og holdturneringer.

Sommerens sidste holdturnering blev afviklet i fint efterårsvejr og skoven omkring golfbanen stod i helt fantastiske farver, så forudsætningerne for en god dag i golfklubben var bestemt tilstede.

Reglerne var noget anderledes end normalt, da hvert af de 18 huller havde sine egne regler, fx skulle man putte med en venstrehåndsputter, spille med samme jern fra tee til hul, bruge et kast undervejs osv.

Og alle var da også enige om at det blev en hyggelig dag både på golfbanen og i klubhuset efterfølgende. Der blev spillet golf, sunget fællessang, spist hjortegryde, drukket kaffe og fordelt en masse præmier – dels til vinderne i dagens holdturnering og dels til vinderne i den gennemgående sommerturnering – og så var der en del klappepræmier derudover.

Dagens vindere af holdkonkurrencen blev:

  1. Freddy Pingel, Bent Neumann, Svend Vinter og Per Sabroe Lund med 153 point
  1. Henning Nielsen, Evald Nielsen, Else Kobow og Kirsten Tvedebrink med 143 point
  1. Bjørke Nissen, Niels Otto Andersen, Marie Louise Jespersen og Bente Specht med 141 point

Vi har som alle andre været begunstiget af fantastisk vejr hele sæsonen og har ikke aflyst en eneste turnering i det halve år – bortset fra de par uger, hvor Made in Denmark lagde beslag på banen. Da spillede vi i Ry og i Hammel og var i foråret også en tur i Trehøje til match mod deres seniorer – desværre igen med et nederlag!

De 5 bedste/dygtigste spillere i sommersæsonens gennemgående turnering blev:

  1. Gerhard Müller med et gennemsnit på 34,9 point
  1. Sus Tonnisen med et gennemsnit på 34,0 point
  1. Gunnar Sørensen med et gennemsnit på 33,5 point
  1. Benny F. Riis med et gennemsnit på 33,3 point
  1. Casper Engelbredt med et gennemsnit på 33,3 point

Seniorklubben tager nu fat på vintersæsonen, hvor banen er kortere og hullerne større, og der er lavet en turneringsplan med forskellige turneringsformer til de næste 5 måneder.

Næste specialarrangement i Seniorklubben er torsdag den 13. december, hvor der spilles en holdturnering med efterfølgende julefrokost m.m.

Seniorudvalget