HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

Praktiske oplysninger omkring Pay & Play i Ry

Banen er åben

For start fra 1. tee fra 07.00 - 20.00 hver dag

 

Priser

9-huller hverdage: DKK 150,- (Dagskort: DKK 250,-)9-huller weekend/helligdage: DKK 180,- (Dagskort: DKK 300,-)I juli måned er prisen 180/300 uanset ugedag.I perioden 1. november til 28. februar er prisen reduceret til DKK 120,- på alle dage.Børn under 18 år betaler halvdelen af ovennævnte priser.Betalingskort modtages.

 

Adresse

Skovagervej 200, 8680 Ry

 

Offentlig transport

Fra Aarhus H - Pay & Play i Ry (ca. 45 minutter)

Fra Skanderborg St. - Pay & Play i Ry (ca. 20 minutter)

 

Leje af udstyr

Er mulig mod betaling

 

Bolde mv.

Kan købes i Proboxen ved indcheckning 

 

Grupper

Ring til sekretariatet i forvejen. Der er meget pres på banen, så ved at ringe og bestille tid undgår i ventetid.

 

Læs mere om de praktiske oplysninger ved at klikke her 

Pay and Play golf i Ry

Alle kan spille Pay & Play på banen Skovagervej 200, 8680 Ry

Har du aldrig spillet golf før, og er du nysgerrig efter at finde ud af, hvorfor er folk siger det er så meget sværere end det ser ud, og hvor meget det egentlig adskiller sig fra minigolf? Så er Pay and Play banen i Ry din oplagte mulighed for at få stillet din nysgerrighed og få en smagsprøve på, hvad golfverdenen kan byde på af udfordringer. Alle er velkomne til at spille på Pay & Play-banen i Ry som ligger på adressen Skovagervej 200, 8680 Ry. Er du helt ny til golf, så se vores video med gode råd. Videoen kan afspillet i fuldskærm HD.

 

Se video med gode råd

For dig, der vil spille Pay & Play. Videoen kan afspilles i fuldskærm HD.

 

 

Bane nær Aarhus og Skanderborg

Vi byder dig velkommen til en - synes vi selv - fantastisk bane designet af et af ikonerne inden for golfbanedesign - Line Mortensen. Banen skærer sig ind i det bakkede terræn og er en rigtig skovbane med smukke huller og udfordringer såvel for dig, der er helt ny på banerne, og dig der bare vil spille en hurtig runde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Skal du lave et arrangement enten til firma eller til privat, så er det også muligt at booke banen. Du kan se her på hjemmesiden under ’reservationer’, om banen er optaget eller ej – så slipper du for at køre forgæves. Pay and Play-banen har åbent hver dag fra 07.00-20.00 og kan bookes gennem automaten ProBox24, som du finder i klubhuset. I automaten skal du blot trykke på ’green fee’ og derefter ’Pay and Play’. Følg derefter instrukserne på skærmen, og husk, at kvitteringen skal kunne fremvises på hele spillerunden.

 

En Pay and Play golfbane til alle spilleniveauer

Siden 2001 har golfarkitekten Line Mortensen designet og nænsomt udskåret den flotte Pay and Play bane i Ry. Det er et arbejde, der kræver at man har overblik over mange elementer, så man får skabt et resultat, der både giver mening for naturen og for golfspillet. Det hele skal være i harmoni, og det må man sige er lykkedes for den erfarne golfarkitekt. Hos Silkeborg Ry Golfklub er vi stolte af at kunne tilbyde en 9-hullers Pay and Play bane, som er blevet rost af flere professionelle golfspillere. Man har arbejdet kreativt med banens design, hvilket har resulteret i en del variation. Eksempelvis er nogle af hullerne placeret inde i skoven, hvilket gør Pay and Play-banen til en lidt anderledes og spændende bane. Banens primære styrke ligger i dens evne til at omfavne og udfordre såvel nye golfspillere som erfarne golfspillere.

 

En højkvalitets Pay and Play-bane i hjertet af Jylland

Folk associerer ofte Pay and Play-baner med anlæg, der ligger under middel. Det er ikke tilfældet med Pay and Play banen i Ry, da der fra starten har været fokus på at skabe en bane med høje standarder. Med Silkeborg Ry Golfklubs mangeårige erfaring med pleje og vedligeholdelse af golfbaner vil man også med tiden kunne se kvaliteten af banen vokse endnu mere. På grund af de høje standarder oplever vi ofte at vores gæster kommer langvejsfra for at spille golf. Men også man Pay and Play gæster kommer fra de små byer i Midtjylland såsom Brabrand, Viby, Hørning, Nørre-Snede, Brædstrup Kjellerup og Ikast.