BANE LUKNING AF VEST

 In Nyheder

Kære medlemmer og gæster der har booket tid på 9-huls banen VEST.

Den seneste tids nedbør har desværre haft en større negativ påvirkning på vores baner end ønsket. En kombination af stigende grundvand, samt den fortsatte vand fra oven gør, at især VEST-sløjfen nu er så våd at vi ser os nødsaget til at lukke sløjfen. En yderligere konsekvens af det fugtige vejr er, at greens på VEST desværre er angrebet af alger, som danner en hinde på græssets overflade, der gør det svært for greens at dræne vandet væk fra overfladen. Det giver et olielignende hinde, som ikke er gunstig for greens.

Greenkeeperne arbejder allerede nu hårdt på at nedbryde algerne, og for at beskytte greens mens dette arbejde foregår, er det bedst at vi indtil videre lukker VEST for spil.

Lukningen er indtil videre gældende fra i dag tirsdag og frem til mandag morgen, hvor der tages stilling til evt. åbning for spil.

Hvad sker der med den tid jeg/vi har booket? Vi bestræber os på at flytte tiden til 18-huls banen, og så tæt på det oprindelige tidspunkt som muligt. Det kan desværre også være, at din/jeres tid går tabt ved flytning af tiderne i dag tirsdag, hvilket vi vil beklage på forhånd. Du vil i den forbindelse modtage en række mails med annullering af tiden på 9-huls banen, samt en bekræftelse på opsættelse af den nye tid, når vi har fundet en ny tid til dig/jer.

Tiden kan variere, da allerede bookede tider på 18-huls banen ikke slettes, men vi tilstræber os at flette tiderne efter bedste evne.

Vi opfordrer alle medlemmer til at gå på Golfbox, og evt. slette den nye tid, så denne kan frigives til andre medlemmer, såfremt den nye tid ikke passer ind i kalenderen.

9-hulsmedlemmer og booking af tider på 18-huls banen? Som 9-huls medlem, vil du i den lukkede periode få mulighed for at bestille/booke tid på 18-huls banen ved at kontakte kontoret enten via telefonnr. 8685 3399 eller mail welcome@srgolf.dk.

Det er vigtigt at du benytter dig af ovenstående, for at få tiderne og undgå udfordringer ved bekræftelse af tiderne, som vil være angivet med pris på greenfee hvis du/I selv booker via Golfbox.

Vi beklager ulejligheden og konsekvenserne af at lukke 9-huls sløjfen, men vi er desværre ikke herrer over vejret og især den magen nedbør vi har fået den seneste tid.

Med venlig hilsen Kontoret Silkeborg Ry Golfklub.