Orientering vedr. Café Greenhouse i Ry

Orientering vedr. Café Greenhouse i Ry

Hermed udsendes opdatering omkring den kommende overdragelse af Café Greenhouse i Ry fra Killians Køkken samt de alternative løsninger, vi har planlagt.

Det er tidligere meddelt at, Killians Køkken vil have sidste åbningsdag den 30. juni. Dog har vi i forbindelse med afholdelse af DIAC i Silkeborg aftalt med Killian, at han tager weekenden med, så sidste åbningsdag bliver søndag den 2. juli. Husk derfor at kigge forbi cafeen i weekenden, så vi kan hjælpe Killian med at få tømt køleskab og fadølsanlæg.

Fra Silkeborg Ry Golfklub skal der lyde et stort ”tak for mad” til Killian, som har leveret mad og service af høj kvalitet siden maj 2022.

Fra Killians side skal der lyde et stort tak for støtte og opbakning. En særlig tak til klubberne i klubben, som er kommet cafeen ugentlig. Som festlig afslutning vil cafeen tilbyde buffet a la Killian og Silas i weekenden mellem kl. 12 og 20. Derudover tilbydes 20% rabat på vin og fadøl så længe lager haves. Killians køkken fortsætter men vil fremover fokusere på selskaber, events, food truck og private dining. Følg med på facebook eller Killians.dk

Fra den 12. juli vil vi åbne caféen med en selvbetjeningsløsning, hvor man vil have mulighed for at købe vand, fadøl, chokolade, kaffe, kage og lignende. Lignende selvbetjeningsløsninger findes i dag i en række danske golfklubber, som vi har ladet os inspirere af.

Selve betalingen vil foregå via MobilePay, og vil være baseret på tillid og selvjustits. Vi har gode erfaring med selvbetjeningsordninger, og stoler på, at vores medlemmer og gæster vil vise ansvar og overholde betalingsprocessen. Indtil den 12. juli vil man kunne betjene sig selv med drikkevarer fra køleskabet som hidtil.

Medlemmer, gæster samt klubber i klubben vil fremover have fri adgang til klubhuset og mulighed for at medbringe mad, der enten er forberedt eller bestilt fra andre af byens restaurationer.

Derudover arbejder vi på at få flyttet pølsevognen til Ry, og så snart vi har bemandingen på plads, vil vi kunne tilbyde mad herfra i weekender.

Vi ønsker at sikre, at man stadig kan nyde fællesskabet og faciliteterne, selvom køkkenet er lukket for sæsonen. Vi håber, at disse alternative løsninger vil imødekomme dette behov og fortsat give mulighed for at nyde klubmiljøet.

Fra klubbens side har vi lagt os i selen for at finde en langsigtet løsning for cafeen i Ry, som kan være med til at understøtte livet i klubhuset. Det er ikke nogen hemmelighed, at der de seneste år har været prøvet mange forskellige løsninger af. Timingen med opsigelse midt i sæsonen, har vist sig at være en udfordring, og det har derfor været nødvendigt at etablere selvbetjeningsløsningen for resten af 2023 sæsonen. På den måde har vi forhåbentlig købt os tid til at få fundet den rigtige løsning, og klubben arbejder nu målrettet på at få lavet en langtidsholdbar løsning, som skal sikre stabil og kontinuerlig drift.

Vi vil løbende opdatere med yderligere information og eventuelle ændringer i planerne. Hvis I har spørgsmål, bekymringer eller ønsker yderligere oplysninger, er I mere end velkomne til at kontakte os.