Danmarksturneringen 3. og 4. Runde

Elitedivision – Herrer

Lørdag var elitedivision i Gyttegaard. Det skulle vise sig at blive en svær opgave, hvor tingene ikke helt gik vores vej. Vi var bagud 4-2 efter foursome, hvor Morten Ørum Madsen og Philip Sillesen vandt deres foursome.Det betød at vi skulle bruge 4 sejre i singlerne for at vinde.Det skulle vise sig at blive svært mod et godt spillende Gyttegaard hold, ført an af både Nicolai og Rasmus Højgaard.Rasmus Bofill var tæt på med en deler. De sidste faldt desværre ud til Gyttegaards fordel, efter en delt match fra Oliver Hundebøll.Det betød at matchen mod Aalborg hjemme i Ry om søndagen blev ekstra vigtig.Vi kom desværre ikke så godt fra start i foursome, hvor vi tabte dem alle og derfor var bagud 6-0.Midt på runden så det supersvært ud, men folk fik kæmpet sig tilbage. Frederik Hedmark holer et 3 meter putt for et super comeback og en sejr på 1-0. Det betyder at vi ved med 4 sejre og en uafgjort i singlen hiver en super 9-9 hjem.Det betyder at alt er åbent inden den sidste weekend. Vi er 3 hold med 3 point, så den sidste weekend bliver ekstra spændende – det kan gå alle veje. Backtee har hjulpet med tøj til holdene – så vi ser ekstra skarpe ud. Tak for det Thomas og Charlotte. Det sætter vi pris på.

1. Division – Damer

Vores bedste damehold var lørdag på besøg i Trehøje Golfklub, hvor de mødte puljens førende hold. Trehøje kom bedst fra start og førte 3-1 efter formiddagens foursome. Eftermiddagens singler blev desværre afbrudt af regn og torden hvilket medførte 2 timers ventetid i klubhuset. Også i singlerne var Trehøje bedst, og kampen endte 8-4 til Trehøje. Dagens bedste præstation blev leveret af Laura Cecilie Levring der kom tilbage efter at have været 5 ned, og endte med at vinde med 1 up.Søndag blev der spillet i Ry, hvor vi tog imod Holstebro som vi i foråret havde en tæt match imod der kom ud til vores fordel. Denne gang var der dog mindre tvivl om resultat, og alle spillere fik leveret stærke præstationer både i foursome og singler. Kampen blev vundet med det flotte resultat 11-1, og derved har holdet sikret sig inden den sidste spillerunde, at de ikke kan rykke ned. Så nu kan der kun ses opad i puljen.

1. Division – Seniorer

Vores dygtigste seniorer var også i auktion i denne weekend. Desværre, men måske ikke overraskende måtte de se sig slået 9-4 af Aarhus der har et utroligt stærkt hold. Heldigvis blev spillet meget bedre om søndagen, og Randers blev sendt nordpå igen efter en Silkeborg sejr på 11-2.

2. Division – Veteraner

På veteransiden blev der også spillet flot golf i denne weekend. Først blev det til en sikker sejr over Odder på vores hjemmebane. Søndag gæstede Silkeborg Ry banen i Holstebro hvor det blev en tæt kamp, men heldigvis med et positivt udfald til Silkeborg Ry.

Elitedivision – Ungdom

Vores bedste ungdomsspillere var i kamp ude og hjemme i denne weekend. Til trods for godt spil må holdet desværre indkassere to nederlag på 5 – 2 mod henholdsvis Fredericia og Varde. Men jeg tænker de kommer stærkt tilbage efter sommertræningen.

Nedenfor ses lidt billeder fra weekenden